isminizi kim koymuş?

anneanem anneme--oyyy gizuuuumm penum ismimi koyun kezban olsin .demiş
dedemde anneme pirak habu köylü gariyi penum pi sevdıuğum var idi gençken adi yasemin oni koyin ...demiş..:roflol:

allahıma şükürler olsun annem dedemi dinlemiş .

kaydirigubbakcemile3
dede de fazla açıksözlü imiş.
işte bu yüzden kız çocuğunun ismini seçmeyi erkeklere bırakmamak lazım.

ismimi babam koymuş..çok seviyorum adımı..bana çok yakıştığını düşünüyorum..başka bi isimle kendimi düşünemiyorum bile..

babam koymuş ismimi sağolsun kimsecikleri dinlememiş
çok memnunum ismimden

babam koymus Şeniz
yani zaten belliymis emine olacagi
rahmetli babaannemin ismiymis
babam kücükken vefat etmis. :çok üzgünüm:

kizkardesiminkide aneanemin ismi,
annem kizkardesime hamileyken vefat etmis oda.:çok üzgünüm:

abimin ismi daha farkli
annem abime hamileyken, babamla annem ayni gün ilginc bir rüya görmüsler.
babam rüyasinda annesiyle babasini görmüs
annemde rüyasinda, hic görmedi dedesiyle ninesini görmüs
dedemin (yani babamin babasini) adi ALI
annemin dedesinn ismide MEHMET
böylelikle mehmet ali olmus :1rolleyes:

oglan kardesiminkide abdullah,
babam üc gece rüyasinda görmüs
oglun olucak ismini abdullah koy diye :1shok:
ama hic anneme söylememis bile hahaha :roflol:
annem hep diyo SIrci bu adam diye klava: sırnaşık şey

hemsire sormus ne yazalim diye, abdullah demis babam,
hemsire demis niye hic düsünmeden abdullah dedin diye
oda demis rüyamda gördüm falan filan
annemde ozaman ögrenmis, hemsireyle birlikte yani sırnaşık şey

biraz uzun oldu ama paylasmak istedim :icecream:

benim ismimi de babaannem -dedem koymuş ismimin anlamı çok güzel ama ben pek sevmiyorum aslında seviyorum ama bazen bir garip sölüyorlar bende ona kızıyorum evlenmeden önce okulda arkadaşlarım takmıştı bir isim şimdi ailem dışında eşim onun akrabaları arkadaşlarım komşularım bu ismi söylüyor açıkçası bende alıştım şuan kullandığım isme..............

bende zaman zaman rüyalarımda görürüm bu tarz rüyalar. demek ki tek ben değilmişim gören ama ben koymayı düşünmüyordum açıkçası şimdi çok kararsız kaldım

bnmde ismimi babam koymuş
cnm bnm o zmn babanne ismi koyulur ya
rahmetlikbabanenimde ismi nuriye ona sormuş babam ismini koyummu anne die oğlum bnm ismm eski isim koyma demiş
cnm yaaa
ozmn annenemde yeni vefat etmiş
onun adı da gülendam
onun ismine yakın bişeyler koymuşlar
çok memnunum adımdan da
kızmki ise
azra sıla
azrasını bn koydum sılası da karnımda çok gezdik beraber onun için sıla koyduk
iksi yanyana bnce çok güzel duruyor
Azra Sla Şeniz

Rabbim ismi kadar güzel ömürler nasip etsin ve sizlere bağışlasın inşallah Amin

Amcam ozamanlar sevgilisi varmış.Babannemler istememiş yengemle evlendirmişler ben doğduktan 6 ay sonra..Ozamanlar çok sevdiği için benim adımı o koymuş..Tabi yengem bunu öğrendikten sonra düşünmek lazım beni ne kadar sevdiğini :jeyyar:

yengenizin yerinde olmak istemezdim şahsen.:1no2: sizi sevse bir türlü sevmesekaydirigubbakcemile3

En garip isim hikayesi benim galiba :roflol:
Babamın başkomiseri koymuş abimlerimin ismine uygun olarak yanınada kendi kızının ismini ekletmiş iki isimli olmuşum. İkisinide çok beğeniyorum ama :lepi:

Annem ve babam ortak koymuşlar ismimi...ismimi seviyorum ve kendime yakıştırıyorumhihoyyyt

bende zaman zaman rüyalarımda görürüm bu tarz rüyalar. demek ki tek ben değilmişim gören ama ben koymayı düşünmüyordum açıkçası şimdi çok kararsız kaldım

bende oğlumun ismini rüyamda görmüştüm diğer isminide hamile olduğumu bilmiyordum arkadaşla dalgasına ben hamileyim benimki atakan benimkide furkan diyordum meğer ben hamileymişim :roflol: ve oğlumun adı eyüb furkan oldu. inan çok şanslı bir bebek koymanı tavsiye ederim karar senin güzelim.........

benim ismimi dedem koymuş a.s genç yaşta ölen annesinin ismiymiş. :1hug: ismimi koyarkende annem çok çalışkan ama intaçıydı inşallah çalışkanlılığı benzer inadı benzemez demiş :Saruboceq: amaaaa bende tam tersim :jeyyar: ismimin tam karşılığını bulamadım ama zeki ve saf temiz anlamına geliyor yani ondan türemiş...isminden memnunmusun dersen çook... çünkü her nekadar tanımasalarda dedemin annesinin ismini taşıdığım için rağbet görürüm.:teytey: eee annemin tarafı zaten beni sever:dance: yani iki taraftanda yırttım:hooray:

bende ara ara çok kararsız kalıyorum kimileri koy derken kimileri koysan iyi edersin derken kimileri de ne alaka ya çok bebek istediğin için görüyosun diyor çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…