- 4 Temmuz 2016
- 80
- 31
- 3
- 43
- Konu Sahibi nergizello
-
yabanci dil aartini saglamiyorum yazdim ya.sarrini sagladigim okul da almadi derse gelmezsin dedi.Esinizin burnu kirildiysa zaten bir saglik problemi haline gelmedi mi ? o kadar kotu oldu falan diyorsunuz cunku.
En ucuz arac neden 27 bin oluyor onu anlamadim sizi 1-2 sene idare edecek az yakan daha ucuz birseylede gidip gelebilirsiniz pek ala.
Yuksek lisans ozel universitede de yapsaniz devlettede yapsaniz tamamen hocanizla ve sizle alakali, hoca disiplinliyse sizden disiplin bekler oyle 1 donem boyunca hicbir derse girmeden diploma alabileceginizi sanmiyorum (yani en azindan oyle olduguna inanmak istiyorum). Ha derseniz ki devlette ki sartlari saglayamiyorum, her donem belli sayida aliyorlar girebilecegim kesin degil, en kolay yolu parayi bastirip gidip kayit olmak orasini anlarim.
Cunku gideceginiz kuruma bolume ve hocaniza bagli olarak rahat olup olamayacaginiz fark eder. Disiplinli ve etik ilkeleri olan bir hocaya denk gelirsiniz hic derse girmeden sizi gecirmez sizin basta 10 bin diye hesapladiginiz master 1 donem uzatmak zorundan kaldiniz diye birde 12-13 bine cikar.
Hangi ihtiyacin onemli oldugunu bence hayattaki oncelikleriniz belirler, saglik, para, kariyer,konfor...
istanbuldaHangi sehirde oturuyorsunuz ?her sehrin maddi olanagi farkli oldugu icin soruyorum
orada benim bolumum yok ne yazik kiEsinizin burnunda kirk varsa kulak burun bogaz da devlet karsiliyor estetige girmedigi icin okan universitesi gibi universitelerde yuksek lisans cok cok ucuz hatta kredi kartina bolen yerler var iyi arastirma yapin 5 bin 3 bin gibi fiyatlar veriyorlar cok arastirdim izmirde bulamadim ist a gelme pahasina biliyorum yani....araba olayini da soyle bi 10 bin birikim yapin en aazindan her ay 500 kenara atarak uzerien kredi cekip cok guzel ve saglam bir araba alabilirsiniz diye dusunuyorum ...
hem yabanci dil istiyorEsinizin burnunda kirk varsa kulak burun bogaz da devlet karsiliyor estetige girmedigi icin okan universitesi gibi universitelerde yuksek lisans cok cok ucuz hatta kredi kartina bolen yerler var iyi arastirma yapin 5 bin 3 bin gibi fiyatlar veriyorlar cok arastirdim izmirde bulamadim ist a gelme pahasina biliyorum yani....araba olayini da soyle bi 10 bin birikim yapin en aazindan her ay 500 kenara atarak uzerien kredi cekip cok guzel ve saglam bir araba alabilirsiniz diye dusunuyorum ...
himm bildiginiz doktor var mi pekiEsinizin burnu kırıktan dolayı estetik olacaksa üniversite hastaneleri yapıyor ameliyatları. Prof girer ameliyata farkına en fazla 5bin verirsiniz. Eşimin ablasının durumu öyleydi çapada çok makul bir miktar ödeyerek ameliyat oldu. Kaç sene oldu hiçbir sıkıntı yaşamadı ve çok doğal. Yüksek lisanstan önce dil kursuna gidin yeterli değilse bence. Çünkü y.lisansta yapsanız dil karşınıza çıkar hep. Araba konusunda uçuk davranmanıza gerek yok. Ayağınızı yerden kessin yeter. Aylık geliriniz 3000 , bunum 1300'ü krediye gidiyor, elde birikim yok diyorsanız 27binlik araba sizi zorlar. Çok zorlamayın kendinizi herşeyi iyice araştırın. Sırayla yapın ama önce sağlık.
Üzerinden zaman geçti o doktor hala çapada mı bilmiyorum. Ama herhangi bir üniversite hastanesinde kbb ye randevu alıp muayne olsun eşiniz, şikayetini anlatsın , ameliyatı yaparlar. Eşimin ablasının ameliyatına kbb doktoru ve plastik cerrah birlikte girmiş. Çoğu üniversite hastanesi özel hastanelerden çok çok iyidir zaten. Anadolu yakasında oturuyorsanız Marmara üniv.hastanesine de gidebilirsiniz.himm bildiginiz doktor var mi peki
oranin doktoru 18000 en az dedi profesor.ayri muayenehanesi varmis.universitede ameliyat yapmiyormus sanirim sadece danismanlik yapiyormusÜzerinden zaman geçti o doktor hala çapada mı bilmiyorum. Ama herhangi bir üniversite hastanesinde kbb ye randevu alıp muayne olsun eşiniz, şikayetini anlatsın , ameliyatı yaparlar. Eşimin ablasının ameliyatına kbb doktoru ve plastik cerrah birlikte girmiş. Çoğu üniversite hastanesi özel hastanelerden çok çok iyidir zaten. Anadolu yakasında oturuyorsanız Marmara üniv.hastanesine de gidebilirsiniz.
hanimefendi oneriyi kabul etmemek degil.e hadi kabul ettim onerinizi.nasil olacak?onermek kolay neden olmadigini anlatiyorum degil mi?cevaplarimi okuyorsaniz soyle de olabilir diye gorus bildirin o zaman.kabul etmiyorsunuz yerine.olabilse neden kabul etmeyeyimMesajlarin hepsini okudum da hicbir öneriyi de kabul etmiyorsunuz. Ne soylense o oyle bu boyle diye cevap vermissiniz.
Asla unutmam 7-8 yaslarindaydim, 10 lira da param vardi. Halam ne yapacaksin paranla deyince ayakkabi alirim, pantolon alirim , saat alirim falan demistim. Halam kahkahalarla gulmustu o kadar parayla hepsi yapilmaz diye.
Cok utanmistim o yuzden unutmadim is.
Sizinki ona donmus.
Isin icinden cikamamaniz son derece normal, asgari ucretten hallice bir rakamla jet sosyete hayat istiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?