- Konu Sahibi Chamomilla123
-
Vicdanmi yapiyormus.? Olurki evlenirseniz,dikkat edinde vicdan yapip tum eski sevgililerini sizin ustunuze kuma getirmesin tovbe tovbeSöylediğine göre onunla ilgili vicdan yapıyormuş o yüzden konuşuyormuş ne yapacağımı bilmiyorum diyor ama ben de burda ölüyorum üzüntüden
Tabi ki de değilimPoligamistseniz sorun yok aynen devam. Değilseniz ayrılın gitsin erkeklerin soyu mu tukendi
Buna ayran gönüllü denir sanırım.Olayı çok uzatmadan anlatacağım arkadaşlar ben 2 kadın 1 adam durumunu yaşıyorum. Belki çoğunuz hemen gurursuz musun niye arada kalıyorsun diyecek ama gönül işte. Bu arada evli fln değiliz bekar insanlarız onu da söyleyeyim. Bu kişi benimle sevgiliydi benden ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım dedi ama kalamadık bu durum böyle devam etti sonra eski kız arkadaşıyla konuşmaya başlamış aramızda bir şey yok şuan diyor sana da hayır diyemiyorum diyor. Arada kaldım diyor gönlüme söz geçiremiyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin
konuyu carpitiyo olabilir misin. konunda ayrildik onla gorusmeye baslamis demissin.Ayrı gibi değildik benimleyken onunla iletişimleri olmuş sorduğum da bana yok demişti bu mu dürüstlük
Ayrıldık sözde sevgili değildik ama sevgili gibiydi aramızkonuyu carpitiyo olabilir misin. konunda ayrildik onla gorusmeye baslamis demissin.
Saygısızlık yapmayınYedek oyuncu gibi sahaya girer cıkarsınız bisey olmaz
soncta sevgili degilmissiniz. ee?Ayrıldık sözde sevgili değildik ama sevgili gibiydi aramız
Siz bizim ilişkimizin boyutunu bilmeden yorum yapmayın lütfen.Canım ya kıyamam çok üzüldüm ben sevgiline. Arada bırakmasana çocuğu, biraz vicdan merhamet yahu. Aranızda anlaşın eşit şekilde zamanını ayırsın size. Üstüne gitme, sıkma. Depresyona girer pipisi küser sonra. Bir değil iki tane hatun var kolay mı, küsmesin pipi.
Siz bizim ilişkimizin boyutunu bilmeden yorum yapmayın lütfen.
Taş olsa taş dile gelirdi benim sevgimden sonra ama adamın kalbi pas tutmuş işte. Bu saatten sonra geri döner dönmez bilmiyorum ama benim burda olmayacağım belli.Bu iki kadından resti ilk çeken kişi kazanır.
Ya adamın kalbini (ki bence pislik dolu bir kalp çöpe atılmayı hak ediyor)
Ya da mental bağımsızlığını (ki sizin epey ihtiyacınız var.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?