Peki o konuşmaları nasıl görürüm bana bi yol gösterebilir misinizSes kaydı dediğini nasıl yaptın?Ona göre cevap vereceğimde çok defa aldatılan biri olarak.Ama ben dediğim gibi olduğunu düşünüyorum yani arkadaşlık sitelerinde takılıyor o an kim online ise onlarla yazışıyor yada gündüzden yazıştığı gelen msjlarına bakıp cvpta veriyor olabilir.Ama daha buluşma aşamasına geldiğini düşünmüyorum.Bazı erkekler boyle maalesef.Farklılık mı heyecan mı arıyorlar bilemiyorum ama ne olursa olsun hepsi ihanet benim gözümde
Herkes de uzun süreli evden ayrılmaya takmış ya.
Ben anlamıyorum başka zaman çok yüz vermişsin, ohoo böyle yaparsan tepene çıkar.
Mutlu kadın mutlu eder yorumu yapan kadınlar bile bunun sorgulamasını yapıyor ben anlamadım.
Her cefayı biz çekiyoruz.
Evlilik fedakarlık ister diye eşimizin işi, rahatı bozulmasın giye gurbete gidiyoruz.
Getirisi yalnızlık, depresyon.
Adamlar zaten dillerine bir laf doluyor yorgunum diye koltuklara seriliyorlar tv kumandası gibi.
Beklediği ilgiyi göremeyen kadının da kendini toparlaması gereken bir dönem olur yani.
Onda da eşinin yatak keyfini mi düşünsün?
Yok zaten evinde mutlu, huzurlu hiç bir kadın da eşini o kadar yalnız bırakmaz, gerçekten özler.
Özlem duyursun madem kendine de evine de ne diyeyim, neden hep kadın düşünmeli her şeyi?
Aldatılan tüm kadınlar evinden uzak uzun zaman kalıyor mu diye anket yapmak istiyorum.
Herifte sadakat duygusu yoksa eğer senenin 365 günü evinde kal istersen, yine yapar yine yapar.
Bu nedenle konu sahibi kendini hiç kötü hissetme bence.
Evliliğin içinde başka hataların var mıdır bilemem bu evden ayrı kalma mevzusu hata değil benim için.
Kendine bak, parasını harca kocanın dibine kadar madem çok konuşuyor.
Bunlara eşinin cebini, çocuğunu düşünen kadın yaramaz zaten.
Bencil olacaksın bak nasıl baş tacı ediliyorsun!
Kesinlikle, ye kocanın malını yoksa başkasına yedirir
Telefonun internet geçmişine bak girdiği yerlere tıkla gir belki çıkış yapmadan çıkıyordur o sitelerden.Eğer oyle ise otomatik açılır zaten hım birde mail adresine bak.arkadaşlık sitelerinde biri msj atsa hemen mailine düşer şu kişiden msjınız var diyePeki o konuşmaları nasıl görürüm bana bi yol gösterebilir misiniz
Birde şuan sakın birşey belli etme ve sorma çunku dikkatli davranacaktır.Birde sabah evden çıkar çıkmaz elinde telefon derken neyi kastetmiştin?Telefonun internet geçmişine bak girdiği yerlere tıkla gir belki çıkış yapmadan çıkıyordur o sitelerden.Eğer oyle ise otomatik açılır zaten hım birde mail adresine bak.arkadaşlık sitelerinde biri msj atsa hemen mailine düşer şu kişiden msjınız var diye
Sen ailene gittiğin zaman eve gizli kamera yerleştir evede atıyo olabilir.kesin bişeyler yapıyoda çaktırmıyo.Bana tavsiyeniz nedir daha bekliyim mi
Ayrıntıya girmeyeyim dedim ama baya yazmışım. Aslında söylenecek daha çok şey var da.. Mesela bana sürekli aynı giyiniyorsun diyor. Bu bir kıyas değil mi. Ya da tatilden dönüşte bizi özlemin mi dedim oğlumu çok özledim dedi. Himm bide bana Son zamanlarda tosunum öküz gibisin vs lafları oldu kilom var baya ama önceden hiç böyle takilmazdi. Ben mi abartiyorum ne olur bi akıl verin dün dalginliktan evi yakiyodum bugün de parmağı kestim. Moralim sıfır. Çocuğa da yansıyor ister istemez
Birincisi evde rahat rahat konuşacağını hiç sanmıyorum.İkinciside ses kaydı en fazla 5-10 dakika falan kaydeder sanırım
Hiç denemedim olabilir vallaAkıllı telefonlar saatlerce ses kaydı yapıyor .
Hayat bundan mi ibaret arkadaşlar yani siz esin için yasa diyorsunuz resmen. Ben üstüme düşeni yapıyorum ilişki adına ki onu çok seviyorum ama insanız sonuçta hepinizin inişli çıkışları olmuştur muhakkak. Kötü bi donemdi benim için ve bunların mi olması gerekiyordu bu kadar kolay mı yapmayın Allah askina
bilgisayarda hareket dökümleri kısmı var birde cep tel noyu yada msn yi facebook arama yerine girince facebook ikinci hesabı var mı bulabiliyorsunuz.Galiba öyle çünkü tek bir kisi olsa karşı taraf sürekli görüşmek ister evli olduğunu biliyorsa başka tabi. Peki bu konuşmaları nasıl yakalarim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?