Ismim Keder😟

niye güzel anlamlı şeyler koymak varken bu tarz isimleri koyarlar anlamam..
değiştirin, hatta kader de yerine sevebileceğiniz bir isim bulun onunla değiştirin

Değiştirin adınızı bu kadar kahrolduysanız herkese tembihleyemezsiniz

soyadı değiştirmek istiyorsak peki?
bunu ben de dusunuyorum ya okulda soyleyemiyolar cok sinirim bozuluyor artik.

ay bu arada babam seni kast ederek sey demisti neden bana ilk adimla hitap etmis ki ikinciyi kullaniyorum ben ben de aliskin degildir baba sence normal mi dedim djdkdhdkdhdj

evlen bak kestirmeden çözüm buldum sana:)

ahaha demeseydin ikinci cümleyi yav.. ben kullanmıyordur onu diye düşünmüştüm halbuki

Insan ismine çekermiş derler.
Ne mantıkla keder koymuşlar acaba?

Cok mu zor zamanlarinda doğdunuz ne. Başka açıklaması olamaz sanırım

Güzel bir isim secin, bizimle paylasin (merak ettim ), sonra da degistirin.
cok güzel bir dert ya, en azindan caresi var.

Mahkeme kararıyla isminizi değiştirin. Sonra sosyal medyada yeni adınızla kullanıcı adı alın. Herkes alışır yeni isminize.

Bacım ismini düşünüp neden kederleniyorsun .d yeni yasalardan haberin yok mu ? Ben kafamı değiştirdim kurtuldum sende ismini değiştir kurtul.

Şu anda nüfusa gidip "Kader " olarak değiştirebilirsiniz. Ama bu kadar takılmaya gerek var mı bilemedim. "Azrail" diye bir isim duymuş biri olarak "Keder" çok şey gelmedi bana.

Bunun için doğum tarihide lazım .

Değiştirin isminizi.

Gercekten bazi anne babalar hic dusunmuyor isim koyarken. Halbuki cocugun anne babasi uzerindeki hakkidir guzel bi isim.
Neriman vs gibi eski isim olup begenmeseniz neyse, bazi eski isimler cok yakışıyor sahibine, orjinal görünüyor diyecegim ama keder ismi gercekten olmamış.

elem adınıda hiç anlamıyorum
bir insan çocuguna neden elem adını koyar ki

Değiştirin kesinlikle. Gül ismini kullanabilirsiniz mesela. Hem anlamı güzel hem de kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…