- 4 Temmuz 2016
- 80
- 31
- 3
- 43
- Konu Sahibi nergizello
-
en ucuzu bu da burun baya bir dagilmis durumdaBurun en once bence ana daha uygun biyer aratırabiliRsiniz 12000 cok
en uygunu bu inanin.iyi doktorlar zaten 20000 den asagi degil.daha ucuza yapan cerrahlar var ama yaptiklari burunlari cok begenmedik.burun sonucta herkese emanet edemezEstetik ve araba için daha uygun fiyatlar bulabilirsiniz. Önceliklerinizi sizin belirlemeniz lazım. Yani eşiniz ben estetik istiyorum diyorsa bence önceliği ona verin. Sonuçta araba ve yüksek lisans ertelenebilir biraz daha..
e istek degil bunlar aslinda ihtiyac.15000 e araba temiz bulsan da arizasi bakimo daha cok tutarburnu bosver yüksek lisansıda sonra yap önce araba al ama 27 neden 15 binede temiz araba bulursun istesen bu maasla bu istekler cok fazla zaten 3000 le evi almısın en cok istedigim sey yeter hem o hem o olmaz
Ayağı da yorgana göre uzatmak lazım vesselam..en uygunu bu inanin.iyi doktorlar zaten 20000 den asagi degil.daha ucuza yapan cerrahlar var ama yaptiklari burunlari cok begenmedik.burun sonucta herkese emanet edemez
devlet denedim.ales puanim 86 olmasina ragmen almadilar.gelemezsin ozelde calisirken derslere dediler.digerlerinin de dil sinavlarina takildim.dilim iyi degil.burun tabi ki yüksek lisans ve araba her zaman olur sağlık en başta gelir. ki şu an zaten çalışıyorsanız yüksek lisans istediğiniz her zaman olabilir ki ebnce isteklerinizin hep en pahalılarını seçmişsiniz. vakıf üni. olmasına gerek yok izin veren devlet üniversiteleri de var. fuzuli masrafa gerek var mı sizce ?
iyi de burun bu gider 5000 e yaptirir sonra revizyonu daha pahali zatenAyağı da yorgana göre uzatmak lazım vesselam..
devlet denedim.ales puanim 86 olmasina ragmen almadilar.gelemezsin ozelde calisirken derslere dediler.digerlerinin de dil sinavlarina takildim.dilim iyi degil.
valla 27 de cok fazla 3000 icin maksat arabaysa valla 5 binlik broodway lerde harika taktır bi gaz kullan 15 bini yabana atma bencee ev kredisi olmasa neyse eee o varken hangi birie istek degil bunlar aslinda ihtiyac.15000 e araba temiz bulsan da arizasi bakimo daha cok tutar
o ev kredisi bitmeden alinamaz zatenvalla 27 de cok fazla 3000 icin maksat arabaysa valla 5 binlik broodway lerde harika taktır bi gaz kullan 15 bini yabana atma bencee ev kredisi olmasa neyse eee o varken hangi biri
buruna da kredi cekecegiz ki birikmis yokOnce burun snra okul snra da araba buruna gucunuz yetyrsa hemen yaptrn ev brcu bıtınce hem okul hem araba ıcın bır kredı cekersınız
kizlar esimde bende calisiyoruz evimize giren gelir yaklasik 3000 tl.bunun 1300 lirasini ev kredisi olarak oduyoruz.cocugumuz yok.
simdi uc tane istegimiz var birincisi esimin burnu cidden esimin burnu cok kotu kirildi.sekil bozuklugu var estetik olmak istiyor ama kikirdak alinmali dedi doktoru ve flyat 12000.e bende yuksek lisans yapmak istiyorum vakif unv.de devlette siki tutuluyor cunku hem calisip hem okula gidemem.isim icinde gerekli kariyer icin o da en az 10000
bi yandan da isimiz cok ters evimize araba istiyoruz o da en ucuz 27000
sizce evin borcunun bitmesini bekleyip ki o zaman bu fiyatlar artacak daha da.bekleyip kredi cekip hepsini yapmak mi yoksa bu yil birini sonraki yil digerini sirayla yapsak mi?
esimle tartisip duruyoruz.sizce hangi ihtiyac daha oncelikli?
buruna da kredi cekecegiz ki birikmis yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?