Isırık izi

Trukids hero stic first bise idi adi. biz cok faydalanıyoruz her alanda biraz pahali ama etkisi her alanda var

Benim kızımı köpek isirdi daha doğrusu disleriyle çizdi yüzünü dış izi vardi üç şerit halinde
Soğanı rendeleyip suyunu sıkıp pamuklu sürdüm qma her gün yeni bir soganla çok şükür iz kalmadj

Bende geçen tamda bu konu üzerine bi konu açmıştım. Yaklaşık Bir hafta önce bizde aynı durumu yaşadık. Doktor küçük çocukların ağzı herşeyi ağızlarına aldıkları için yetişkinlere göre fazla bakterili olur dedi ve sıkıntı oluşturmaması için antibiyotikli bi krem verdi. Birde madecasol kullanıyorum hâla hergün. Bizimkide kırmızı şekilde hafif görünüyor ama ilk günlere göre iz belirgin şekilde azaldı. Sizede çok geçmiş olsun

Bende hiç işe yarmadı contractubex ama kuzenimin çenesi yarılmıştı onda işe yaradı bende cam kesiği var ayağıma batmıştı

Ben de sarı kantaron yağını tavsiye ediyorum. Oğlumun yüzü çok kötü yüzüldü derin bir iz vardı her türlü merhemi kremi denedik bir tek ondan fayda gördük.

Antibiyotikli kremin adı ne acaba bize de söylerseniz biz de kullanalım arkadaşım.

Geçmiş olsun çok size de.neler geliyor başımıza gözümüzün önünde ya öyle üzgünüm ki iz kalır diye korkuyorum

Kantaron yaz aylarında ciddi leke yapar ya benim en son kullanacağım urun olurdu
Çok düzgün temizlenmesi ve en az 24 saat hiç çıkmayacaksa sürülmesi halinde belki
Ztn normalde de leke yapar birde iz geçirmek için surulurse bilemedim

Benim burnum kesildi ve ufak bir miktar açık yara vardı. Medicasol ile hiç iz kalmamıştı ama kış aylarında olmustu

Su an mutlaka güneş kremi ile çıkarın iz güneş almasın ve doktor ile ilerleyin derim

Medicasol ve antibiyotikli krem ikilisi ile gerçekten hiç iz kalmıyor biri ben biri yakınım 2 örnek var

Medikasol, bepanten, fito crem bunlar benim en iyi arkadaşlarım

Birde elma kabuğu bekletin yara üZerinde harika etkisi var.

Geçmiş olsun. Isıran çocuğu olan varsa da kucaktan indirmemeli hemen.

İzledikleri videolardan olabilir mi

Bizim zamanımızda hiç böyle şeyler yoktu..

Ufak ufak Azalma var ama Maalesef bizimkide hala belirgin bi halka bir iki ayı bulacak sanırım tamamen geçmesi

Contractubex kullanın ayrıca elma da yara izini geçiriyor düzenli kullanırsanız. Elmayı kesin suyunu sürün her gün. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…