Isırık izi

Husmmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
103
50
98
Kütahya
Arkadaşlar merhaba.evimize gelen misafir çocuğu kızımın yüzünü ısırdı.misafirler yeni gelmişti hoşgeldin demeye kalmadan arkadan bi ses geldi kızımın kafasını tutup ısırıyor bildiğin.şok oldum.kremler kullanıyoruz izde azalma oldu ama 20 günü geçmesine rağmen kıpkırmızı iz var.geçer mi arkadaşlar iz kalır mı ne yapacağımı bilemiyorum çok üzülüyorum başına gelen var mı?

Geçer mi dersiniz ? Anlayamadım ya annesi de söyleyecektim ısırdığını ama söylememe bile fırsat vermedi dedi.madem bu kadar çok ısırıyor ben en başta gelmeden söylerdim

Çocukların dişleri ince olduğu için mikro kesikler oluşmuştur, geçer ama biraz sabır gerek. Hametan'ı denedin mi?
Evet sanırım o şekilde.başta hametan kullandım o büyük yarayı azalttı.ama dediğiniz gibi sanki içi çizik çizik böyle o kısım geçmiyor kırmızı.eczane bir krem vermiş etkili diye pek bir işe yaramadı.contractubex bepanthol jel var elimde onlar işe yarar mı acaba

Contractubex işe yarayabilir, Bepanthol Hametan kadar etkili değil. Bir de evde sudocrem tarzı bir çinko oksit içerikli krem varsa onu da sürün. Kızarıklığı daha hızlı toparlar.

Contractubex işe yarayabilir, Bepanthol Hametan kadar etkili değil. Bir de evde sudocrem tarzı bir çinko oksit içerikli krem varsa onu da sürün. Kızarıklığı daha hızlı toparlar.
Çok teşekkür ederim inşallah geçer sudocrem var böyle ince çizgi çizgi bütün olarak bakınca büyük kızarıklık gibi duruyor

Cica kremi kullanın

Fotosunu cek ısıran cocugun annesıne gonder sızı uyarmadıgı ıcın bırdaha bır araya gelmeyin güvenmeyin.
Oldu olacak bir de agizlik alsın annesi çocuğa :)
Çok kucuklerse zaten bu cocuklati yalnız birakmamak gerekiyor o ayrı anck fotoğraf alıp annesine atmak da ne bileyim.
Sanki fazla,sanki tatsız..

Oldu olacak bir de agizlik alsın annesi çocuğa :)
Çok kucuklerse zaten bu cocuklati yalnız birakmamak gerekiyor o ayrı anck fotoğraf alıp annesine atmak da ne bileyim.
Sanki fazla,sanki tatsız..
Ama gezmeye gittiğinde ısırma huyu vardı ama burda yapmaz sandım derse gonderılır

Çok teşekkür ederim inşallah geçer sudocrem var böyle ince çizgi çizgi bütün olarak bakınca büyük kızarıklık gibi duruyor
Yaaa üzüldüm yavrunuza artık yüzüne yaklaştırmaz da psikolojik etki bırakabilir kıyamam geçecekinşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…