Ailenizi neye ikna etmeye calısıyosunuz? Ve kaç yasındasınız?Biliyorum da... Fakat kimse anlamasa da böyle gelişti her şey. Ailemi ikna etmek için elimden geleni yapıyorum fakat umarım asla pişman olmam.
Saçmalamayın ya neden yıkım olsun aileler için? Yıkılan yıkılsın ayrıca sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez lütfen siz de başkaları için yaşamayın. Bu çağda hala nelerle karşılaşıyoruz ya.Merhabalar ben Gül. Arkadaşlar ben geçen hafta bir anlık kararla kuzenimle sözlendim. Her seferinde olmaz dememe rağmen birden hevesle kabul ettim. Başta gerçekten onu sevebileceğimi düşünüyordum fakat düşünce yapılarımız olsun, aramızdaki iletişim olsun ona ısınamıyorum. Artı olarak kuzenim olması büyük bir sorun ona o gözle bakmaktan kendimi alamıyorum ve bunu aşamıyorum. Sözlüm çok iyi, ailesi de ve bu yoldan dönmem iki taraf için de büyük yıkım olacak. Zamanla sevebilir miyim? Zaman gerçekten her şeyi çözer mi?
Çıkar dünya bu her şey olabilir, oluyor da. Ne yapmam gerektiği konusunda bocaladığım için danıştım zaten.. Güzelce ifade etmek yerine kadın kadını neden kırar, neden sert üslüpla eleştirir anlam veremiyorum sadece. Gerçekten üzücü, dilerim günlük hayatında insanlar daha anlayışlı ve saygılı olurlar.Önerilecek olan şeyin farkında olan birine öneri verilebilir mi?
Bu foruma insan linçlemeye gelecek kadar boş vaktim yok açıkcası. Konunu okudum ve şaşırdım, şaşkınlığımı ifade ettim.
Ha sizin gibi bir hevesle kuzeniyle sözlenen ve ne yapması gerektiği alenen belli olurken at gözlüğü takıp ben ne yapmalıyım diye soran birileri çıkar mı bilemem.
De mi dünyanın en kolay işi.hergün deliler gibi aşık oluyorum ben de ama ne yaparsan bir tanesini seçmek lâzımDelice asik olup evlenmek varken neden kuzene alismaya çalışıyorsunuz?
Zaman geçse de ısınamayacağıma ikna etmeye çalışıyorum. Yaşım 26Ailenizi neye ikna etmeye calısıyosunuz? Ve kaç yasındasınız?
Bi hevesle kabul ettm içim almıyor aynı yataga ben gireceğim de yani basit bsey değil bu.. küçükte değilsin ailen bi ömür üzüleceğine sende onlarla beraber tabi.. bi süre üzülürler geçerZaman geçse de ısınamayacağıma ikna etmeye çalışıyorum. Yaşım 26
Çıkar dünya bu her şey olabilir, oluyor da. Ne yapmam gerektiği konusunda bocaladığım için danıştım zaten.. Güzelce ifade etmek yerine kadın kadını neden kırar, neden sert üslüpla eleştirir anlam veremiyorum sadece. Gerçekten üzücü, dilerim günlük hayatında insanlar daha anlayışlı ve saygılı olurlar.
Sonunda beni ifade edebilen biri. Öyle oldu gerçekten ve kendimle baş başa olunca fark ettim. Yoksa dört bir yanım da onaylıyordu. Elbette onların suçu değil fakat etkileri büyük oldu.İçinize sinmiyorsa devam etmeyin, belli ki aklınıza girmişler sizde bir anda karar vermişsiniz.Onlar sizi rahat bırakınca da kendi hisleriniz ortaya çıkmış.
Eminim anlarlar seni yanlış anlaşılma olmuşturAssdfannemle babamn durumunu yazdgm msjada begenmedim atmazsınız yahu.. kuzen evliliğini güzellemedm dgruda bulmuyorum.. ailemde dgru bulmuyor zamanında cahillik işte riskleri bilmiyodk derler.. bizim için değil kuzen akraba bile olsa karsılar
Kiyamam yaaaaaaaaa, bu hissi yaşadığım icin sansliyim deseneDe mi dünyanın en kolay işi.hergün deliler gibi aşık oluyorum ben de ama ne yaparsan bir tanesini seçmek lâzım
Şey muhabbetine dönmesin bu beni bi sen anladın sende yanlış anladınEminim anlarlar seni yanlış anlaşılma olmuştur
Bu sebepten onlar için yıkım olacak şeklinde düşünmeyin,onlar kendileri nasıl mutlu olacaksa sizi de buna ikna etmeye çalışmışlar.Sizi düşünen olmamış.Sonunda beni ifade edebilen biri. Öyle oldu gerçekten ve kendimle baş başa olunca fark ettim. Yoksa dört bir yanım da onaylıyordu. Elbette onların suçu değil fakat etkileri büyük oldu.
Evet mesela bizde skntı olmadı ama ben kardesimle hep dalga geciyorm akraba evliliğinin sonucu işte bakın mutlumusunuz diyorm annemle babama assfffKuzeniyle evli olanlar kusura bakmasin ama bana mide bulandirici geliyor ne bileyim ha kardes ha kuzen gozuyle bakiyorum; beraber büyüyor, oynuyoruz.
Akraba evliliği zaten sıkıntılı sonuclar getirebiliyor.
Olabilir de olmayabilir deŞey muhabbetine dönmesin bu beni bi sen anladın sende yanlış anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?