İspikçi görümce

sanki gizli bir şeyi açık etmiş gibi feveran etmişsin.paylaşımın nedeni görülmesi için değil mi.tanıdık birinin yaptığı paylaşımları eşime kardeşime anneme yada arkadaşıma gösterebilirim.alenen paylaşımın gösterilmesi neden sakıncalı ki.

Göstersin niye sorun oldu ki bu. Yani kv nizinde görmesinde sakınca olan ne var. Kahve fotosu neticede. Anlamadım neyden rahatsız olduğunuzu.

Eee paylaşımlarınızı millete göstermek için yapıyorsunuz zaten. İspik bunun neresinde anlamadım.
Hani sanki görünceye bi sır verdinizde o da sizi kayınvalideye ispiyonladı gibi yazmışsınız.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler.

Bence daha fazla fotoğraf koy güzel yemekler pastalar yapın basbasa keyif falan yaz sordukları zaman da evet evimde yapmıycam nerde yapıcam de benimkiler de aynı adım adım bakarlar ne paylaşıyor napıyor neredeler diye ne yapsam aynısını yapma ne alsam aynısını alma telaşı bende inadına yapıyorum anca kendinize yapın biz hiç görmüyoz diyolar tabi kime yapıcam başka diyorum başka zaman da size yaparım diyorum ama tabii yapmıyorum

Siz beni mi stalkluyorsunuz zilliler diyin
Ayrıca millet görsün diye yapıyorsunuz bundan rahatsız olmaya hakkınız yok diye düşünüyorum. Paylaşmazsanız rahatsızlığınız da ortadan kalkar

Ister yediginizi ister ictiginizi atarsaniz burdaki kk hatunlarina bunu aciklama yapmaniz sart degil canim . Gorumcenizin bence kotuluk olsun diye soyledigini sanmiyorum. Kayinvaliden alinganlik yapmis birazda patavazsizlik

Onların adetinde ayıp karşılanıyormuş sonuçta ben başka adetle büyümüşüm uymak zorunda degilim ki. Hem önce kendi kızlarını istiflemesi lazım sonra beni
Bu şekilde açık açık söylenmişse ve görümcebe de garip geliyorsa bu durum çıkarın arkadaşlıktan görmesin sizi. Alınacak küsecek bahanesi de yok

Çok komiksiniz gerçekten. Sosyal medyada yaptığınız yediğiniz içtiğiniz şeyleri paylaşıp da sonra da aaaaa benim resimlerimi görmüşler hakkımda konuşuyorlar yorum yapıyorlar demek ne kadar da abesle iştigal bir durum. İnsanlar görsün diye atiyorsunuz o resimleri herhalde. Çok rahatsizsaniz paylaşmayın ya da rahatsız olduğunuz kişileri engelleyin listenizden çıkarın bunlari dusunememis olamazsınız. Cesaret Edip cikaramiyorsaniz orasını bilemem.

Ha bir de sosyal medyaya çok anlam yuklemeyin gereksiz birçok insanın gün içinde yaptığı şeyler ve onlarin yedikleri içtikleri inanın ki kimseyi ilgilendirmiyor.

Bazısı neden anlamak istemiyor şaşırıyorum doğrusu. Değinmeye bile gerek olmayan bir kahve fotosunu kv dile getirmis, tipki benimki gibi. Kötü niyetli olduklarini sanmiyorum ama merak var. Ben yeni nisanliyken cok gicik olurdum bir defasinda aradim nsilsin iyimisin bana ayni cumle icinde buyuk bir heyecanla "babanda x(yani eltimi)yemege goturdu dedi". Söyle bi durdum kaldim yani bana ne allah askina 10 senelik gelinleri neden soylemek icin cirpindi resmen hava attigi belliydicok gicik oldum. Ne deseydim aa beni hic goturmedimi ensemizden ayrilmadinizmi deseydim:) aaa ne iyi yapmislar oh afiyet olsun dedim.
Ama cok bos gereksiz seyler.
Benim eltimde sıkı takipcimdir anında hemde. Olabilir yani. Bazen günde storyme 3 foto atarim bzen 1, bazen 3 gün hiç atmam.
Ama tuhaftirki aile grubumuzda cocugumun ateslendigi soz konusu olunca 2 kisi gecmis olsun dese o okur ama cevp vermez. Hee storymi adim adim tkip eder:) simdi ben napim sizce bu iyi niyetli bir yaklasim mi? Whatsapp storyme bkmaz herhalde instada kim bakti filan belli olmuyor sniyor:) neyse konunuzu bulandirmim simdi, o yüzden sizde tatli tatli hı hi diyin gecistirin gezin tozun eglenin:)

Bunun ispiyonla ne alakası var?
Ne olmuş resimlerinizi annesine gösterdiyse kayınvalideniz de gördüğüne göre yorum yapmıştır.

Aman çok takmayın he deyip geçin sosyal medya zaten insanların kim ne yapmış diye konuşma malzemesi oldu artık
valla ben herşeyi tek başına yapıyorum ayda bir anca paylaşım yaparım biri bişey derse de eee nolmuş der geçerim kime ne
başkasının ne dediğini takmayın takıyorsanız da paylaşmayın

Her seferinde söylemesi o anlama gelmiyor mu?
E zaten insanlar görsün diye paylaşıyorsun görmüş göstermiş ne var bunda
Her paylaştığımda gösteriyor yani bir değil iki değil.

Her seferinde söylemesi o anlama gelmiyor mu?

Her paylaştığımda gösteriyor yani bir değil iki değil.
e soylesın
her paylastıgınız arkadas lıstenıze acık degıl mı
sızın ıcın bukadar onemlıyse neden lıstenızde kı
gonderıyı kısıtlama secenegı var arkadas lıstenızden kımın gorebılecegını kımın goremeyecegını secebılıyorsunuz

gorumceye kızmak ıcın bahane gıbı konunuz bıraz

Adi ustunde paylasim. Baskalarinin gormesinden bilmesinden rahatsiz oldugunuz bir sey olsa paylasmazdiniz. Bakiversinler ne var? Elestirmek icin yazmiyorum ama neyden rahatsiz oldugunu anlayamadim.
Her seferinde haber vermesi beni rahatsız ediyor. Yoksa günlük hayatımda ne yaptığımı, ne yiyip içtiğimi paylaşmıyorum. Alt tarafı bir kahve fotografı bunu her seferinde kv me söylemesi kv nin de gelip her seferinde paylaşmışsın etmişsin demesi.
Kesinlikle işsiz :)
Bence normal ne var gosteriyorsa. Niye rahatsiz oldunuz ki? Kv belki laf olsun diye soyledi. Ters bir sey soylerse de cevabini verirsiniz.
Her defasında yüzüme vuruyor sorun orada. Cevabımı versem bile insan ister istemez takılıyor
Eşimle içtiğim zaman atmam ben o özelime girer o keyfi eşimle beraber yaşarım Gördükten sonra birde bana gördüğünü belli ediyor içmişsin atmışsın gözüm üzerinde gibisinden. Her seferinde yapmaları sinirimi bozuyor.
Siz hor görüyorsunuz ama gerçekten öyleyim. Burada çoğunuz gibi hergün veya gün aşırı eşimle çıkıp gezip tozup yiyip içip paylaşan bir insan değilim ki gezsek yesek içsek bile yine atmam. Sürekli evdeyim. Attığım ise ya çay fotosu olur ya kahve.

Tamam görüyorlar. Ama gördüklerini belli ediyorlar hesap sorar gibi
Beni anlayan nadir yorumculardan birisisiniz teşekkürler.
Siz beni mi stalkluyorsunuz zilliler diyin
Ayrıca millet görsün diye yapıyorsunuz bundan rahatsız olmaya hakkınız yok diye düşünüyorum. Paylaşmazsanız rahatsızlığınız da ortadan kalkar
Ya zaten paylaştıgım için görüyorlar onda bir sıkıntı yok ama görümcem hep annesine bak bunu atmış diye sürekli söylemesi itici geliyor. Kv de de gelip bana fotoyu gördüğünü belli ediyor.
Bu şekilde açık açık söylenmişse ve görümcebe de garip geliyorsa bu durum çıkarın arkadaşlıktan görmesin sizi. Alınacak küsecek bahanesi de yok
Kendileri bana aöık açık söylemedi ama eşim bahsediyordu bizde böyle şöyle diye. Artık kv bu şekilde belli mi etmeye çalışıyor anlamıyorum. Sonuçta ben robot değilim ki istedigim gibi yaşamak benim hakkım.
Evet kabak bana patladı maalesef. Çoğu kişide esmiş gürlemiş takipten çıkarğğğ diye. Arkadaşlar o dediginiz size kolay. Takipten çıkarsam bomba patlar yeminle. Hikayeyi gizlesem amca kızları var akrabaları var kuzenleri var. Hangi birinden gizleyeyim. Alt tarafı bir kahve ya.

Sizde komiksiniz gerçekten.

Aynı görümce bende de var çünkü en ufak bir söz bile paylaşsam hemen arar onu neden paylaştıgımı kime gönderme yaptıgımı bile öğrenmeye çalışır millet bunda ne var zaten görmeleri için koyuyoruz diyo ama bu normal bir takip değil sürekli izleniyosun her hareketinden herkesin haberi var gibi psikolojik bir baskı olusturuyor bu durum hep bir merak hep bir takip

Yazdıklarıma tercüman oldunuz gerçekten sanırım ben kendimi iyi ifade edemedim kusura bakmayın lütfen. Benim halamla(hala demeye bin şahit) büyük aile sorunlarımız oldu ve bu durum bizi psikolojik olarak çok etkiledi ondan nefret ediyoruz ölse cenazesine gitmem öyle söyleyeyim konudan dışarı çıkmayayım. Bazen ona sinirlenip bir söz paylaşıyorum bakıyorum görümcem de karşılık babında bir söz paylaşmış. Her hareketimi üstlerine alıyorlar resmen. Sizi çok iyi anlayabiliyorum. Ve sağolsunlar burada bazı arkadaşlarda konumu başıma kaktılar empati yapmadan anlamadan dinlemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…