isin icinden cikamadik sizce?

yabanci dil aartini saglamiyorum yazdim ya.sarrini sagladigim okul da almadi derse gelmezsin dedi.

Kesinlikle önce eşinizin burun ameliyatı çünkü abimden biliyorum kırık burun uzun yıllar tedavi edilmeden yani düzeltilmeden durdukça daha zorlaşıyor ve yaşam kalitesini çok düşürüyor eğrilik zamanla daha da belirgin hale geliyor benim abimin burnuda kırık ve şekil bozukluğu vardı oradan biliyorum

Esinizin burnunda kirk varsa kulak burun bogaz da devlet karsiliyor estetige girmedigi icin okan universitesi gibi universitelerde yuksek lisans cok cok ucuz hatta kredi kartina bolen yerler var iyi arastirma yapin 5 bin 3 bin gibi fiyatlar veriyorlar cok arastirdim izmirde bulamadim ist a gelme pahasina biliyorum yani....araba olayini da soyle bi 10 bin birikim yapin en aazindan her ay 500 kenara atarak uzerien kredi cekip cok guzel ve saglam bir araba alabilirsiniz diye dusunuyorum ...

orada benim bolumum yok ne yazik ki

hem yabanci dil istiyor

Esinizin burnu kırıktan dolayı estetik olacaksa üniversite hastaneleri yapıyor ameliyatları. Prof girer ameliyata farkına en fazla 5bin verirsiniz. Eşimin ablasının durumu öyleydi çapada çok makul bir miktar ödeyerek ameliyat oldu. Kaç sene oldu hiçbir sıkıntı yaşamadı ve çok doğal. Yüksek lisanstan önce dil kursuna gidin yeterli değilse bence. Çünkü y.lisansta yapsanız dil karşınıza çıkar hep. Araba konusunda uçuk davranmanıza gerek yok. Ayağınızı yerden kessin yeter. Aylık geliriniz 3000 , bunum 1300'ü krediye gidiyor, elde birikim yok diyorsanız 27binlik araba sizi zorlar. Çok zorlamayın kendinizi herşeyi iyice araştırın. Sırayla yapın ama önce sağlık.

himm bildiginiz doktor var mi peki

himm bildiginiz doktor var mi peki
Üzerinden zaman geçti o doktor hala çapada mı bilmiyorum. Ama herhangi bir üniversite hastanesinde kbb ye randevu alıp muayne olsun eşiniz, şikayetini anlatsın , ameliyatı yaparlar. Eşimin ablasının ameliyatına kbb doktoru ve plastik cerrah birlikte girmiş. Çoğu üniversite hastanesi özel hastanelerden çok çok iyidir zaten. Anadolu yakasında oturuyorsanız Marmara üniv.hastanesine de gidebilirsiniz.

oranin doktoru 18000 en az dedi profesor.ayri muayenehanesi varmis.universitede ameliyat yapmiyormus sanirim sadece danismanlik yapiyormus

Bence siz esinizin burnunu yaptirilmasini istemiyorsunuz.Ben burada goruyorum sizden cook daha uygun fiyata yaptirip gayette guzel olan burunlar.

27.000tl lik arac size gelmez.Bunun vergisi var,yakiti var ayrica onlar bir bozulsa her parcasi cok pahali.Sigortasi,kaskosu derken borc batagina girersiniz o kadar ev taksidiyle.Ama suan siz ne arac alirsaniz alin ev ekonominizi sarsar.

Y.lisans icin universitenize gore degisir ben devlette yapanlari biliyorum.Bu da fuzuli bir ihtiyac.Ayağınizi yorganiniza göre uzatmalisiniz simdi gideriniz yok diye böylesiniz ama ilerde hiç çeviremezsiniz bu evi.

Bence bu seçeneklerden zorunluluk ve önceliği olan eşinizin burun ameliyatı.

Siz çok yükseklerden uçuyorsunuz bence.. En ucuz araba 27 binse bizim 3 yıldır bindiğimiz araba piyasada yok sanırım
Öyle hayatımız da sanayilerde geçmiyor her yere gidip geliyoruz maşallah.

Eşinizinkinin fiyati çok gibi sanki ama yine de öncelik o olabilir

Araba alsan kasko sigorta hele şu günlerde çok yüksek

Devlet yapmıyor mu bu burnu? Butceniz de belli çünkü..

3000 lira gelir, yarısı da krediyr gidiyor ama istekleriniz maşallah tavan yapmis.
Bu sekilde yaparsaniz batarsiniz. Ayağınızı yorganiniza gore uzatın biraz.
6000lira gelirimiz var, bindiğimiz araba 13000lira. Hic de oyle masrafi ekstrasi falan yok. Tam tersi , daha onceki luks arabamiza gore malzeme masrafi vs cok daha uygun oluyor.
Insanlarin gecis dönemleri olur, o donemlerde biraz daha dikkatli harcama yapmalisiniz. Elinizde kalan 1700 lira bu harcamalarin hicbirine uygun degil. Duze cikana kadar bekleyin.

Mesajlarin hepsini okudum da hicbir öneriyi de kabul etmiyorsunuz. Ne soylense o oyle bu boyle diye cevap vermissiniz.
Asla unutmam 7-8 yaslarindaydim, 10 lira da param vardi. Halam ne yapacaksin paranla deyince ayakkabi alirim, pantolon alirim , saat alirim falan demistim. Halam kahkahalarla gulmustu o kadar parayla hepsi yapilmaz diye.
Cok utanmistim o yuzden unutmadim is.
Sizinki ona donmus.
Isin icinden cikamamaniz son derece normal, asgari ucretten hallice bir rakamla jet sosyete hayat istiyorsunuz.

Burun bence de, esinizin mutsuzlugu var ortada. Digerleri elbet yapilir ama burnu ertelemeyin. Ve ucuz olsun diye isinin ehli olmayan birine yaptırmayın. Iyi biyerde olmazsa bidaha bidaha bidaha masraf çıkarır size.

hanimefendi oneriyi kabul etmemek degil.e hadi kabul ettim onerinizi.nasil olacak?onermek kolay neden olmadigini anlatiyorum degil mi?cevaplarimi okuyorsaniz soyle de olabilir diye gorus bildirin o zaman.kabul etmiyorsunuz yerine.olabilse neden kabul etmeyeyim

Öğretmensin sanırım.Ben de öğretmenim. Yüksek lisans sana düşündüğün gibi bir getiri sağlamayabilir, en azından ilk etapta. Özelde zaten pek bir şeyi değiştirmez, ünide öğretim görevliliğinde filan işe yarar, onun da kontenjanı az ve girmek çok zor. Arabayı şuan hiç düşünmeyin daha kaskosu vergisi sigortası tamiratı benzini var, altından kalkamazsınız.Bir şekilde evden işe varabiliyorsunuz, idare edin. Burun konusunda eşinin sağlığını gerçekten zorlayan bir durum varsa devlet üniversitesi hastanelerinin profesörlerine görünün. Ücretsiz olmaz tabii ama en azından özel kadar sizi zorlamaz. 3000 tl maaşa 1300 kredi demişsin. Geriye 1700 kalıyor. Fazla açılmayın, hatta bence burun ameliyatı dışındakilere şu an hiç bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…