- 22 Aralık 2020
- 3.999
- 12.379
- 158
Ölmek için hoş bir nedenmiş.Ama ismi degistirin keder diyeni de duymazdan gelin.Ismim keder evet evet keder kader degil keder ve ismimle seslenildigi zaman ölmek istiyorum elim ayagima dolasiyor artik bu ismi tasimak sirtimda bi yuk gibi çevremizdekileri de tembihledim kader demeleri konusunda ama olmuyor yine dillerinde bir keder. Bu isim bana artik agir geliyor .Bunun sebebi nedir arkadaslar ne yapmam gerek yardimci olun bana
Kizlik soyadina mi esimizin soyadina mi gore peki?Hayir baska bir hesabi var. Isim ekletmek ya da değiştirmek isteyen herkes ozelden soyadini gönderebilir. Analiz eder gereken harfleri soylerim.
Ne kadar yıllık evli oldugunuza bagli bu. Su anda hangi soyad varsa onun etkisi baslamistir. Yeni bir evlilikse eskinin etkisi de devam edebilir bir sure. Iki soyad varsa her ikisinin de enerjisini alırsınız.Kizlik soyadina mi esimizin soyadina mi gore peki?
Beni utandirmayacak her isme raziyim .Siz ne olsun ısterdınız isim ?
Neden keder demişler size ? Evlatlık verselerdi bari . Çok kızıyorum kusura bakmayın ama aileniz keder dese de şu andan itibaren herkese yeni adınızı duyurun . Hata yaptıklarını anlamak istemiyorlar onlar anne baba her konuda haklıdır ya ondan .Ben degismek icin nufusa basvurdum en azindan kader olsun diye ama malesef kimseye kader ismini kabul ettiremedim kimse bu sekilde hitap etmiyor keder tanidik seni kedersin diyor ailem
Neden utanasınız.Utanıcak biley yaptıgınızı dusunmuorum .Mahkemeye verın canımBeni utandirmayacak her isme raziyim .
Ben degismek icin nufusa basvurdum en azindan kader olsun diye ama malesef kimseye kader ismini kabul ettiremedim kimse bu sekilde hitap etmiyor keder tanidik seni kedersin diyor ailem
Bi de benim kizginligimi dusunun o kadar sinirlerim bozuluyor kiNeden keder demişler size ? Evlatlık verselerdi bari . Çok kızıyorum kusura bakmayın ama aileniz keder dese de şu andan itibaren herkese yeni adınızı duyurun . Hata yaptıklarını anlamak istemiyorlar onlar anne baba her konuda haklıdır ya ondan .
Valla gerçekten istiyorsanız harekete geçin . Ailem vs demeyin .
tomr harfleriyle başlayan başka tek kelime tomruk sanırım. bana onu anımsatıyor sadece.Gecen ablam dedıkı kızım olursa adını tomris koyucam :)Ben dedımkı insallah oglan olur .Adı tomris olanlar kızmayın bana:)
Tekrar söylüyorum ve bir daha demeyeceğim , hayat sizin hayatınız adınız bile olsa değiştireceksiniz . Bu kadar . Araba aldınız mutlu mu olamadınız satın , evlendiniz mutlu mu değilsiniz boşanın . Yani demem o ki hayat çok kısa .Bi de benim kizginligimi dusunun o kadar sinirlerim bozuluyor ki
Banada hiç anımsatmadı gercekten :)tomr harfleriyle başlayan başka tek kelime tomruk sanırım. bana onu anımsatıyor sadece.
eski turkçe bir isim ama ben de ısınamadım hiç.
Örnek verdimKübra ne alaka yav
Minicik bebege keder diye isim mi koymuslarIsmim keder evet evet keder kader degil keder ve ismimle seslenildigi zaman ölmek istiyorum elim ayagima dolasiyor artik bu ismi tasimak sirtimda bi yuk gibi çevremizdekileri de tembihledim kader demeleri konusunda ama olmuyor yine dillerinde bir keder. Bu isim bana artik agir geliyor .Bunun sebebi nedir arkadaslar ne yapmam gerek yardimci olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?