- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
Söylemek zor değil söylüyorum da zaten ama herşeyi yanlış anlıyorlar maalesef. Konuda yazdım aynen de öyle dedi kahve içmişsin paylaşmışsın diye. Gizleyince eşim neden gizledin diyecek eşime de söylüyorum zaten böyle böyle diye hiç birşey demiyor bacısı ya :)Niye rahatsız oldunuz ben anlamadım.Her paylastiginizi ki sık sık paylasmiyormussunuz,görümce kayinvalideye söylüyormuş , e söylesin ne var bunda.
Kayınvalide sana niye çay kahve içiyorsun mu diyecek :) Yalnız mı içtin deyince "hee yalnız içtim" demek zor değil.
Ama çok rahatsız oluyorsaniz hikayeyi gizleyin gorumceden,öteki akrabalar görumceye gidip "bak benzinkokusu çay iciyormuş gördün mü" demez herhalde :)
Aynen orada görümcem durumu düzeltmeye çalışmasa anlamayacaktım onun söyledigini. komikler :)Benimki de oyle hemen yetistirir ama gorumcem soylememis gibi davranirlarumrumda bile degil komik duruma dusen onlar ben egleniyorum bile bazen
Sen paylaşmıştım e o da paylaşmışMerhaba arkadaşlar benim derdimde bu. Sosyal medyada paylaştığım şeyleri görümcem dk. 1 hemen kv deye gösteriyor. Gösteriyor diyorum çünkü (daha önce attığım bir kahve fotoğrafını yine göstermiş olmalı ki) kv bana; geçen gün evde tekmişsin yalnız kahve içiyorum diye birşey yazmışsın dedi. Görümcem arkadan anne yaaağğğğğ öyle birşey yazmamış sadece kahve fotosu atmıştı yaaa dedi. Bende; ben yazı falan yazmadım sadece kahvemin fotoğrafını çekip atmıştım dedim. Yediğimi içtiğimi hergün paylaşan birisi değilim onu da belirteyim. 3 haftada bir belki kahve ya da çay içtiğim zaman sadece onu atıyorum hepsi bu. Sadece bu huyuna sinir oluyorum ne yapsam taktik verin
Böyle zeki insanları seviyoruminsanlar görsün diye paylaşmıyo musun zaten?
Her b..u paylasamak zorunda mı his edyolar acebŞu evlilerin evlerinde cay ve kahve keyfi paylasmasindan gina geldi.Bende evliyim ama sukur, yapmiyorum.
Yapan bikac arkadasim var ama liseden samimiydik iyi kizlar kiyamiyorum da
Kv gorsun ne olacak kahve alti ustu, içmişsin derse evet ictim dersin.
Her b..u paylasamak zorunda mı his edyolar aceb
Şu evlilerin evlerinde cay ve kahve keyfi paylasmasindan gina geldi.Bende evliyim ama sukur, yapmiyorum.
Yapan bikac arkadasim var ama liseden samimiydik iyi kizlar kiyamiyorum da
Kv gorsun ne olacak kahve alti ustu, içmişsin derse evet ictim dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?