Isınamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalamayın ya neden yıkım olsun aileler için? Yıkılan yıkılsın ayrıca sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez lütfen siz de başkaları için yaşamayın. Bu çağda hala nelerle karşılaşıyoruz ya.

Çıkar dünya bu her şey olabilir, oluyor da. Ne yapmam gerektiği konusunda bocaladığım için danıştım zaten.. Güzelce ifade etmek yerine kadın kadını neden kırar, neden sert üslüpla eleştirir anlam veremiyorum sadece. Gerçekten üzücü, dilerim günlük hayatında insanlar daha anlayışlı ve saygılı olurlar.

İçinize sinmiyorsa devam etmeyin, belli ki aklınıza girmişler sizde bir anda karar vermişsiniz.Onlar sizi rahat bırakınca da kendi hisleriniz ortaya çıkmış.

Zaman geçse de ısınamayacağıma ikna etmeye çalışıyorum. Yaşım 26
Bi hevesle kabul ettm içim almıyor aynı yataga ben gireceğim de yani basit bsey değil bu.. küçükte değilsin ailen bi ömür üzüleceğine sende onlarla beraber tabi.. bi süre üzülürler geçer

Kırılacak birşey yazdığımı düşünmüyorum size.
yapmanız gereken kendinizi düşünüp ayrılmak.

Assdf annemle babamn durumunu yazdgm msjada begenmedim atmazsınız yahu.. kuzen evliliğini güzellemedm dgruda bulmuyorum.. ailemde dgru bulmuyor zamanında cahillik işte riskleri bilmiyodk derler.. bizim için değil kuzen akraba bile olsa karsılar

İçinize sinmiyorsa devam etmeyin, belli ki aklınıza girmişler sizde bir anda karar vermişsiniz.Onlar sizi rahat bırakınca da kendi hisleriniz ortaya çıkmış.
Sonunda beni ifade edebilen biri. Öyle oldu gerçekten ve kendimle baş başa olunca fark ettim. Yoksa dört bir yanım da onaylıyordu. Elbette onların suçu değil fakat etkileri büyük oldu.

Eminim anlarlar seni yanlış anlaşılma olmuştur

Sonunda beni ifade edebilen biri. Öyle oldu gerçekten ve kendimle baş başa olunca fark ettim. Yoksa dört bir yanım da onaylıyordu. Elbette onların suçu değil fakat etkileri büyük oldu.
Bu sebepten onlar için yıkım olacak şeklinde düşünmeyin,onlar kendileri nasıl mutlu olacaksa sizi de buna ikna etmeye çalışmışlar.Sizi düşünen olmamış.

Evlilik bir çok yerde katlanılarak huzur bulunulan bir kavram.. Yani dümdüz mutluluk için yapılan bir eylem değil hala ülkemizin bir çok kesimi için.. Kim olursa olsun içinize sinmeyen biriyse ''deneyeyim belki siner ya alışırım'' deme lüksü bulunmaz evliliklerde, çünkü ömrünüz geçip gider alışacak mıyım acaba diye diye..

Siz bu evlilikte alışamayacaksınız ama alışmış gibi yapacaksınız ve doğan çocuklarınızı da bu ''mış'' gibi yaşama alet edeceksiniz.. Kısırı döngü de sürüp gidecek...

Kuzeniyle evli olanlar kusura bakmasin ama bana mide bulandirici geliyor ne bileyim ha kardes ha kuzen gozuyle bakiyorum; beraber büyüyor, oynuyoruz.
Akraba evliliği zaten sıkıntılı sonuclar getirebiliyor.
Evet mesela bizde skntı olmadı ama ben kardesimle hep dalga geciyorm akraba evliliğinin sonucu işte bakın mutlumusunuz diyorm annemle babama assfff

Bir anlık hevesle yanlış karar verilmiş. Başta heyecan verici olabilir ama iş ciddiye binince işin rengi değişmiş. Böyle devam etmez sanırım çünkü o çekimin ve aşk hissinin sonradan geleceğine inanmayanlardanım.
Kuzen meselesi şu açıdan yanlış; elin oğlu olsa sözü bozarsınız biter gider ama akraba olunca ilişkiler mahvoluyor. Yersiz bir girişim olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…