Değiştirin adınızı bu kadar kahrolduysanız herkese tembihleyemezsinizIsmim keder evet evet keder kader degil keder ve ismimle seslenildigi zaman ölmek istiyorum elim ayagima dolasiyor artik bu ismi tasimak sirtimda bi yuk gibi çevremizdekileri de tembihledim kader demeleri konusunda ama olmuyor yine dillerinde bir keder. Bu isim bana artik agir geliyor .Bunun sebebi nedir arkadaslar ne yapmam gerek yardimci olun bana
bunu ben de dusunuyorum ya okulda soyleyemiyolar cok sinirim bozuluyor artik.soyadı değiştirmek istiyorsak peki?
bunu ben de dusunuyorum ya okulda soyleyemiyolar cok sinirim bozuluyor artik.
ay bu arada babam seni kast ederek sey demisti neden bana ilk adimla hitap etmis ki ikinciyi kullaniyorum benben de aliskin degildir baba sence normal mi dedim djdkdhdkdhdj
Yanlış hatırlamıyorsam hiristiyanlar Hava ya Eva diyorlar.Mesela gecenbi isim çıktı karşıma :) Eva çok hoş deılmı
Bildiğin havva aslında o isim deMesela gecenbi isim çıktı karşıma :) Eva çok hoş deılmı
Şu anda nüfusa gidip "Kader " olarak değiştirebilirsiniz. Ama bu kadar takılmaya gerek var mı bilemedim. "Azrail" diye bir isim duymuş biri olarak "Keder" çok şey gelmedi bana.Ismim keder evet evet keder kader degil keder ve ismimle seslenildigi zaman ölmek istiyorum elim ayagima dolasiyor artik bu ismi tasimak sirtimda bi yuk gibi çevremizdekileri de tembihledim kader demeleri konusunda ama olmuyor yine dillerinde bir keder. Bu isim bana artik agir geliyor .Bunun sebebi nedir arkadaslar ne yapmam gerek yardimci olun bana
Eva kartonlar geldi aklımaMesela gecenbi isim çıktı karşıma :) Eva çok hoş deılmı
Bunun için doğum tarihide lazım .Isim analizi yapiyorum soyadinizi ozelden yazarsaniz gereken harfleri söylerim. Bilincli bir değişiklik yapmiş olursunuz. Yani size bu adı layık gören anne babaya da cok sey demek ıstiyorum ama susuyorum. Çilem, kader gibi adlar da ayni enerjiyi veriyor. Ruhunuz kabul etmiyor sonra.
Değiştirin isminizi.Ismim keder evet evet keder kader degil keder ve ismimle seslenildigi zaman ölmek istiyorum elim ayagima dolasiyor artik bu ismi tasimak sirtimda bi yuk gibi çevremizdekileri de tembihledim kader demeleri konusunda ama olmuyor yine dillerinde bir keder. Bu isim bana artik agir geliyor .Bunun sebebi nedir arkadaslar ne yapmam gerek yardimci olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?