EVet ilk tedavimiz olacak canım benim de eşiminde hormon tahlilleri normal yalnız benim yumurtalarıma bakılmadı rahmime ultrasonda bakıldı normal herşey yinede israel beyde bunlara bakılıyordur değilmi? eşimde sperm azlığı var en az 15-20 milyon olması gereken sperm sayısı 5 milyon.Esim de sorun yok canim. Sadece Bende rezerv azligi vardi. Rezerv azligi ya da normal tup tedavisine cevap alinamayinca da mini tup bebek tedavisi uygulaniyor diye biliyorum. Tabi en iyisini doktor bilirsin bence.sizdeki sorunlar neler biliyormusun? Bir de senin ilk tedavin mi olucak?. Ben ilk Israel beyle basladim. Daha once her hangi bir Tedavi olmamistim.
EVet ilk tedavimiz olacak canım benim de eşiminde hormon tahlilleri normal yalnız benim yumurtalarıma bakılmadı rahmime ultrasonda bakıldı normal dedi doktor israel bey de bunlara bakılıyordur değilmi ? eşimde sperm azlığı var en az 15-20 milyon olması gereken sperm sayısı 5 milyon.
neden devam etmiyorsunuz canım açıkcası Benim de korkularım var eşim medicalparkta bakıldı oraya güveniyor ben zorla israel beye de bakılalım diye ikna ettim inşallah yüzümü kara çıkarmazmerhaba,
Yeni katılanlar olmasına sevindim gerçi ben artık devam etmiyorum İsrael bey ile umarım herkes için hayırlı olur tedavi süreci bir an önce bebeklerimize kavusuruz
merhaba,
Yeni katılanlar olmasına sevindim gerçi ben artık devam etmiyorum İsrael bey ile umarım herkes için hayırlı olur tedavi süreci bir an önce bebeklerimize kavusuruz
Üslubundan dolayı sanki hatır için bakıyor konusmuyor soru sorunca bir garip bakıyor. Sigara kullanıyor musunuz diye bile sormadı amh testi istemedi aşılama oldum negatifti ama zaten aşılamada şans yüksek değil yani İsrarl bey i aşılama için suçlamıyorum. Eşim de tavrından rahatsız oldu baska dr araştırdık bikaç yere gittik herkes amh sordu bizde dedik İsrael bey neden istemedi. Muayene ücreti erol tavmergen den yani prof dan da yüksek öyleyken bize karşı ilgisizdi. Şöyle bir durum oluyor sanırım bu özel muaynanede olan meşhur dr lar burnundan kıl aldırmıyor hasta ister gelsin ister gelmesin gibi dr un kendi yeri sonucta. Ama kliniğe ya da hastaneye gittiğinde dr daha cok ilgileniyor o kurumun çalısanı sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsun biz İsrael bey in üslubundan dolayı vazgectık ne kadar iyi bir hekim onu tanıyacak kadar devam etmedim ama iyi olduğunu düşünüyorum sonucta bu kadar hastası var. İnş sizde bir an önce kavusursunuz bebeğınıze. Siz daha önce aşılama veya tüp bebek yaptırdınız mı?neden devam etmiyorsunuz canım açıkcası Benim de korkularım var eşim medicalparkta bakıldı oraya güveniyor ben zorla israel beye de bakılalım diye ikna ettim inşallah yüzümü kara çıkarmaz
Canim Benim ya sana oyle denkmi geldi noldu anlamadim. Kotu bir tecrubesi olmus senin icin. Ana bu sectigin doktorlar da cok iyi sonuclar alicaksin Eminem. Senden guzel haber bekliyorum en kisa zamanda. Beni haber siz birakma.
Normalde Ben ilk gittiginden herseyi sormustu. Sigara kullanip kullanmadigimi. Evet sakin sakin as konusuyor ama bana daha ilk gun hemen Kan alinip Amh testi istedi Ama muayeneden sonra gerek gordugu icin istedi. Senin demekki rezervlerini yumurtalarina birsey iyi gordu belki de. Ana tabi bilmiyorum. Geek siz hicbir tahliller istemedi benden.sonucta hatirladigim kadariyla ondan Estrada para alinmisti.Sen Bu arada Amh testi yaptircaktin. yaptirabildinmi canim?
Bu arada tabiki Her insanin tecrubesi Her drla farkli olabilir. Sen bir sans sizler yasamisin maalesef. Ama kisi dedigim gibi en iyi kendisini tecrubesi edebiliyor. Bana gore cok iyi bir doktor.cok da bilgisine ve tecrubesi oldugunu dusunuyorum.
Çok sevindim canım eşinde var mıydı sorun yoksa sadece yumurta rezervi mi azdı?
Üslubundan dolayı sanki hatır için bakıyor konusmuyor soru sorunca bir garip bakıyor. Sigara kullanıyor musunuz diye bile sormadı amh testi istemedi aşılama oldum negatifti ama zaten aşılamada şans yüksek değil yani İsrarl bey i aşılama için suçlamıyorum. Eşim de tavrından rahatsız oldu baska dr araştırdık bikaç yere gittik herkes amh sordu bizde dedik İsrael bey neden istemedi. Muayene ücreti erol tavmergen den yani prof dan da yüksek öyleyken bize karşı ilgisizdi. Şöyle bir durum oluyor sanırım bu özel muaynanede olan meşhur dr lar burnundan kıl aldırmıyor hasta ister gelsin ister gelmesin gibi dr un kendi yeri sonucta. Ama kliniğe ya da hastaneye gittiğinde dr daha cok ilgileniyor o kurumun çalısanı sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsun biz İsrael bey in üslubundan dolayı vazgectık ne kadar iyi bir hekim onu tanıyacak kadar devam etmedim ama iyi olduğunu düşünüyorum sonucta bu kadar hastası var. İnş sizde bir an önce kavusursunuz bebeğınıze. Siz daha önce aşılama veya tüp bebek yaptırdınız mı?
Canim Benim ya sana oyle denkmi geldi noldu anlamadim. Kotu bir tecrubesi olmus senin icin. Ana bu sectigin doktorlar da cok iyi sonuclar alicaksin Eminem. Senden guzel haber bekliyorum en kisa zamanda. Beni haber siz birakma.
Normalde Ben ilk gittiginden herseyi sormustu. Sigara kullanip kullanmadigimi. Evet sakin sakin as konusuyor ama bana daha ilk gun hemen Kan alinip Amh testi istedi Ama muayeneden sonra gerek gordugu icin istedi. Senin demekki rezervlerini yumurtalarina birsey iyi gordu belki de. Ana tabi bilmiyorum. Geek siz hicbir tahliller istemedi benden.sonucta hatirladigim kadariyla ondan Estrada para alinmisti.Sen Bu arada Amh testi yaptircaktin. yaptirabildinmi canim?
Bu arada tabiki Her insanin tecrubesi Her drla farkli olabilir. Sen bir sans sizler yasamisin maalesef. Ama kisi dedigim gibi en iyi kendisini tecrubesi edebiliyor. Bana gore cok iyi bir doktor.cok da bilgisine ve tecrubesi oldugunu dusunuyorum.
Hayır ben erol beye gitmiyorum sadece ön görüşmeye gittim erol beyle. O da cok yoğun bir dr çok iyi oldugunu duydum ama ben Kaan bey e gidiyorum su an. Ama erol beye ön görüşmeye gittiğimde, kaan bey, kent hastanesi dilek hn hepsi amh istedi baska tahlilleri bile yeniletti ki şu an tiroid için hap kullanıyorum. Yani bilemiyorum tabi bana iyi gelmeyen baskasına iyi gelebilir sonucta benim İsrael bey ile yaşadıgım diyalog bu idi.sizin için de hayırlısı olsun! Bence de yumurtalarda herhangi bir sıkıntı görmediği için amh testi istememiştir ki sıkıntı olsa aşılama ile başlamazdı!! Ben sizin tüp bebekle iyi bir sonuç alacağınızı düşünüyorum!! Erol bey'e gidiyosanız, onun da çok iyi ve canayakın bir doktor olduğunu duymuştum, ve de başarılı. Ben aşılama ya da tüp bebek yaptırmadım, direk mini tüp bebekle başladım rezervim az olduğu için, dr başka yöntem çok da işe yaramaz demişti benim için!!
Hayır ben erol beye gitmiyorum sadece ön görüşmeye gittim erol beyle. O da cok yoğun bir dr çok iyi oldugunu duydum ama ben Kaan bey e gidiyorum su an. Ama erol beye ön görüşmeye gittiğimde, kaan bey, kent hastanesi dilek hn hepsi amh istedi baska tahlilleri bile yeniletti ki şu an tiroid için hap kullanıyorum. Yani bilemiyorum tabi bana iyi gelmeyen baskasına iyi gelebilir sonucta benim İsrael bey ile yaşadıgım diyalog bu idi.
Cevabın icin tesekkur ederim canim.Diger hastanelrde aylık olarak bu ucret alınıyor muayene için. Burdada aylık mi acaba. 2.transferden ne kadar isteniyor bilginiz var mı?Normal tup bebekte yumurta toplama 5500,mini tup bebekte 3500 tl. Mini tup bebekte birden fazla yumurta toplama islemi oldugu icin fiyat yuksek olabiliyor fakat transferler ucretsiz!! tahliller de cok yuksek degil diye hatirliyorum. Israel aruh'ta ilk muayene de 350 tl, sonrasinda vermiyorsunuz bu ucreti, bir kerelik!!
Ben kent hastanesinde sanıyordum ama sanırım klinik olarak ayrılmış. Tam olarak hangi merkzde devam etmistiniz.Ben neredeyse 7-8 ay gittim israel bey'e, 350 muayene ucretini sadece basta bir kez verdim!!
kent hastanesinden ayrilali cok oldu, kendi muayehanesinde kontrolleri yapiyor, ama tum islemler yumurta toplama, transfr vs. irenbe tup bebek merkezinde yapiliyor!!Ben kent hastanesinde sanıyordum ama sanırım klinik olarak ayrılmış. Tam olarak hangi merkzde devam etmistiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?