Amin inşallah, hayırlısıysa zaten olumlu devam edecektir. Emeklerinizin karşılığını alacağınıza inanıyorum! Her iki transferim de hiç bir belirtim yoktu, o nedenle hamile kalamadım mı diye düşünmeyin, 12. gün enerjinizi çok yüksek tutun. Bi de ben transfer sonrası öyle sürekli yatmadım, yürüyüş yaptım, bol bol haşlama et yedim ve ananas tükettim!! Yabancı bloglarda hep ananas yediğini söylüyor tüp bebek yaptıranlar! Sizin de güzel haberlerinizi alalım hayırlısıyla
Aynen öle vitamin hapları kullanıyorum bir dahaki ay ilaçlara baslayacagim siz ? tupbebekdeyimlerim instagram hesabım isterseniz takip edebilirsinizSuan Tedavi asamasindamisiniz?
Deneyimlerinizi ihtiyacım var siz dnlmk isterimOlur edebilirim.ben mini tup bebek tedavisi Gordum. Gecen carsamba da transferim gerceklestii. Test gununu bekliyorum sonuc icin.
Selam kızlar ben de İsrael beye gitmek istiyorum tüp bebek için sorun eşimin sperm az 5 milyon memnun kalanlar tedavi olanlar lütfen yazsın
Selam kızlar ben de İsrael beye gitmek istiyorum tüp bebek için sorun eşimin sperm az 5 milyon memnun kalanlar tedavi olanlar lütfen yazsın
Merhaba Ben de gecen kasimdan beri Israel beyin hastasiyim. Rezervim az oldugu icin mini tup tedavisi Gordum. 10 gun once transferim gerceklesti. Sonucumu bekliyorum merakla. sorularin olursa elimden geldigince yardim ederim.
Allah iyi haberlerle karşılaştırsın canım eşinde sorun var mıydı peki? Bir de ne gibi durumda mini tüp bebek tedavisi uyguluyor doktor beyMerhaba Ben de gecen kasimdan beri Israel beyin hastasiyim. Rezervim az oldugu icin mini tup tedavisi Gordum. 10 gun once transferim gerceklesti. Sonucumu bekliyorum merakla. sorularin olursa elimden geldigince yardim ederim.
Çok sevindim canım eşinde var mıydı sorun yoksa sadece yumurta rezervi mi azdı?Ben de Mini tüp bebekle şuanda 7 haftalık hamileyim. İsrael Bey'le 2. denememizde pozitif sonuç aldık! Benim de rezervim çok azdı, ama uyguladığı tedaviyle başarı elde ettik. Ben tavsiye ediyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?