İspikçi görümce

Benzinkokusu

Dünyada iki bilinmeyen vardır;Kutuplar, Türkler.
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
470
231
33
Merhaba arkadaşlar benim derdimde bu. Sosyal medyada paylaştığım şeyleri görümcem dk. 1 hemen kv deye gösteriyor. Gösteriyor diyorum çünkü (daha önce attığım bir kahve fotoğrafını yine göstermiş olmalı ki) kv bana; geçen gün evde tekmişsin yalnız kahve içiyorum diye birşey yazmışsın dedi. Görümcem arkadan anne yaaağğğğğ öyle birşey yazmamış sadece kahve fotosu atmıştı yaaa dedi. Bende; ben yazı falan yazmadım sadece kahvemin fotoğrafını çekip atmıştım dedim. Yediğimi içtiğimi hergün paylaşan birisi değilim onu da belirteyim. 3 haftada bir belki kahve ya da çay içtiğim zaman sadece onu atıyorum hepsi bu. Sadece bu huyuna sinir oluyorum ne yapsam taktik verin

Engelle görümceni :). Aman boşver çok takılacak bişey değil onların densizligi ben oşsamcdaja çok atarım bakıp bakıp delirsinler

takipten çıkarın yada başka bir hesap açın onu engelleyin görmesin :)
Keşke yapabilsem ama başka görümcem,kaynım, amca kızları var. Hepsini silmem lazım öylede yanlış anlaşılırım :)
Engelle görümceni :). Aman boşver çok takılacak bişey değil onların densizligi ben oşsamcdaja çok atarım bakıp bakıp delirsinler
Mesela attıgım seyleri ondan gizlesem ablası kuzenleri var bu sefer :) ayıp değil mi ama ya sanki 7/24 paylaşım yapıyormuşum da. Attıklarımı da hemen gözüme gözüme sokuyorlar

Demek ki gozleri ustunuzde daha cok sey paylasin gozlerine sokun onlari takmadiginizin en iyi gostergesi olur

o zaman sadece arkadaşlarınız için hesap açın diğer herkesi engelleyin ay çok sıkıcı yaa bende annem babam ekli değil sırf böyle her paylaştımı sorgular yorum yaparlar diye.ki yaparlar :)

Öyle zaten yaptığım şeyleri beğenirler ama burun kıvırarak :)
Kimse sana bayılıyoruz takdir ediyoruz demez bunun cesitli yollari vardir her yaptigina hakim olmaya çalışmak gozden kacirmamak yuzune soylemediklerini arkandan konusmak .Sakin cikarma listenden kocanla arani acarlar bir sanal ortam yuzunden

Bence sorun görümcede değil kaynanada. Zaten herkes görsün diye bir şey paylaşılıyor sosyal medyada. Gizli saklı bir şey olmadığına göre kayınvalideye göstersin ne olacak? Ama kayınvalide kahveyi bile laf çakmak için kullanıyor, işte bu sıkıntı. Hem görümce orada sizi korumuş.
Laf sokmaya çalıştığını anlamamış gibi yapıp evet kahve içtim deyip geçin. Ağız dalaşına, karşılıklı laf sokmalara gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…