Merhaba bende bugün aşılama oldum. İnsallah sonunda kavusurum bebeğime, benimle birlikte isteyen herkes de kavussun amin. Doktor bey fazla konusmuyor ama sanki çok sorudan da hoslanmıyor bana öyle geldi ya da. Sen daha önce hiç aşılama yaptırdın mı? Mini tüp bebeği duydum ama neye göre o tedaviye karar veriliyor bilmiyorum.Merhaba gulfeda,
Ben de Israel beyin hastasiyim Aralik 2015 ten beri. mini tup bebek tedavisi benimki.Ben cok memnunum Israel beyden.
Merhaba bende bugün aşılama oldum. İnsallah sonunda kavusurum bebeğime, benimle birlikte isteyen herkes de kavussun amin. Doktor bey fazla konusmuyor ama sanki çok sorudan da hoslanmıyor bana öyle geldi ya da. Sen daha önce hiç aşılama yaptırdın mı? Mini tüp bebeği duydum ama neye göre o tedaviye karar veriliyor bilmiyorum.
Evet bana da öyle gelmedi desem yalan olur sanki neden soruyorsun anlatsam anlar mısın der gibi bakıyor Bende bilgisine güveniyorum çok duydum adını bir tanıdıgım da İsrael Bey de oldu aşılamasını ve şu an kızı var. Ben başka dr da çektirmiştim rahim filmini sorun yok dedi . Önceki dr um histeroskopi yapabiliriz dedi bir tanesi belki senden laparoskopi istenebilir ama laparoskopi yaptıracagına tüp bebek yaptır daha iyi dendi. Bunların sonucunda tabi biz İsrael Bey e güvenerek aşılamayı sectik.en azından sorun belli sizin, belirsizlik de kötü neden oldugunu bilememek de inşallah sizinki de olumlu sonuclanır.Evet Dr bey cok konusmuyor ama soru sorunca cevapliyor.ilk basta bana da aynen oyle gelmisti.sanki soru sormami istemiyormuki diye dusunmustum. Biraz cekinmistim baslarda.Tecrubesine ve bilgisine guveniyorum nedense Ben. O yuzden gayet mutluyum doktordan.Zamanla alisiyorsun.rahatca soruyorum ben herseyi.Hayirli olsun bu arada asilamaniz insallah bebeginize hemen kavusursunuz. Herkese mini tup uygulamiyor tabi ki. Benim tuplerin biri de yarim kapali rezerv azligi da olunca bunu Onerdi. Asilama bana olmuyordu o Yuzden. ben de bu ayin sonuna dogru transfer olucam hayirlisiyla dondurulmus embryolarim var. Insallah hepimiz kavusuruz saglikla bebislerimize.
Evet bana da öyle gelmedi desem yalan olur sanki neden soruyorsun anlatsam anlar mısın der gibi bakıyor Bende bilgisine güveniyorum çok duydum adını bir tanıdıgım da İsrael Bey de oldu aşılamasını ve şu an kızı var. Ben başka dr da çektirmiştim rahim filmini sorun yok dedi . Önceki dr um histeroskopi yapabiliriz dedi bir tanesi belki senden laparoskopi istenebilir ama laparoskopi yaptıracagına tüp bebek yaptır daha iyi dendi. Bunların sonucunda tabi biz İsrael Bey e güvenerek aşılamayı sectik.en azından sorun belli sizin, belirsizlik de kötü neden oldugunu bilememek de inşallah sizinki de olumlu sonuclanır.
İnşallah mutlu sonuca ulaşacaksınız nedense sizin ilk denemenizde olacakmış gibi hissediyorum, pozitif düşünmeniz de çok güzelTesekkur ederim. Hepimizin tedavisne iyi sonuclansin umarim.
Ne guzel cok Sevindim arkadasinizin adina da. Israel beyin basari orani yuksek bence. Umarim siz de kavusursunuz bebeginize biran once . Inanmak da biraz onemli galiba. Olumlu dusunup mutlu sona ulasicaz diye inaniyorum ben.belirsizlik kotu tabi dediginiz gibi ama Benim durumumdakiler icin de zorluklar olabiliyor. Rezerv azligi oldugu icin yumurta olamayabiliyor her ay.Benim tedavim biraz uzun suruyor o yuzden.sonu guzel olur insallah.
İnşallah mutlu sonuca ulaşacaksınız nedense sizin ilk denemenizde olacakmış gibi hissediyorum, pozitif düşünmeniz de çok güzel[/QUOTE
Cok tesekkur ediyorum. Mesajiniz mutlu etti beni cok. Ben de sizden guzel haberler bekliyorum en kisa zamanda.
Arkadaşlar başka israel beyin hastası olan güzel sonuca ulaşan yaşadığı belirtileri bizimle paylaşıp bize de umut olacak kimse yok mu??
Canım bence vardır ama insanlar kendini belli mi etmek istemiyor anlamadım sonucta muaynane ne kadar kalabalık o kadar hastası var yani.Kimse yok sanirim ikimizden baska. Biraz daha bekleyelim belki sesimizi duyan olur.
Evet canım ben de hastalanmazsam kısmet olursa 24 ünde test yapacagım. Dün bir iğne oldum yine bu iğne hcg hormonunu arttırıyormus o yüzden 24 ünden önce saglıklı sonuc alamazmısım. Ama aşırı derecede gögüs hassasiyeti var bu hormon ilaçlarından sanırım. Hormon aldıgım içinde hiç bir seyi de belirtiye yoramıyorum ki. Kasık agrım yok mesela karnım da çok şiş değil, cok akıntım da yok. Hiç bir sey hissedemiyorum ama olursa benim için çok büyük süpriz olacak gibi geliyorEvet olabilir gercekten de. Cunku Ben de oraya gittiginden beri hi bir zaman ayni kisilerle denk gelmiyorum herseferinde yeni birileri oluyor ve cok dolu muayenane dedigin Gibi. Sen neler yapiyorsun? Asilamadan sonra test gununu mu bekliyorsun?ben bir sonraki kontrole 26 sinda gidicem.
Evet canım ben de hastalanmazsam kısmet olursa 24 ünde test yapacagım. Dün bir iğne oldum yine bu iğne hcg hormonunu arttırıyormus o yüzden 24 ünden önce saglıklı sonuc alamazmısım. Ama aşırı derecede gögüs hassasiyeti var bu hormon ilaçlarından sanırım. Hormon aldıgım içinde hiç bir seyi de belirtiye yoramıyorum ki. Kasık agrım yok mesela karnım da çok şiş değil, cok akıntım da yok. Hiç bir sey hissedemiyorum ama olursa benim için çok büyük süpriz olacak gibi geliyor
Nasılsın? Ne güzel şeyler yazmışsın tekrar okuyup motive oldum. Şu an kısmet olur da hastalanmazsam 1 hafta var kan tahlilime 24 üne kadar bekle dedi dr. Senşn nasıl gidiyor kontrollerin umarım her sey yolundadırCanim iyi seyler dusunup moralini yuksek tut. Hep iyisini dusun. Insallah tutar. Cok guzel haberler aliriz senden. Once inanicaz sonra Hersey guzel olucak bence. Bir de hakikaten beklemek kolay birsey degil..Sen suan tabi cok heyecanlisindir Hakli olarak..
Benim henuz dondurulmus transferi icin hazirliklarim devam ediyor. Ben de igne ve ilaclar kullaniyorum. 16 sinda da hormon ilacina basliycam. Sonra herhalde devam edicem ona bir sure daha. Hayirlisiyla kasimin ilk haftasi gibi transferim olabilirmis. Tabi once bir kontrole gidiyim de o zaman soyleyebilir doktor diye tahmin ediyorum sadece. Tarih kesin degil daha simdiden ama ben bile heyecanliyim zaman akmiyor sanki.
Bu arada belki de hemen belirtiler olmayabiliyordur.benim bu Konuda deneyimim yok ama bazi kisilerde belirtilerin hic biri olmadan da hamile olunabiliyor diye duyuyoruz hep.dedigim gibi iyi seller dusunup bekleyelim. Insallah sen de kavusursun biran once saglikla bebisine daha fazlasiyla beklemeden.
Nasılsın? Ne güzel şeyler yazmışsın tekrar okuyup motive oldum. Şu an kısmet olur da hastalanmazsam 1 hafta var kan tahlilime 24 üne kadar bekle dedi dr. Senşn nasıl gidiyor kontrollerin umarım her sey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?