- 21 Haziran 2018
- 121
- 27
- 98
- Konu Sahibi Chamomilla123
-
Çok haklısınızbence kafası karışık ve olgunlaşmamış bir erkek, kendinizi geri çekin o da ilişkiyi tamamen bitirir net bir şekilde size dönerse bellki bir şans verirsiniz ama başka birinden vazgeçemeyip sizi kaybetmeyi göze alan birine şans verilmeli mi tartışılır
+++++++++Ne mi yapman lazım? Adam aynı anda ikinize de ışık yakıyor ki biri giderse biri Cepte kalsın. Mantık bu yani.
O da doğruEski sevgilisiyle konuştuğunu biliyo olmanız yeterince açık bi durum değil mi?size bayılıyo olsa veya sizle bi planı olsa hayatında konuştuğu bile olsa başka biri olmazdı zaten
Bende öyle düşünüyorum onu sevse benimle olmazdı beni sevse ona gitmeye çalışmazdıBirini gercekten sevse digerinden vazgecer boylesi isine geliyor ve iki taraf da razi gozukuyor.
Asla değil. Kandırmayın ne olur kendiniziTabi ki de olmaz ben şöyle düşünüyorum belki de teselli ediyorum kendimi bilmiyorum. Ona karşı vicdan azabı yaşıyor ama gönlü bende
Olsa bana bunları yaşatmazdı dimiAsla değil. Kandırmayın ne olur kendinizi
Şuan sevdiğin için kalbin iyi yanını girmeye çalışıyor polyannacilik oynama ve lütfen mantığını kullanOlsa bana bunları yaşatmazdı dimi
Genişlikle alakası yok bu duruma gelene kadar yaptığım fedakarlıkların sevgimin hatrına bi anda silip gidemiyorumHadi adamın karakteri oturmamış siz kendinizi böyle bi durum içinde kalmaya nasıl yakıştırıyorsunuz
Geniş gibi.
Olayı çok uzatmadan anlatacağım arkadaşlar ben 2 kadın 1 adam durumunu yaşıyorum. Belki çoğunuz hemen gurursuz musun niye arada kalıyorsun diyecek ama gönül işte. Bu arada evli fln değiliz bekar insanlarız onu da söyleyeyim. Bu kişi benimle sevgiliydi benden ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım dedi ama kalamadık bu durum böyle devam etti sonra eski kız arkadaşıyla konuşmaya başlamış aramızda bir şey yok şuan diyor sana da hayır diyemiyorum diyor. Arada kaldım diyor gönlüme söz geçiremiyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin
Bende öyle düşünüyorum onu sevse benimle olmazdı beni sevse ona gitmeye çalışmazdı
Nejat İşler'in röportajında hoşuma giden sözleri yazdım:
- Tek bir kadına ait olmayı göze alabildiğin zaman adam oluyorsun.
- İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir, ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir.
Demem o ki kararsız erkeklerden kesinlikle uzak durmalısın, seni üzmekten başka bir işe yaramaz. Vaktini hiç harcama.
Karşıdaki için karar vermek zor olmasa gerek.
En basiti, eğer seni gerçekten sevmiş olsaydı burada böyle bir konu açma gereği duymayacaktın.
Hakkında hayırlısı olsun.
Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?