Ismim Keder😟

Eneeeeee ne analar babalar varmış eskilerden aklıma Yaşar ustanın kızları geldi

Fikret, Nedret,İsmet,Hikmet, Yeter gerçi bunlar hep oğlan beklentisi yüzünden olmuş ama

Değiştirin. Bu nasıl isim koymak aileniz doğar doğmaz hayatın sillesini vurmuş yani.

Eneeeeee ne analar babalar varmış eskilerden aklıma Yaşar ustanın kızları geldi

Fikret, Nedret,İsmet,Hikmet, Yeter gerçi bunlar hep oğlan beklentisi yüzünden olmuş ama
Evet Yeter isminin de öyle bir hikayesi var Hala devam etmeleri çok saçma keşke yasaklansa bu tür isimler

Ben degismek icin nufusa basvurdum en azindan kader olsun diye ama malesef kimseye kader ismini kabul ettiremedim kimse bu sekilde hitap etmiyor keder tanidik seni kedersin diyor ailem
E bakmayın keder diye seslendiklerinde. Ben size keder mi getirdim de bu ismi verdiniz diye sorun. Kader de olmasın bambaşka beğendiğiniz bir isim bulabilirsiniz.

Nufüs müdürlüğünde dilekçe ile değiştirenler oldu bi ara hala devam ediyor mu bilmiyorum bi araştırın dilerseniz
Sizin yine iyi babamın kuzenlerinin ismi Nezaket ve Felaket
Felaket adını değiştirip Aslı yaptı artık Aslı halamız o bizim

Felaket bir halamiydi bari

Birde akrabamız var adı Güzel, teli açınca ben Güzel diyor karşı taraf ne kadar güzelsin falan diyor baya muzdarip oda

Eskiler Keder koymuş, yeniler Çilem koyuyor. Asla anlayamadığım bir mesele, bilmediğim bir anlamı mı var acaba. Çilem hatta Çilemnur
Ya yasa dimi??? çilem de aslında kötü ve Hazal da bence ....

Felaket bir halamiydi bari

Birde akrabamız var adı Güzel, teli açınca ben Güzel diyor karşı taraf ne kadar güzelsin falan diyor baya muzdarip oda
Kadın hemşire farklı bir ildeydi canım çok hatırlayamıyorum köye geldiğinde çocukluk ismiyle seslenildiğinde sinir oluyordu onu hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…