İspikçi görümce

Söylemek zor değil söylüyorum da zaten ama herşeyi yanlış anlıyorlar maalesef. Konuda yazdım aynen de öyle dedi kahve içmişsin paylaşmışsın diye. Gizleyince eşim neden gizledin diyecek eşime de söylüyorum zaten böyle böyle diye hiç birşey demiyor bacısı ya :)

Öncelikle bunu dert edecek kadar dertsiz olduğunuz için bol bol şükredin.

İspikçi deyince ben de bir şey sandım. "X şunu paylaşmış, şunu yazmış" demek ispikçilik mi? Görülmesinde sakınca olan bir şey herkese açık paylaşılmaz.

Sen paylaşmıştım e o da paylaşmış
Gizliyse paylaşma

Adi ustunde paylasim. Baskalarinin gormesinden bilmesinden rahatsiz oldugunuz bir sey olsa paylasmazdiniz. Bakiversinler ne var? Elestirmek icin yazmiyorum ama neyden rahatsiz oldugunu anlayamadim.

Ben bir dönem sadece arkadaşlarımı eklemiştim sosyal medyaya, sonra bir akrabam sosyal medyada gezindiğimi görünce anında hesabımdaki pürüzleri temizleyip onu eklemek zorunda kalmıştım, diğerlerini de öylece ekledik tabi yani bazıları gerçekten çok fesat o yüzden insanın siniri bozuluyor, bende kimsenin ilgisini çekmeyecek şekilde paylaşım yapmaya çalışıyorum artık. Sizde bütün akrabaları engelleyin isterseniz sadece arkadaşlarınız olsun, ama evlisiniz nihayetinde eşiniz ailesiyle sizin iyi geçinmenizi ister doğal olarak, ailevi durumlarınızı pek bilmesem de genel olarak diyorum bunu. Görümceniz de işsiz sanırım

Bence normal ne var gosteriyorsa. Niye rahatsiz oldunuz ki? Kv belki laf olsun diye soyledi. Ters bir sey soylerse de cevabini verirsiniz.

Şu evlilerin evlerinde cay ve kahve keyfi paylasmasindan gina geldi. Bende evliyim ama sukur, yapmiyorum.
Yapan bikac arkadasim var ama liseden samimiydik iyi kizlar kiyamiyorum da
Kv gorsun ne olacak kahve alti ustu, içmişsin derse evet ictim dersin.

Her b..u paylasamak zorunda mı his edyolar aceb

İyide herhangi bir x kiside paylasimi yanindakine gostermis olabilir fincani guzelmis ah bak simdi cnm sole kopuklu bir kahve cekti mahiyetinde gorumce olunca niye battiki sonucta gorsunler diye paylasiyorsunuz

Her b..u paylasamak zorunda mı his edyolar aceb

Aslinda her b ku paylaşmaktan degil pek gezmeye gitmedigi icin paylascak baska sey bulamiyor. O da evde yaptigi caydir kahvedir tv basinda paylasip duruyor. Anlamsiz mi bence anlamsiz. Ben disari cikmadigim zamanlar paylasim yapmam mesela sirf birsey koyayim diye. Ama attigim adimida koymam, gittigim kafede yedigimi veya masa basinda yemeklerle fotograf cekmem. Anca manzarali filan, yesillik, gun batimi gibi goze hitap eden fotograflar yakalarsam koyuyorum daha cok.

-Kahve içmişsin geçen gün evde?
+evet içtim, pişman değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…