İsrael Aruh ta aşılama- tüp bebek 2016 eylül

cok tesekur ederim.insallah hayirlisiyla Ben de guzel haber alirim. Evet belirti hic ama hic yok Bende de. Endiselenmiyim baslamistim biraz aslinda. Ama o zaman endiselenmiyim Ben de.ananas tuketiyorum.protein agirlikli beslenmeye calisiyorum tabi.insallah iyi olur hersey.

Olur edebilirim.ben mini tup bebek tedavisi Gordum. Gecen carsamba da transferim gerceklestii. Test gununu bekliyorum sonuc icin.

Ozaman bekliyorum orada konuşalım bende mini tüp bebek olacak bilgilerinize ihtiyacım var açıkçası. .

Selam kızlar ben de İsrael beye gitmek istiyorum tüp bebek için sorun eşimin sperm az 5 milyon memnun kalanlar tedavi olanlar lütfen yazsın

Selam kızlar ben de İsrael beye gitmek istiyorum tüp bebek için sorun eşimin sperm az 5 milyon memnun kalanlar tedavi olanlar lütfen yazsın

Ben de Mini tüp bebekle şuanda 7 haftalık hamileyim. İsrael Bey'le 2. denememizde pozitif sonuç aldık! Benim de rezervim çok azdı, ama uyguladığı tedaviyle başarı elde ettik. Ben tavsiye ediyorum!!

Merhaba Ben de gecen kasimdan beri Israel beyin hastasiyim. Rezervim az oldugu icin mini tup tedavisi Gordum. 10 gun once transferim gerceklesti. Sonucumu bekliyorum merakla. sorularin olursa elimden geldigince yardim ederim.

Merhaba Ben de gecen kasimdan beri Israel beyin hastasiyim. Rezervim az oldugu icin mini tup tedavisi Gordum. 10 gun once transferim gerceklesti. Sonucumu bekliyorum merakla. sorularin olursa elimden geldigince yardim ederim.

Test günü ne zaman, az kalmış olmalı, tüm dualarım sizinle, hayırlısı olsun inşallah

Pazartesi gunu canim test gunum hayirlisiyla. Cok tesekkur ederim. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. umarim guzel bir haber alabilirim.

Ben de acikcasi Israel beyden cok memnunum. Rahatlikla tavsiye ediyorum. Sonuc olumsuz da olsa onunla devam etmeye dusunuyorum

Allah iyi haberlerle karşılaştırsın canım eşinde sorun var mıydı peki? Bir de ne gibi durumda mini tüp bebek tedavisi uyguluyor doktor bey

Ben de Mini tüp bebekle şuanda 7 haftalık hamileyim. İsrael Bey'le 2. denememizde pozitif sonuç aldık! Benim de rezervim çok azdı, ama uyguladığı tedaviyle başarı elde ettik. Ben tavsiye ediyorum!!
Çok sevindim canım eşinde var mıydı sorun yoksa sadece yumurta rezervi mi azdı?

Esim de sorun yok canim. Sadece Bende rezerv azligi vardi. Rezerv azligi ya da normal tup tedavisine cevap alinamayinca da mini tup bebek tedavisi uygulaniyor diye biliyorum. Tabi en iyisini doktor bilirsin bence.sizdeki sorunlar neler biliyormusun? Bir de senin ilk tedavin mi olucak?. Ben ilk Israel beyle basladim. Daha once her hangi bir Tedavi olmamistim.

merhaba,
Yeni katılanlar olmasına sevindim gerçi ben artık devam etmiyorum İsrael bey ile umarım herkes için hayırlı olur tedavi süreci bir an önce bebeklerimize kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…