- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kasımda 2. Yaşına girecek tam 24 ay olacak aralarında ve bana göre en ideali. Sizinde yaşınız daha çok genç. Kızlarım büyüdüğünde onlarla arkadaş giib olmak istiyorum nasip olursaBirinci bebek kaç yaşında peki. Yaşında genç iş senin benim 28ama kendimi dinç hissediyorum
Sanki 19 ay varsa ne olucak ki kuzum büyük olan da büyüyecek küçük 19 aylık olduğunda büyük olan sana yardım bile eder konuşur herşeyi bilir, beraber büyürler bir bakarsın iki bacıKızlar doğuma az kaldı çok az eli kulağında artık. Kızlarının yaş aralığı 19 ay. Tedbirsizlik vs neyse oldu bir durumlar ve bir kızım daha olacak. Fakat konu şu içimi dökmek istiyorum belkide artık bugün bunu kaç kez duydum hatırlamıyorum hamileliğimin başından beri de kaç kez duydum anlatamam. En son Avm de bir kadın dedi ki '' işiniz çok zor. '' hadi ya dedim içimden he bunu yaşayan kadın aralarına 22 ay kızları olan bir anneydi ama kaç kez duydum hatırlamıyorum neden sürwkli bunu bana söylüyorlar mesela neden sen başarırsın diyen yok. Hep bir acıyan bakış. Hatta şu bile var büyük olana bağıracaksın yeri gelecek eline telefon vereceksin sabrın bitecek tüm düzen kaçacak çok zor işin çok zor olacak. Arkadaş bu ne yaaa diye çığlık atmak istiyorum. Acaba tek ben miyim bunu yaşayan ne olacak yani. Ne olmuş 19 ay varsa bir insan nasıl anne olmak istiyorsa öyle olmaz mı of ya ne olacak korkmaya da başladım ama kızıyorum daha çok insanlara. Yazdım rahatladım
Ağzı olan konuşuoKızlar doğuma az kaldı çok az eli kulağında artık. Kızlarının yaş aralığı 19 ay. Tedbirsizlik vs neyse oldu bir durumlar ve bir kızım daha olacak. Fakat konu şu içimi dökmek istiyorum belkide artık bugün bunu kaç kez duydum hatırlamıyorum hamileliğimin başından beri de kaç kez duydum anlatamam. En son Avm de bir kadın dedi ki '' işiniz çok zor. '' hadi ya dedim içimden he bunu yaşayan kadın aralarına 22 ay kızları olan bir anneydi ama kaç kez duydum hatırlamıyorum neden sürwkli bunu bana söylüyorlar mesela neden sen başarırsın diyen yok. Hep bir acıyan bakış. Hatta şu bile var büyük olana bağıracaksın yeri gelecek eline telefon vereceksin sabrın bitecek tüm düzen kaçacak çok zor işin çok zor olacak. Arkadaş bu ne yaaa diye çığlık atmak istiyorum. Acaba tek ben miyim bunu yaşayan ne olacak yani. Ne olmuş 19 ay varsa bir insan nasıl anne olmak istiyorsa öyle olmaz mı of ya ne olacak korkmaya da başladım ama kızıyorum daha çok insanlara. Yazdım rahatladım
Bence her şey çok güzel olacak. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, iki evladınıza da hayırlı ömür versin inşallah.Buna bende katılıyorum mesela hep bir zorluk çocuk onlar için hep yani insanlar bu kadar mı rahatına düşkün. En basit geçen hafta bir arkadaş grubunda oturduk bir anne gördüm karşımda birde anne denen bir kadın birisinde 2 çocuk var ama tek çocukken de durum aynıydı canavar yetişmiş sanki diğer arkadaşım öyle anlatıyor ki oğluna her şeyi mükemmel yetişmiş bir çocuk mükemmel yani derdini konuşarak anlatan 30 aylık bir bebek o an dedim kız kızım doğru yoldasın. Kızıma her şeyi konuşarak anlattım 19 aydır hiç kırmadım onu şimdi bunca şey yok olacak öyle mi aklım almıyor.
Valla seriye geçmişler galibaÜretime mi geçmişler töbe neyse kınayınca başıma geliyorkeşke bu çocuklar böyle oldu deyip tedbir alınsa
Tek çocukla iki ayrı dönemdeki bebek karşılaştıralamaz örnekler.İnsanlara kulak asmayın boşverin. Ben de neler duydum.Bazıları öyle şeyler söylüyor ki çocuk değil canavar doğurmuşlar sanki. "En güzel günleri karnımdaki günlermiş, emeklemeye başlasın o zaman dertler başlayacak, hele bi yürümeye başlasın asıl o zaman göreceksin dünyanın kaç bucak olduğunu "v.s. Biz eşimle gezmeyi çok severiz bana " hele bir doğsun görürüz gezebiliyo musunuz, evden çıkabiliyo musunuz, biraz zor gezersiniz "gibi şeyler söylüyorlardı. Valla kimsenin demesiyle bir şey olmuyor. Geziyoruz da tozuyoruz da, iki kişi değil üç kişi geziyoruz . Elbette ki 2 çocuk biraz daha farklı olabilir ama anneler her şeyin üstesinden gelir. İnsanların bu negatifliğinden ben de nefret ediyorum.
Kızlar doğuma az kaldı çok az eli kulağında artık. Kızlarının yaş aralığı 19 ay. Tedbirsizlik vs neyse oldu bir durumlar ve bir kızım daha olacak. Fakat konu şu içimi dökmek istiyorum belkide artık bugün bunu kaç kez duydum hatırlamıyorum hamileliğimin başından beri de kaç kez duydum anlatamam. En son Avm de bir kadın dedi ki '' işiniz çok zor. '' hadi ya dedim içimden he bunu yaşayan kadın aralarına 22 ay kızları olan bir anneydi ama kaç kez duydum hatırlamıyorum neden sürwkli bunu bana söylüyorlar mesela neden sen başarırsın diyen yok. Hep bir acıyan bakış. Hatta şu bile var büyük olana bağıracaksın yeri gelecek eline telefon vereceksin sabrın bitecek tüm düzen kaçacak çok zor işin çok zor olacak. Arkadaş bu ne yaaa diye çığlık atmak istiyorum. Acaba tek ben miyim bunu yaşayan ne olacak yani. Ne olmuş 19 ay varsa bir insan nasıl anne olmak istiyorsa öyle olmaz mı of ya ne olacak korkmaya da başladım ama kızıyorum daha çok insanlara. Yazdım rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?