- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Yeterki güzel türkiyem modern kalsin, dinden bahsetmesin kimse, gerisi teferruat...güzel ülkemizin gençleri dinimizle ilgili kesin doğru bilgiyi öğrenip uygularlarsa yazık olacak.... halbuki kucak kucağa alkol uyuşturucu bi nesil günah çukurunda akıp gitse süper olurdu....
Etrafımda çok şükür 4 kadınlı erkek yok hanımefendi.etrafında kaç erkek 4 eşli?
ne saçmalıyosunuz yaaa.
evli olupta dost hayatı yaşayan erkeklerde şeriatçımı oluyor sizce?
konu uluslararası islam üniversitesi.
bunlar tutuşmuş şeiat geliyo diye
demek istediğim hak verilmesine gerek yok zaten yapan her türlü yapıyor...şeriatın eş hakkını kullanan şimdi de kullanır kıyar imam nikahını sen sağ ben selamet devletin resmisini ne dinler...devlet soruncada birlikte yaşıyorum... nasılsa zina serbest...Doğuda kullanılıyor olabilir ama şu anda öyle bir hakları yok yasal düzlemde.
Şeriat kanunlarında ise bu yasal olarak hakları.
Benim tek dediğim ise dini olarak serbest ve helal olan bu durumu erkekler yasal olarak yapabilirse, KK'nın kıskanç kadınları ne yapacak idi. Sanırım bu sorumda yanlış bir kısım yok.
Evde karısı varken sevgilisine ev açanların haklı olduğunu düşündüğümü nereden çıkarttığınızı ise inanın bilmiyorum. Benim buna çağdaşlık veya özgürlük dediğim sizin suizanınızdır.
Onu AKPli milletvekillerine soracaksin. Cok eslilik haberlerinden ortalik gecilmiyor. En basta da sekreterleriyle yaptiklari imam nikahlari.. http://www.sozcu18.com/40-akpli-vekil-iki-esli-13086h.htmevet veriyor doğu illeri dışında kullananı görmedim.....onlarda din hak verdiği için değil kültürlerinde olduğu için.....
haa şimdi çok eşliliği dinimiz hak veriyorsa evde karısı varken sevgililerine ev açanlara kim hak veriyor çağdaş özgürlükj anlayışı mı....
Etrafımda çok şükür 4 kadınlı erkek yok hanımefendi.
Benim dediğim zaten bu değildi. Anladık şeriatınıza iki laf ettik diye savunmaya geçeceksiniz ama bari düzgün savlarla savunun.
Şeriatta 4 eş serbest mi? Serbest. Şeriatla yönetilen ülkelerde bu bağlamda serbest mi? Serbest. Benim için bu kadarı yeterli, bunun aksini iddia edebilecekseniz duymak isterim argümanınızı.
habere bakmadım bile linki görünce..... hadi canım koca bi geceyi senle idişerek geçirmek sonunda banlanmak istemiyorum...Onu AKPli milletvekillerine soracaksin. Cok eslilik haberlerinden ortalik gecilmiyor. En basta da sekreterleriyle yaptiklari imam nikahlari.. http://www.sozcu18.com/40-akpli-vekil-iki-esli-13086h.htm
Bakmak isine gelmedigindendir, neyse...habere bakmadım bile linki görünce..... hadi canım koca bi geceyi senle idişerek geçirmek sonunda banlanmak istemiyorum...
dur son bişi diyim akpli vekil hoca nikahı yapınca şeriatın ayak sesleri, chpli deniz baykalın sex kaseti modern çağdaş siyasetçi......iyi geceler sizeİngiltere'de eşinden yediği dayak sonrası polis korumasına alınan, üzerine kuma getirilen, AKP Trabzon Milletvekili Aydın Dumanoğlu'nun hálá yasal eşi olan Sevil Dumanoğlu, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın daveti üzerine geldiği Meclis'te Hürriyet'in sorularını yanıtladı.
SEVİL Dumanoğlu, evliliği sürerken kocasının imam nikahıyla ikinci bir eş aldığını belirtip "Resmi nikah olmadan düğün yaptı. Şimdi 3.5 yaşında gayrimeşru çocuğu var" dedi. AKP'li milletvekillerinin eşlerinin kendisine,"60 milletvekili eşi senin gibi. Sen 61'nci oluyorsun" dediklerini belirten Sevil Hanım, bu vekillerin de iki eşli olduklarını öne sürdü. Birçok milletvekili eşinin tedirgin olduğunu kaydeden Dumanoğlu "Hiçbir kadın kabul etmiyor, hepsi çok mağdur durumda. Bazı milletvekilleri Kızılcahamam toplantılarına imam nikahlı eşleriyle gidiyormuş" dedi. Dumanoğlu yaşadıklarını şöyle anlattı:
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=4432604&tarih=2006-05-18
Ben herhangi bir dine mensup değilim.ben sizin hangi dine mensup olduğunu merak ediyorum.
müslümanım diyorsanız şeriat (Allahın kanunu) ı kabullenmeniz gerekir.
şeriat diyince 4 eşli hırsızların elini kesen kafa kesen idam eden insanlar mı geliyor?
Basbakalip sozlerle konusmayin hanimefendi.djnimize gore cok eslilik vardr evet zinanin onune gecilmesi icin, hak hukuk adalet esitlik saglanmalidr.kimse ben bu esten sıkıldm bi es alayim da diyemez yapanin da bu durumun islamla alakasi yok.onun yukumlulukleri sartlari vardr islam kadini magdur etmez.erkek esinden izinsz evlenemeznikah kiysa gecersz sayilir ser en.onun rizasni alacak ayirim gozetmeyecek her turlu ihtyacini esit karsilayacak.bunu yapmazsa olmaz.kadin isterse kabul etmez ve kadina bosanma hakki verilir.kural boyledr islami kotu niyetine alet edenlere ise Allah elbet cezalndirir.islam guzel ahlak dinidir.islam denince aklniza sadece cok eslilik gelmesi de bu konudaki cehaletinizden geliyor kusura bakmayin.Etrafımda çok şükür 4 kadınlı erkek yok hanımefendi.
Benim dediğim zaten bu değildi. Anladık şeriatınıza iki laf ettik diye savunmaya geçeceksiniz ama bari düzgün savlarla savunun.
Şeriatta 4 eş serbest mi? Serbest. Şeriatla yönetilen ülkelerde bu bağlamda serbest mi? Serbest. Benim için bu kadarı yeterli, bunun aksini iddia edebilecekseniz duymak isterim argümanınızı.
Ben herhangi bir dine mensup değilim.
Şeriat deyince de kadınların *zorla* çarşaflara burkalara sokulması, erkek egemen bir toplumda araba bile kullanamaması, doğru düzgün okuyamaması, insanların içkisinden giyimine her şeyine karışılması ve insanların *inanmama özgürlüğünün* bile olmaması, her şeyin sadece dini kurallara dayandırılarak insanların belki de inanmadığı bir dinin kurallarına göre yaşamak zorunda kalması, zorla ibadet ettirilmesi, devrim polislerinin sokak ortasında şeriat kurallarına uymayan kadınları tartaklaması ve daha bir sürü şey geliyor.
Chpli Deniz Baykal onuruyla istifa etti hanfendi, sizinkiler hala meclis siralarinda gerim gerim geriniyor sayenizde... Oylariniz sagolsun, sizin destekleriniz yeter bu aymazliklarin surmesine zaten.dur son bişi diyim akpli vekil hoca nikahı yapınca şeriatın ayak sesleri, chpli deniz baykalın sex kaseti modern çağdaş siyasetçi......iyi geceler size
Peki.Basbakalip sozlerle konusmayin hanimefendi.djnimize gore cok eslilik vardr evet zinanin onune gecilmesi icin, hak hukuk adalet esitlik saglanmalidr.kimse ben bu esten sıkıldm bi es alayim da diyemez yapanin da bu durumun islamla alakasi yok.onun yukumlulukleri sartlari vardr islam kadini magdur etmez.erkek esinden izinsz evlenemeznikah kiysa gecersz sayilir ser en.onun rizasni alacak ayirim gozetmeyecek her turlu ihtyacini esit karsilayacak.bunu yapmazsa olmaz.kadin isterse kabul etmez ve kadina bosanma hakki verilir.kural boyledr islami kotu niyetine alet edenlere ise Allah elbet cezalndirir.islam guzel ahlak dinidir.islam denince aklniza sadece cok eslilik gelmesi de bu konudaki cehaletinizden geliyor kusura bakmayin.
Teşekkür ederim . (gülümseyen surat)artık muhaatabım değilsiniz.
islamı irandan değil kuranı kerimden ve hadislerden araştırınız.(nokta)
Benim aklıma onlar geliyor.ben sizin hangi dine mensup olduğunu merak ediyorum.
müslümanım diyorsanız şeriat (Allahın kanunu) ı kabullenmeniz gerekir.
şeriat diyince 4 eşli hırsızların elini kesen kafa kesen idam eden insanlar mı geliyor?
güzel ülkemizin gençleri dinimizle ilgili kesin doğru bilgiyi öğrenip uygularlarsa yazık olacak.... halbuki kucak kucağa alkol uyuşturucu bi nesil günah çukurunda akıp gitse süper olurdu....
Ama onlar yanlış yaşıyor.Benim aklıma onlar geliyor.
Şeriatın hiçbir İslam ülkesinde sizlerin savunduğu şekilde yaşanmadığını biliyoruz.Tecavüze uğradığı için ahlaksızla suçlanan ve idam cezası alan kadınlardan haberiniz yok mu?
2.nikah yapmak yasakken bile 2-3 kadınla Imam nikahı kıyan erkeklerle dolu Türkiye.şeriatla yönetilsek 5. Yi almanın hesabına girer bunlar.
Savunduğunuz şeriat geldiğinde Iran veya Afganistan dan farklı bir hayat yaşayacağınıza nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?