İşin içinden bir türlü çıkamıyorum help meee!!!

Hadi adamın karakteri oturmamış siz kendinizi böyle bi durum içinde kalmaya nasıl yakıştırıyorsunuz
Geniş gibi.

Sana da hayır diyemiyorum demek hayır demek degil mi zaten.Aşk maşk hikaye kendinizi kandırmayın bence.Aklın başına gelince ya da getiritilirse anlarsin ne demek istedigimi.Üzulecegin kesin ama çok üzülmezsin insaalah.

Böyle devam
Adamın totosunu arş-ü ala ya çıkarın.
Sonra 3. Birini bulur zaten :)
Ayrılmışsınız, kendinize yeni bir yol çizin.
Adamla görüşmeyi de kesin.

Bende öyle düşünüyorum onu sevse benimle olmazdı beni sevse ona gitmeye çalışmazdı

Öyle değil de rekabetçi damarın kabarıyor olabilir. Bu durumlarda kadınlar kazanma hırsına kapılıyor galiba. Adam çok bulunmaz biri olduğu için değil, kaybeden taraf olmamak için anlamsız bir mücadele. Böyle bakarsan belki vazgeçmen kolay olur. Bırak diğer taraf kazansın, ödül büyük değil zaten :)

Nejat İşler'in röportajında hoşuma giden sözleri yazdım:

- Tek bir kadına ait olmayı göze alabildiğin zaman adam oluyorsun.

- İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir, ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir.

Demem o ki kararsız erkeklerden kesinlikle uzak durmalısın, seni üzmekten başka bir işe yaramaz. Vaktini hiç harcama.
Karşıdaki için karar vermek zor olmasa gerek.
En basiti, eğer seni gerçekten sevmiş olsaydı burada böyle bir konu açma gereği duymayacaktın.
Hakkında hayırlısı olsun.
Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…