- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi Chamomilla123
-
Olayı çok uzatmadan anlatacağım arkadaşlar ben 2 kadın 1 adam durumunu yaşıyorum. Belki çoğunuz hemen gurursuz musun niye arada kalıyorsun diyecek ama gönül işte. Bu arada evli fln değiliz bekar insanlarız onu da söyleyeyim. Bu kişi benimle sevgiliydi benden ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım dedi ama kalamadık bu durum böyle devam etti sonra eski kız arkadaşıyla konuşmaya başlamış aramızda bir şey yok şuan diyor sana da hayır diyemiyorum diyor. Arada kaldım diyor gönlüme söz geçiremiyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin
Yav he he.Söylediğine göre onunla ilgili vicdan yapıyormuş o yüzden konuşuyormuş ne yapacağımı bilmiyorum diyor ama ben de burda ölüyorum üzüntüden
Teşekkür ederim söylediklerinizi yapıcamKac yasindasin bilmiyorum ama kucuksun sanki uni cagi fln gbi.acilen kendine yeni flortler bul takil gez seevgili ol demiyorum kafani dagit.o da muhtemelen sen artik ceptee olmadigin icin senin ustune dusecek sen kiymetli olacaksin ama sakin yuz verme msjlarina cvp atma arama sorma kesin etkili teknik o senin ustune dustukce sen ondan soguyacaksin ahhh ahhh genclik bitaz akilli olsaniz erkekler cok basit hep ayni mantik calisirlar.bu dediklerimi aynen yap iki ay snra bana tesekkur msji atarsin.msj atsin cevap atma bir iki uc gun hatta lutfen bak nasil pesinde dolanicak
Net ve dürüst değil ne yazık ki en baştan beni kandırıp kendine bağladı sonradan durum buralara geldi.yalniz adam gayet durust. net.
niye? o an hissettigini yasamis ayrilinca da baska biri olmus onu da gizlememis. bence durustNet ve dürüst değil ne yazık ki en baştan beni kandırıp kendine bağladı sonradan durum buralara geldi.
Ayrı gibi değildik benimleyken onunla iletişimleri olmuş sorduğum da bana yok demişti bu mu dürüstlükniye? o an hissettigini yasamis ayrilinca da baska biri olmus onu da gizlememis. bence durust
Önüme bakıcam her şeyi geride bırakıp hayatımı düzene koyucam inşallahOhhh ne guzel adam bulmus iki tane hatunu istedigi gibi oynatiyor. Yerinde olsam buna izin vermezdim ve iliski mi neyse artik bitirir onume bakardim... Ayni durumla o karsilassa idi ne olurdu afedersin ama senin ne kasarligin kalirdi ne o...lugun onun icin boyle adamlara taviz vermeyin....
Konuyu bulamadım daha yeniyim burda :)benzer bir durumda kaldım kısa bir süre önce. Hatta burada konum var okuyabilirsiniz.
Ben vazgeçtim . sevgilisinden ayrılmasına ragmen de dönmedim. Siz de yapın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?