Geçer mi dersiniz ? Anlayamadım ya annesi de söyleyecektim ısırdığını ama söylememe bile fırsat vermedi dedi.madem bu kadar çok ısırıyor ben en başta gelmeden söylerdimAy bu çocuklara son günlerde noluyor birbirini ısıran ısırana
Antiskar kremler var, olmadı onlardan kullanırsınız üzülmeyin. Çocukların hücreleri daha hızlı yenilenir zaten. Isırık yerini yolmayın oynamayın kremlere devam edin yeterli
Evet sanırım o şekilde.başta hametan kullandım o büyük yarayı azalttı.ama dediğiniz gibi sanki içi çizik çizik böyle o kısım geçmiyor kırmızı.eczane bir krem vermiş etkili diye pek bir işe yaramadı.contractubex bepanthol jel var elimde onlar işe yarar mı acabaÇocukların dişleri ince olduğu için mikro kesikler oluşmuştur, geçer ama biraz sabır gerek. Hametan'ı denedin mi?
Contractubex işe yarayabilir, Bepanthol Hametan kadar etkili değil. Bir de evde sudocrem tarzı bir çinko oksit içerikli krem varsa onu da sürün. Kızarıklığı daha hızlı toparlar.Evet sanırım o şekilde.başta hametan kullandım o büyük yarayı azalttı.ama dediğiniz gibi sanki içi çizik çizik böyle o kısım geçmiyor kırmızı.eczane bir krem vermiş etkili diye pek bir işe yaramadı.contractubex bepanthol jel var elimde onlar işe yarar mı acaba
Çok teşekkür ederim inşallah geçer sudocrem var böyle ince çizgi çizgi bütün olarak bakınca büyük kızarıklık gibi duruyorContractubex işe yarayabilir, Bepanthol Hametan kadar etkili değil. Bir de evde sudocrem tarzı bir çinko oksit içerikli krem varsa onu da sürün. Kızarıklığı daha hızlı toparlar.
Kantaron yeni sürmeye başladım.kantaronu baya etkisi oluyor sanırım dimiKantaron yağı kullanın. Ama gündüz kullanıp da güneşe çıkarmayın kızınızı. Gece kullanmaya çalışın
Tamam gündüzleri sudocrem akşam contra ile devam. Rica ederimÇok teşekkür ederim inşallah geçer sudocrem var böyle ince çizgi çizgi bütün olarak bakınca büyük kızarıklık gibi duruyor
Kantaron yanık başta olmak üzere herşeye iyi gelir. Ama dediğim gibi gündüz sürmeyin. Sürüp güneşe çıkarmayın. Akşamdan akşama sürün tavsiyem.Kantaron yeni sürmeye başladım.kantaronu baya etkisi oluyor sanırım dimi
Cica kremi kullanınArkadaşlar merhaba.evimize gelen misafir çocuğu kızımın yüzünü ısırdı.misafirler yeni gelmişti hoşgeldin demeye kalmadan arkadan bi ses geldi kızımın kafasını tutup ısırıyor bildiğin.şok oldum.kremler kullanıyoruz izde azalma oldu ama 20 günü geçmesine rağmen kıpkırmızı iz var.geçer mi arkadaşlar iz kalır mı ne yapacağımı bilemiyorum çok üzülüyorum başına gelen var mı?
Tmm çok teşekkür ederimKantaron yanık başta olmak üzere herşeye iyi gelir. Ama dediğim gibi gündüz sürmeyin. Sürüp güneşe çıkarmayın. Akşamdan akşama sürün tavsiyem.
Deneyeceğim çok teşekkür ederimCica kremi kullanın
Oldu olacak bir de agizlik alsın annesi çocuğa :)Fotosunu cek ısıran cocugun annesıne gonder sızı uyarmadıgı ıcın bırdaha bır araya gelmeyin güvenmeyin.
Ama gezmeye gittiğinde ısırma huyu vardı ama burda yapmaz sandım derse gonderılırOldu olacak bir de agizlik alsın annesi çocuğa :)
Çok kucuklerse zaten bu cocuklati yalnız birakmamak gerekiyor o ayrı anck fotoğraf alıp annesine atmak da ne bileyim.
Sanki fazla,sanki tatsız..
Geçen de açılan konu değil mi bu?
Yaaa üzüldüm yavrunuza artık yüzüne yaklaştırmaz da psikolojik etki bırakabilir kıyamam geçecekinşallahÇok teşekkür ederim inşallah geçer sudocrem var böyle ince çizgi çizgi bütün olarak bakınca büyük kızarıklık gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?