İşin içinden çıkamadım aldatiliyorum galiba

Telefondan konuşma ile olmasa da demek birileri ile yazışıyor yoksa senden niye saklasın ?

Peki o konuşmaları nasıl görürüm bana bi yol gösterebilir misiniz

Kesinlikle, ye kocanın malını yoksa başkasına yedirir

Kesinlikle, ye kocanın malını yoksa başkasına yedirir

Aynen öyle, giyim sitelerinden eve taşı devamlı.
Evin kapısını kargocular çalıp dursun kapı açmaktan nete de giremez.
Senin için süsleniyorum ama kocacımmmmmmmmm dersin

Peki o konuşmaları nasıl görürüm bana bi yol gösterebilir misiniz
Telefonun internet geçmişine bak girdiği yerlere tıkla gir belki çıkış yapmadan çıkıyordur o sitelerden.Eğer oyle ise otomatik açılır zaten hım birde mail adresine bak.arkadaşlık sitelerinde biri msj atsa hemen mailine düşer şu kişiden msjınız var diye

Birde şuan sakın birşey belli etme ve sorma çunku dikkatli davranacaktır.Birde sabah evden çıkar çıkmaz elinde telefon derken neyi kastetmiştin?

Birseyler olma ihtimali çok fazla bence bir açığını yakaladiginiz anda sorun ona özellikle o arama motorundaki arkadaşlık sitelerini flan filan aklınızda ne varsa ona sorun bence bakalım ne sacmaliyacak.

zor bi donemden gecmissiniz..annenizde yasadginiz aci ortak oldugu icin yannda olmak istemissiniz .bu ozel bi durum ve bnce cok normal..boyle bi durumda esinizn sizi dusunmesi gerekirdi zaten sizin degil..artik eve donmussnz kendinizi toparlayin..ha bunu onun icin yapmayin kendiniz icin kilo verin bakimli olun..o hayatinizda olsa da olmasa da..bseyler ceviriyo gbi gorunuyo..bncede sadece nette yapiyo bu isi ama boyutu degisebilir tabi..elinizde net bi kanit olana kadar sessz kalin.zaten boyle bsey varsa bitirim diyip net lonusuyosunz.kanitladgnzda da bitirin..evt cok zor bi durum bseylerden suphelenirken sessz kalmak ama smdilik yapilacak baska bsey yok gbi gorunuyo...

bence de internetten sanal bişeyler yapıyor sanki, bir süre sessiz takipçi olun, şüphelerinizi bişeye dayandırırsanız geçin karşısına hesap sorun.
bu arada evden uzun süre ayrı kalmak aldatmaya bahane olamaz, insanlar aylarca hatta yıllarca ayrı kalıyor ama aldatmıyor (yurt dışına çalışmaya gidenler, askere gidenler vs. hepsinin eşlerinin aldatması gerekirdi bu mantıkla)

Geçmiş olsun.. Kocanız başka kızları kadınları görünce size karşı soğumuş.. Sizi fiziksel olarak aldatmıyorsa bile birileriyle görüştüğü kesin.. Evliliğni kurtarmaya çalışacaksan Bakımlı ol, güzel kıyafetler giyin ve kilo ver, kendine bak derim.

Aldatmayı bırakın sizin evliliğiniz kalmamış ki.. Aynı evde yaşayan iki yabancı olmuşsunuz. Ya bu deveyi güdün ya da bu diyarsan gidin bence. Birinizden biri patlayacak yoksa.

Tuvalete, banyoya, uyudugu odaya, balkondaki saksiya, arabasina dinleyici yerlestir. Yeni hat alip kimligi operatörden gizletip mesaj atabilirsin "canim bilmemkim (esinin ismini yazip) burdan yaz bana, hattimi degistirdim" gibi bir yoklama... Bence kafani hic yorma bisey varsa nasi olsa cikar ortaya. Erkeklerde gizleyecek zeka nerde..

vallahi kendi adıma hayat bundan ibaret olsaydı ilk bulduğumla evlenirdim ama hayat bundan ibaret değilmiş ki ben doğru kişiyi beklemeyi seçmişim. eşiniz için yaşayın demiyoruz, evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız çaba sarfedin diyoruz. emeksiz yemek misali.
siz üzerinize düşeni yapıyorsunuz adam da sizi aldatıyorsa boşanın madem.
allah allah.
konu açıyorsunuz bizler de dışardan nasıl göründüğünü söylüyoruz. hemen bir sinirlenmeler filan.

ek olarak; eşinize haklı diyen olmadı zaten.

eh madem inişiniz çıkışınız oluyor. normal bir evlilik varın bildiğinizi eyleyin.

Galiba öyle çünkü tek bir kisi olsa karşı taraf sürekli görüşmek ister evli olduğunu biliyorsa başka tabi. Peki bu konuşmaları nasıl yakalarim ben
bilgisayarda hareket dökümleri kısmı var birde cep tel noyu yada msn yi facebook arama yerine girince facebook ikinci hesabı var mı bulabiliyorsunuz.

Neden 2 ay annenize gittiniz??? Esiniz neden gelmedi sizinle?
Bu kadar süre ayri kalmamali kari koca ... Cok yanlis buldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…