Ismim Keder😟

Kisi isminin anlamini kesinlikle yasar hayatinda ornegin adi efe ruzgar poyraz olan cocuklar isnisnalar olmakla birlikte hakikaten esip geciyor daha yaramaz olabiliyor anlamina gore isim koymak lazim cocuklara acilen isminizi degistirin hem kimlikte hemde cevrenize kabul ettirin benim ismim artik bu diye dogrusunu soyleyene kadarda uyarin simdiye kadar agirligini nasil tasidiniz zaten hayret

İsim soyisim değiştirilebiliniyor bir isim seçin yanınıza bir arkadaşınızı alın mahkemede arkadaşınız hakime biz hep bu isimle sesleniyoruz desin bu kadar bitti hemen yeni kimliğinize kavuşursunuz. İsim değiştiren arkadaşlarım var. Çok mutlular şuan. Yeni biriyle tanışırken çok daha özgüvenliler

Ben de adımı degiştirdim.Kolay bir süreç. Bence bir şahit bul kendine. Anne baba kardeşten şahit olabilir. Dilekçene ekle şahiti.Dilekçene normalde başka isimle tanındıgını kimlikte keder yazdığını yaz bence. Hemen gün veriyorlar. Tek celsede 5dakikada bitiyor

Kim ne derse desin değiştirin. Vallahi alışırlar zamanla.
Sosyal medya hesaplarında değiştirin, yeni tanıştıklarınıza da böyle tanıtmaya başladıkça aileniz de alışır herkes alışır. Sadece zaman lazım.
Siz bir adım atın değiştirin bakın.

Değiştir
Bahar yap, Yasemin, pınar, mutlu, berrak, mine...

Benim kızım olsa adını Gülce koymayı isterdim. Bunu da düşünebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…