- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
En temizi. Mesela kendisi söz yazıyor böyle görsen sanki birine düşman gibi. Üzerime tabiiki alınmıyorum ama ben kahve atsam oda atıyor çay atsam oda atıyor :)Görümcemle sosyal medyada takipleşmiyorum. Israrla istek atıyor reddediyorum. Orada bari görmeyelim onları
Merhaba arkadaşlar benim derdimde bu. Sosyal medyada paylaştığım şeyleri görümcem dk. 1 hemen kv deye gösteriyor. Gösteriyor diyorum çünkü (daha önce attığım bir kahve fotoğrafını yine göstermiş olmalı ki) kv bana; geçen gün evde tekmişsin yalnız kahve içiyorum diye birşey yazmışsın dedi. Görümcem arkadan anne yaaağğğğğ öyle birşey yazmamış sadece kahve fotosu atmıştı yaaa dedi. Bende; ben yazı falan yazmadım sadece kahvemin fotoğrafını çekip atmıştım dedim. Yediğimi içtiğimi hergün paylaşan birisi değilim onu da belirteyim. 3 haftada bir belki kahve ya da çay içtiğim zaman sadece onu atıyorum hepsi bu. Sadece bu huyuna sinir oluyorum ne yapsam taktik verin
2 ay oldu mu bilmem. Bana mesaj attı telefondan neden isteklerimi reddediyorsun diye, mesafe istiyorum dedim oradada birbirimizi görmeyelim dedim. Sonra ağlamış eşimi aramış falan küsmüş bana. Hiçbi girişimde bulunmadım hala küsmüş. Reddedince de böyle oluyorEn temizi. Mesela kendisi söz yazıyor böyle görsen sanki birine düşman gibi. Üzerime tabiiki alınmıyorum ama ben kahve atsam oda atıyor çay atsam oda atıyor :)
ya aslında şöyle bence mesela ben kv hiç hiç hiç sevmem. Kv bana yalnız kahve içiyormuşsun bilmen ne dese bende gıvık olurum. Bilmşyorum olurum Yani yaşanmışlıklardan dolayı nefret doluyuz sanırım anlamadım. Konu sahibi de benim gibi diye düşündümYorumları da okudum ama sorunu anlamayan bir benim herhalde. Siz foto paylaştınız görünceniz kayınvalidenize gösterdi ee? Yani bunu gördüğünü söylemesi olumsuz bir şey mi? Ya da bunu eleştirerek mi söyledi?
Anlamadım hiç.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :) yakında benim kv de açacak herhal :)Siz yine iyisiniz bence.....
Benim kayinvalidem yanyana gelince konusmaz sorunlarini....
Yada arayıp soylemez....
Aktif face kullanicisidir...
Ya imali sozler paylasir yafa whatsaptan roman gibi döşer tabir-i caizse.
Bende onun uzunnnn uzunnnn yazdigi mesajlara bir iki kelime cevap veririm yada vermem...vermezdim daha dogrusu..sinir olurdu eminim :)
Oglundan cok trip atardı canısagolasıca :)
Suan listemde ekli falan degil....
Oh misss :)
Yazdıgı sözleri üzerime alınmıyorum ama kime yazdı diye düşünmüyor da değilim ufak tefekte olsa sorunlar yaşadık çünkü. Zaten birşey dememe gerek kalmıyor paylaşıyorsam yalnız içiyorum orada görünüyor demekki yalnız içmeyi seviyorre :)))O kafar da önemli bir konu değilmiş bunu herkes yapıyordur bence kuzenin bir sey paylasınca annene göstermiyormusun ben şahsen ben gösteriyorum ama kötü niyetle değil .kv sana öyle dediğinde rahat bir şekilde evet kahve keyfi yapmayı seviyorum kafamı dinliyorum de onlara inat bir sey paylasma şahsen biri bana ithafen gönderi paylassa vay be ne dert olmuşum kıza derim o yüzden relax takıl :):)
Ictiginiz kahvenin yanin da birde kitap olsun paylasirken fotografi ,daha entellektuel bir gorunum olur belki :)) bakis acilari degisir..sana paylasmissinn demez k.v ..saygili olur bak bizim geline der icinden:)..su paylasimlar ne kadar sacmaysa benim yazim da bir o kadar sacma oldu:)))
kayinvaldemde torununa baktirdi. Bende sildimMerhaba arkadaşlar benim derdimde bu. Sosyal medyada paylaştığım şeyleri görümcem dk. 1 hemen kv deye gösteriyor. Gösteriyor diyorum çünkü (daha önce attığım bir kahve fotoğrafını yine göstermiş olmalı ki) kv bana; geçen gün evde tekmişsin yalnız kahve içiyorum diye birşey yazmışsın dedi. Görümcem arkadan anne yaaağğğğğ öyle birşey yazmamış sadece kahve fotosu atmıştı yaaa dedi. Bende; ben yazı falan yazmadım sadece kahvemin fotoğrafını çekip atmıştım dedim. Yediğimi içtiğimi hergün paylaşan birisi değilim onu da belirteyim. 3 haftada bir belki kahve ya da çay içtiğim zaman sadece onu atıyorum hepsi bu. Sadece bu huyuna sinir oluyorum ne yapsam taktik verin
Eleştirerek mi söyledi annesine onu bilmiyorum ertesi gün kv gittiğimde böyle yazmışsın dedi. Halbuki yazı falan yazmamıştım. Hesap sorar gibi yaniYorumları da okudum ama sorunu anlamayan bir benim herhalde. Siz foto paylaştınız görünceniz kayınvalidenize gösterdi ee? Yani bunu gördüğünü söylemesi olumsuz bir şey mi? Ya da bunu eleştirerek mi söyledi?
Anlamadım hiç.
Nefret boyutunda olmasa da ben de malesef kötü şeyler yaşadım kayınvalideyle. Kendisi benim paylaştığım facebook paylaşımlarında bana laf sokan bi insanya aslında şöyle bence mesela ben kv hiç hiç hiç sevmem. Kv bana yalnız kahve içiyormuşsun bilmen ne dese bende gıvık olurum. Bilmşyorum olurum Yani yaşanmışlıklardan dolayı nefret doluyuz sanırım anlamadım. Konu sahibi de benim gibi diye düşündüm
Ictiginiz kahvenin yanin da birde kitap olsun paylasirken fotografi ,daha entellektuel bir gorunum olur belki :)) bakis acilari degisir..sana paylasmissinn demez k.v ..saygili olur bak bizim geline der icinden:)..su paylasimlar ne kadar sacmaysa benim yazim da bir o kadar sacma oldu:)))
Kv im sosyal medya hesabı yok yeterince açık oldu mu :)
İşte onlar öyle yansıtmıyorlar paylaşmışsın, yapmışsın, etmişsin. Yapmamalısın gibi mesaj vermeye çalışıyorlar :)Nefret boyutunda olmasa da ben de malesef kötü şeyler yaşadım kayınvalideyle. Kendisi benim paylaştığım facebook paylaşımlarında bana laf sokan bi insanötesi var mıdır bilmem.
Ama bana kahve fotosu paylaşmışsın dese, ee derim yani noolmuş :))) Ya da görümcem gösterse alınmam yani çünkü hani bu gizli ya da utanılacak bişey değil ya, o yüzden.
Görümcem misiniz?yani siz hiç birinin resmini bi yakınınıza vs göstermediniz öyle mi? ne oluyo tam olarak görümce kayınvalideye gösterinde. sosyal medya hesabı olmayanların başkalarının sosyal medya hesabına bakması yasak mı? hani bi sürtüşme olsa vs anlarım da o da yok. gereksiz takıntı yapmısşınız.
Hmm evet anladım hesap sorma gibiyse tuhaf tabi. Ben olsam ‘paylaştım eee?’ diye gözlerinin içine bakardım ne diyebilecek diye :) bu laf sokmalarda ya da gizliden laf dokundurmalarda taktiğim konunun üzerine giderek düşüncesini açığa çıkarmak oluyor. Çünkü en delirdiğim şey birinin laf sokması, cevap veremezsin bişey yapamzsın ıyy çok adîce geliyor bana.Eleştirerek mi söyledi annesine onu bilmiyorum ertesi gün kv gittiğimde böyle yazmışsın dedi. Halbuki yazı falan yazmamıştım. Hesap sorar gibi yani
Hayır hiç öyle huylarım yoktur çok şükür. Ben gördüysem gördüm ona göstersem elime ne geçecek?yani siz hiç birinin resmini bi yakınınıza vs göstermediniz öyle mi? ne oluyo tam olarak görümce kayınvalideye gösterinde. sosyal medya hesabı olmayanların başkalarının sosyal medya hesabına bakması yasak mı? hani bi sürtüşme olsa vs anlarım da o da yok. gereksiz takıntı yapmısşınız.
Aynen öyle. Yani benim anladıgım ya bizsiz kahve fotosu atma ya da bizide çağırHmm evet anladım hesap sorma gibiyse tuhaf tabi. Ben olsam ‘paylaştım eee?’ diye gözlerinin içine bakardım ne diyebilecek diye :) bu laf sokmalarda ya da gizliden laf dokundurmalarda taktiğim konunun üzerine giderek düşüncesini açığa çıkarmak oluyor. Çünkü en delirdiğim şey birinin laf sokması, cevap veremezsin bişey yapamzsın ıyy çok adîce geliyor bana.
Görümcem misiniz?kv bakmamış zaten görümcem göstermiş. Kv nerden bilecek benim foto atıp atmadıgımı. Sadece fotoyu görmüş eyvallah da bana daha gelip niye yok şunu atmışsın yok bunu yazmışsın diye soruyor hemde yalan yanlış. Atmışsam atmışım zaten olmuş birşey. Gelipte bunu paylaşmışsın bunu içmişsin diye sormanın manası nedir?
Hayır hiç öyle huylarım yoktur çok şükür. Ben gördüysem gördüm ona göstersem elime ne geçecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?