Kantoron bir akrabamin çocuğunun derin bir yarasını hiç iz bırakmadan geçirmişti. Doktor önermişti onlara hattaKantaron yeni sürmeye başladım.kantaronu baya etkisi oluyor sanırım dimi
Bende hiç işe yarmadı contractubex ama kuzenimin çenesi yarılmıştı onda işe yaradı bende cam kesiği var ayağıma batmıştıEvet sanırım o şekilde.başta hametan kullandım o büyük yarayı azalttı.ama dediğiniz gibi sanki içi çizik çizik böyle o kısım geçmiyor kırmızı.eczane bir krem vermiş etkili diye pek bir işe yaramadı.contractubex bepanthol jel var elimde onlar işe yarar mı acaba
Antibiyotikli kremin adı ne acaba bize de söylerseniz biz de kullanalım arkadaşım.Bende geçen tamda bu konu üzerine bi konu açmıştım. Yaklaşık Bir hafta önce bizde aynı durumu yaşadık. Doktor küçük çocukların ağzı herşeyi ağızlarına aldıkları için yetişkinlere göre fazla bakterili olur dedi ve sıkıntı oluşturmaması için antibiyotikli bi krem verdi. Birde madecasol kullanıyorum hâla hergün. Bizimkide kırmızı şekilde hafif görünüyor ama ilk günlere göre iz belirgin şekilde azaldı. Sizede çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun çok size de.neler geliyor başımıza gözümüzün önünde ya öyle üzgünüm ki iz kalır diye korkuyorumBende geçen tamda bu konu üzerine bi konu açmıştım. Yaklaşık Bir hafta önce bizde aynı durumu yaşadık. Doktor küçük çocukların ağzı herşeyi ağızlarına aldıkları için yetişkinlere göre fazla bakterili olur dedi ve sıkıntı oluşturmaması için antibiyotikli bi krem verdi. Birde madecasol kullanıyorum hâla hergün. Bizimkide kırmızı şekilde hafif görünüyor ama ilk günlere göre iz belirgin şekilde azaldı. Sizede çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşımBen de sarı kantaron yağını tavsiye ediyorum. Oğlumun yüzü çok kötü yüzüldü derin bir iz vardı her türlü merhemi kremi denedik bir tek ondan fayda gördük.
Bende de işe yaramamıştı kimisi çok iyi diyorBende hiç işe yarmadı contractubex ama kuzenimin çenesi yarılmıştı onda işe yaradı bende cam kesiği var ayağıma batmıştı
Bende geçen tamda bu konu üzerine bi konu açmıştım. Yaklaşık Bir hafta önce bizde aynı durumu yaşadık. Doktor küçük çocukların ağzı herşeyi ağızlarına aldıkları için yetişkinlere göre fazla bakterili olur dedi ve sıkıntı oluşturmaması için antibiyotikli bi krem verdi. Birde madecasol kullanıyorum hâla hergün. Bizimkide kırmızı şekilde hafif görünüyor ama ilk günlere göre iz belirgin şekilde azaldı. Sizede çok geçmiş olsun
Ay bu çocuklara son günlerde noluyor birbirini ısıran ısırana
Antiskar kremler var, olmadı onlardan kullanırsınız üzülmeyin. Çocukların hücreleri daha hızlı yenilenir zaten. Isırık yerini yolmayın oynamayın kremlere devam edin yeterli
Bactroban kremin ismiAntibiyotikli kremin adı ne acaba bize de söylerseniz biz de kullanalım arkadaşım.
İzinizde azalma var mı bizim bi bölge kıpkırmızı kaldıBactroban kremin ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?