- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
Oşsamcdaja ne kiEngelle görümceni :). Aman boşver çok takılacak bişey değil onların densizligi ben oşsamcdaja çok atarım bakıp bakıp delirsinler
Keşke yapabilsem ama başka görümcem,kaynım, amca kızları var. Hepsini silmem lazım öylede yanlış anlaşılırım :)takipten çıkarın yada başka bir hesap açın onu engelleyin görmesin :)
Mesela attıgım seyleri ondan gizlesem ablası kuzenleri var bu sefer :) ayıp değil mi ama ya sanki 7/24 paylaşım yapıyormuşum da. Attıklarımı da hemen gözüme gözüme sokuyorlarEngelle görümceni :). Aman boşver çok takılacak bişey değil onların densizligi ben oşsamcdaja çok atarım bakıp bakıp delirsinler
Hahhahah bu çok iyiyidi vallahi bugün kahve yapıp atıcam sırf bu yazıyı yazmak içinYalnız içmek daha çok tat veriyor diyiverin.
Göstersin nolacak ki takmayın.
Ne yapsak yaranamayız anamgorumceyi cikarsa kocaniz bu defa bozulabiliryani bir tanidigimin oyle yapti nerdeyse dovecekti kocasi cikartti diye
İlla gösteriş için değil. Gösteeiş için olsa hergün paylaşırım. Ama o görüp birde annesine gösteriyor ben o konudan bahsediyoruminsanlar görsün diye paylaşmıyo musun zaten?
Aynen bu size fırsat. Demek isteyip diyemediklerinizi dolaylı yoldan kulağına kaçırırsınız işteHahhahah bu çok iyiyidi vallahi bugün kahve yapıp atıcam sırf bu yazıyı yazmak için
Öyle zaten yaptığım şeyleri beğenirler ama burun kıvırarak :)Demek ki gozleri ustunuzde daha cok sey paylasin gozlerine sokunonlari takmadiginizin en iyi gostergesi olur
Kimse sana bayılıyoruz takdir ediyoruz demez bunun cesitli yollari vardir her yaptigina hakim olmaya çalışmak gozden kacirmamak yuzune soylemediklerini arkandan konusmak .Sakin cikarma listenden kocanla arani acarlar bir sanal ortam yuzundenÖyle zaten yaptığım şeyleri beğenirler ama burun kıvırarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?