- 18 Şubat 2018
- 13.032
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.691
- 598
- 44
Bizim millette kuzeni geçtim,komşu kızına,oğluna bile o gözle bakılmaz.Kuzen bizde kardeştir
Peki sizde kuzeninizle seks yapma istegine iten duygu tam olarak neydi?Emin olun insan birden oluşan duygularla her şeyi yapabilir . Fakat umarım siz yapmazsınız
Peki sizi bu kadar üslupsuz ve terbiyesiz hale getiren olay neydi?Peki sizde kuzeninizle seks yapma istegine iten duygu tam olarak neydi?
Düzgün yorumunuz için teşekkürlero zaman bir kaç hafta kendinizi dinleyin. daha sağlıklı bir karar verin. ama ben bu düşüncenizi değişeceğini sanmıyorum. anlık olan heves anlık da bitebilir maalesef.
Birden oluşan duygularla anca evden dışarı çıkar çay içerim kalkıpta sözlenmem yaniEmin olun insan birden oluşan duygularla her şeyi yapabilir . Fakat umarım siz yapmazsınız
O zaman siz öyle yapınBirden oluşan duygularla anca evden dışarı çıkar çay içerim kalkıpta sözlenmem yani
Evliligi evcilik sandiniz galiba. Uslupsuz yada terbiyesiz birsey yok.Peki sizi bu kadar üslupsuz ve terbiyesiz hale getiren olay neydi?
Gider misin konudanBirden oluşan duygularla anca evden dışarı çıkar çay içerim kalkıpta sözlenmem yani
Bu bana değil size öneride bulunmak için açmış olduğunuz bir konu. Arkadaşları konu dışına çıkma hakkında uyarıyorken sizin bunu yapmanız peki ?O zaman siz öyle yapın
Gec olmadan ayrilmalisin benceMerhabalar ben Gül. Arkadaşlar ben geçen hafta bir anlık kararla kuzenimle sözlendim. Her seferinde olmaz dememe rağmen birden hevesle kabul ettim. Başta gerçekten onu sevebileceğimi düşünüyordum fakat düşünce yapılarımız olsun, aramızdaki iletişim olsun ona ısınamıyorum. Artı olarak kuzenim olması büyük bir sorun ona o gözle bakmaktan kendimi alamıyorum ve bunu aşamıyorum. Sözlüm çok iyi, ailesi de ve bu yoldan dönmem iki taraf için de büyük yıkım olacak. Zamanla sevebilir miyim? Zaman gerçekten her şeyi çözer mi?
Sakin sakinnnGider misin konudandaha yeni gelmişim uçmak istemiyorm yoldan cıkıyorum şuvan
Peki sizin öneri haricinde her şeyi yapmanız? İnsanları linçlemek için bu platforma girdiyseniz haydi Twitter'a. Boş yapacaksanız yorum yazmayın. Bu durumda olanlardan tavsiye istedim sizin gibi eleştirmek için eleştirenlerden değil.Bu bana değil size öneride bulunmak için açmış olduğunuz bir konu. Arkadaşları konu dışına çıkma hakkında uyarıyorken sizin bunu yapmanız peki ?
Yoksa konuyu da mı bir hevesle açtınız?
Annemle babamdan örnek vereyim biraz ozmn.. iki aile huzursuz olmuş cogu zaman ama iki kardes birbrne girmesin diye annem insan olanın cekmeyeceği seyleri sineye cekmiş cocukta olunca iyice eli kolu baglanmıs.. rahmetli babaannem zamanında az cektirmemiş annemin iyi niyeti hep suistimal edilmiş snradan düzeldi de allahtan yasımız büyüdüğünde bseyleri idrak ettiğimizde birini öldürüp katil olmadık kardeşimle..Peki sizin öneri haricinde her şeyi yapmanız? İnsanları linçlemek için bu platforma girdiyseniz haydi Twitter'a. Boş yapacaksanız yorum yazmayın. Bu durumda olanlardan tavsiye istedim sizin gibi eleştirmek için eleştirenlerden değil.
Önerilecek olan şeyin farkında olan birine öneri verilebilir mi?Peki sizin öneri haricinde her şeyi yapmanız? İnsanları linçlemek için bu platforma girdiyseniz haydi Twitter'a. Boş yapacaksanız yorum yazmayın. Bu durumda olanlardan tavsiye istedim sizin gibi eleştirmek için eleştirenlerden değil.
Biliyorum da... Fakat kimse anlamasa da böyle gelişti her şey. Ailemi ikna etmek için elimden geleni yapıyorum fakat umarım asla pişman olmam.Annemle babamdan örnek vereyim biraz ozmn.. iki aile huzursuz olmuş cogu zaman ama iki kardes birbrne girmesin diye annem insan olanın cekmeyeceği seyleri sineye cekmiş cocukta olunca iyice eli kolu baglanmıs.. rahmetli babaannem zamanında az cektirmemiş annemin iyi niyeti hep suistimal edilmiş snradan düzeldi de allahtan yasımız büyüdüğünde bseyleri idrak ettiğimizde birini öldürüp katil olmadık kardeşimle..
sadece cocuklarnzda olusabilecek biyolojk skntılar dısında kardes cocukları evliliğinde aile bagları ile ilgili cddi sorunlar olur bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?