isin icinden cikamadik sizce?

amin.cocuk olduktan sonra bunlar hep kalacak o nedenle

temelim yok nasil olsun him?
ben de uzmanlık sınavına girmeden dili geçmem gerekiyordu . temelim benim de yoktu. sonra bu dil illa ki öğrenilecek kaçısı yok moduna geçtim . kursa gitmedim gerçekten çalıştım ama . en son internetten .. .... dil sınavında çıkan kelimeler diye aratıp 20.000 kelime ezberlemiştim . :) isteyince oluyor ama gerçekten çalışmak lazım

canim yas 32.

ARKADASLAR UCUZ TEZLI YUKSEK LISANS VE UCUZ BURUN REVIZYON AMELIYAT ICIN YARDIMCI OLURSANIZ DUA EDERIM

İstanbulda 10 bine vakıf üniversitesinde yüksek mi var? Devlette tezsiz yüksekler bile 15-20 bin arası başlıyor. Yıllık maliyeti bir de bu. Uzatirsaniz daha da fazla.

Şu halde Devlet Üniversitesi Tezli yüksek Lisanslardan başka şansın yok gibi. Onun icin de ingilizcem yeterli degil diyorsun. Zor bir durum. Vakıf veya devlet fark etmez her zaman yds gerekmiyor mu? Sanki yüksek konusunu çok araştırmadan bir bütçe belirlemiş gibi geldin bana.

Kocanın burnu araba veya senin eğitimden çok çok daha önemli. Aynı durumda sen olsaydın sanırım 1 gün bile dayanmak istemezdin. O yuzden ben olsam ona öncelikle verirdim. Bir de ev almissiniz zaten o bittikten sonra birikim yapmaya çalışın çünkü kaza hastalık vb gibi ongorulmeyen maliyetler her zaman çıkar. İstanbulda ev almak kolay değil zaten. Yaşadığınız bu sıkıntılar çok çok normal. Kredi bittikten sonra hem birikim yapabileceğiniz hem de bu ihtiyaçları karsilayabileceginiz oranlarda be surede kredi alıp eğitim ve arabayi karsilayabilirsiniz.

Bu yüksek lisans ne işine yarayacak orayı tam anlamadım. Ozel okulda öğretmenim diyorsun. Maddi bir fayda mi sağlayacak yoksa akademik olarak bir fayda amacıyla yapıyorsan maalesef bu üniversitelerden beklediğiniz fayda gerçekleşmez gibi geliyor.

ingilizce vakif unvlerin cogunda istemiyorlar.ayrica ben formasyon icin istemiyorum yuksek lisansi

maddi olarak faydasi olacak

universite hastahanelerinden hangisini onerirsiniz?direk profesorden randevu alinmiyor bir de oyle bir durum var
Valla İzmirde Ege üniversitesi hastanesi birçok dalda en iyisi. Bir de Atatürk Eğitim Araştırma hastanesi var(Yeşilyurt devlet) o da çok iyidir. Başka şehirdekileri bilmiyorum. İnşallah altından kalkabileceğiniz bir meblağ ile hallolur. Geçmiş olsun şimdiden.

İhtiyaç 1- Eşiniz Sgk'lı ise ve burnu ile nefes almada sıkıntı yaşıyorsa görüntüsü psikolojisini bozuyursa raporla bu durumu kanıtlayıp ameliyatını sgk bir kısmını karşılıyor.Sgk anlaşmalı özel bir hastanede ameliyatını olabilir.
Abim geçen yıl burnunu 1000 lita komik bir paraya özel hastanede yaptırdı çokta memnun.
İhtiyaç 2- Neden a 27000 liralık bir araba?
Nissan Micra CitroenC3 ler var 21000 lira hatta iyi bir Uno'yu 10000 den alabilrisiniz.
İhtiyaç 3- Kızım da Vakıf Üniversitesin de okuyor yıllık 24000 ama kızım girdiği bursluluk sınavıyla ve ders notlarının yüksekliği sebebiyle yılda 4000 liraya okuyor.
Gördüğünüz gibi eşinizin ameliyatı maximum 3 bin araba 10 bin okul paranız 5 bin olsa hepsi 18 bin yapıyor bilemedin 20 bin olsun.
Bence siz iyice araştırma yapın.
Eşiniz için İstanbul Levent'de Estetisyen Muzaffer Özçelik'i öneririm.
Dünyava ünlü bir doktor çok pahallıdır ama bir özelliği var maddi gücü olmayan fakat estetiğe ihtiyacı olan insanlara çok komik rakamlara ameliyat yapıyor.
Muayenesi ücretsizdir.

tesekkurler.leventte degil dr icin fulya terace da diyor.randevu alacagim.hic duymamistim.
levent daha yakin ama bana leventte de calistigi bir yer varsa asini verirseniz sevinirim.
yuksek lisansta not ortalamasi indirimi olmuyor bildigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…