Ismim Keder😟

Ölmek için hoş bir nedenmiş.Ama ismi degistirin keder diyeni de duymazdan gelin.

Siz ne olsun ısterdınız isim ?

Kizlik soyadina mi esimizin soyadina mi gore peki?
Ne kadar yıllık evli oldugunuza bagli bu. Su anda hangi soyad varsa onun etkisi baslamistir. Yeni bir evlilikse eskinin etkisi de devam edebilir bir sure. Iki soyad varsa her ikisinin de enerjisini alırsınız.

Ben degismek icin nufusa basvurdum en azindan kader olsun diye ama malesef kimseye kader ismini kabul ettiremedim kimse bu sekilde hitap etmiyor keder tanidik seni kedersin diyor ailem
Neden keder demişler size ? Evlatlık verselerdi bari . Çok kızıyorum kusura bakmayın ama aileniz keder dese de şu andan itibaren herkese yeni adınızı duyurun . Hata yaptıklarını anlamak istemiyorlar onlar anne baba her konuda haklıdır ya ondan .
Valla gerçekten istiyorsanız harekete geçin . Ailem vs demeyin .

Ben degismek icin nufusa basvurdum en azindan kader olsun diye ama malesef kimseye kader ismini kabul ettiremedim kimse bu sekilde hitap etmiyor keder tanidik seni kedersin diyor ailem

daha ruh emici bir isim bulamamışlar mı?
çok haklısın değiştirmek istemekte.
yerinde olsam neşe ismini seçerdim, nötrlemiş olursun yıllaaarca çağrıldığın o mutsuz ismi.

Bi de benim kizginligimi dusunun o kadar sinirlerim bozuluyor ki

Gecen ablam dedıkı kızım olursa adını tomris koyucam :)Ben dedımkı insallah oglan olur .Adı tomris olanlar kızmayın bana:)
tomr harfleriyle başlayan başka tek kelime tomruk sanırım. bana onu anımsatıyor sadece.
eski turkçe bir isim ama ben de ısınamadım hiç.

Bi de benim kizginligimi dusunun o kadar sinirlerim bozuluyor ki
Tekrar söylüyorum ve bir daha demeyeceğim , hayat sizin hayatınız adınız bile olsa değiştireceksiniz . Bu kadar . Araba aldınız mutlu mu olamadınız satın , evlendiniz mutlu mu değilsiniz boşanın . Yani demem o ki hayat çok kısa .

Eskiden insanlar şamanizm adetlerine göre çocuklarına bu şekilde güzel anlamı olmayan isimler verirmiş. Bu inanışa göre bu isimler kötü ruhlara karşı koruyan tılsımdır. Varsın adı kötü olsun ama sağlıklı ve sıhhatli yaşasın amacını taşır. Keşke günümüzde hala devam ettirilmese. Bence isminizi değiştirin, çevrenizdeki insanlar da bir süre sonra alışacaktır

Minicik bebege keder diye isim mi koymuslar degistirin tabiki beklemeniz hata! En sevdiginiz ismi bulun hemde.Oyle illa keder e benzer olmasina gerek yok bence..Kimlikte dogum tarihi degistirilse ben onu bile degistirirdim valla.Soyle 2000 dogumlu olmayi kim istemez simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…