Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam cimri.

Evet aynen hepimizin gözünü açtın hayata bakış acimizi değiştirip baska penceden bakmamızı sağladın

Bizde sana teşekkür ederiz

ama şimdi burada garip bulunan sizin deyiminizle yerilen konu sahibinin düşüncesini dile getirmesi hatta adamı cimri bulması değil ki

adamın arabayı sevgilisi rahat etsin diye almasını istemesi

yani adamın cimri olduğu yahut rahatlık algısının farklı olduğu açık

seninkiyle gezeriz üslubu da sıkıntılı

ama konu sahibinin parası var ama "benim için" araba almıyor vurgusuna gösterildi tepkiler

Ben olsam arabayı alır, buluşmaya da kendi arabamla gider ordan ayrılırım. Asla eve falan bırakmam, teklif etmem
Sanırım cimri. Bence yol yakınken dön

E ayrılsın o zaman o kadar kötüyse bu adam. Neden evlenmeyi planlıyor? Daha iyisini, arabalısını, eve bırakanını, premses yapanını bulsun. Ne uğraşıyor elin cimrisiyle evlencem diye?
Arabalısını bul ayrılayım. Kolay mı öyle hem arabası olacak hem de benim şoförlüğümü yapacak falan.

“Herkes benim gibi de söyleyemiyo bla bla “ Evet Buda bazı kadınların kendini kandırma şekli işte...

E ayrılsın o zaman o kadar kötüyse bu adam. Neden evlenmeyi planlıyor? Daha iyisini, arabalısını, eve bırakanını, premses yapanını bulsun. Ne uğraşıyor elin cimrisiyle evlencem diye?
Üstelik seviyor sayılırım dedigi adamdan bahsediyoruz

Sanırım bu üye bazı üyelerin haklı sesi olacak alkışlayacaklar falan

Ben konu sahibinin yazdıklarından, sürekli adama araba alması konusunda baskı yaptığı fikrine kapıldım, zira buraya da öyle yazmış, biz de ne dedik? 'O ihtiyaç duymuyor, almıyor, sen kendi arabanı al' e adam da öyle demiştir. Bana lazım değil, sen alacaksan al diyebilir yani, sonra da şakaya vurup onunla gezeriz de der, konu sahibi de kendi arabası, ister gezdirir ister gezdirmez.

Adamin o tavri bana da garip geldi. Bekarken arabam olsaydi devamli birerkegi evinden alip evine birakmazdim acik ve net.

Onun disinda prensesligi ben de belli bir ölçüde severim ama prensesliği durumu olan adama yaparsin. Gidip parasi olmayan veya cimri insana yapilmaz. Bankada parasi olmasi da araba almak zorunda yapmiyor o adami. Boyle zorlayarak, ustunde zerre hakka sahip olmadigi para hakkinda iteleyerek prenseslik yapmak garip degil mi yani...

Ayrilsin arabasi olan birini bulup kendini prenses hissetsin. Kim ne diyebilir?

Bence cimri biri. Sizi düşünmesini istiyorsunuz ama adam daha kendini düşünmüyor ki. İmkanı olduğu halde arabasız gezen erkek görmedim. Zaten bana göre lüks değil ihtiyaçtır araba.

allah başka dert vermesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…