Isınamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mavigolge

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
23
-29
6
Merhabalar ben Gül. Arkadaşlar ben geçen hafta bir anlık kararla kuzenimle sözlendim. Her seferinde olmaz dememe rağmen birden hevesle kabul ettim. Başta gerçekten onu sevebileceğimi düşünüyordum fakat düşünce yapılarımız olsun, aramızdaki iletişim olsun ona ısınamıyorum. Artı olarak kuzenim olması büyük bir sorun ona o gözle bakmaktan kendimi alamıyorum ve bunu aşamıyorum. Sözlüm çok iyi, ailesi de ve bu yoldan dönmem iki taraf için de büyük yıkım olacak. Zamanla sevebilir miyim? Zaman gerçekten her şeyi çözer mi?

Bu ne ya?Tonla erkek varken neden kuzen?

Anlık kararla birde kuzenle nasıl sözlenilir ya? Ne oldu da anlık karar aldınız? Sevgilinzden yeni mi ayrıldınız? Hep kuzenin olarak gördüğün birini ( baska gözle göremiyorm dediğin için) bi anda nasıl bi gazla kabul ettin

olaya objektif bakmak gerekirse yaptığınız doğru bir şey değil anlık alınan bir karar olmamalı evlilik. kuzen demek kardeş demektir o gözle bakamamanız gayet normal. ayrıca fikirlerinizin dahi uyumadığı biriyle nereye kadar birlikte olabilirsiniz ki? yolun başındayken bırakın derim.
mutlu bir evliliğinin olmayabilir bu düşünceyle.

Arkadaşlar sakin olun öncelikle bu ne hiddet? Yakın değiliz yüz yüze gelmişliğimiz yok ama görüşmemiz güzel geçince etkilendim ve kabul ettim. Fakat sonradan bunu aşamadığımı fark ettim

Arkadaşlar sakin olun öncelikle bu ne hiddet? Yakın değiliz yüz yüze gelmişliğimiz yok ama görüşmemiz güzel geçince etkilendim ve kabul ettim. Fakat sonradan bunu aşamadığımı fark ettim
Yakın olmamanız kuzen olduğunuz gerçeğini değiştiriyor demek ki. Himm ok.

İşte bu düşüncemin sonradan gelişmesi asıl sorun. Böyle bir sorun yoktu görüşmemiz esnasında da fakat ne olduysa şu birkaç günde oldu ve anlık bir his mi yoksa kalıcı mı bu hislerim diye düşünüyorum

Bir anda nisanlanmamişsiniz.Dur KUZENİM le evlilik sohbeti edeyim kafama uyarsa evet diyeyim demişsiniz.En başta bile kuzenle evlenmek size saçma gelmemiş bile bile o yola girmişsiniz.......

Önce flört wtseydiniz bari neden hemen sözlendnz.? Anlamaya calısıyoruz neden bu acele niye böyle oldu .. insanlar kaç yıllık sevgililerini tanıyamıyor evlenince garip davrnasılar cıkıyor ortaya.. hc sevgili olmadan tanımadan neden? Aileniz öi tutucu

Şu an neyin nutuğunu çektiğinizi anlamıyorum... Zira asıl konuya odaklanmak yerine başka bir şeyi öne atıyorsunuz.
Bence siz asıl konuyu atliyorsunuz ama neyse.. Hayata aynı pencereden bakmadigim birine laf anlatamaya çalışarak zaman kaybedemem. Ani bir hevesle evlenin gitsin. Çocuklarınız da sıkıntılar olmaz inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…