- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Adam cimri.Bir süredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
Size soruyorum 32 yaşında istese 1 değil 2 araba satın alacak kadar birikimi olan birisi neden araba almaz. Hayatında biri varken hem de. Bana kızacaksınız paragöz vs diyeceksiniz ama konu o değil. Ben hep sevgilisi tarafından evden alınan eve bırakılan kızlara özendim durdum. Ama ne bu ne de bundan öncekiler bunu yaşatmadı bana. Hadi ondan öncekilerin parası yoktu bir şey demedim normal ama bu beyin parası da var. Benim normalde arabam vardı ama sattım geçen yıl biraz birikim yapıp Eylül ekim gibi yenisini alıcam. Diyor ki iyi daha rahat gezeriz şaka gibi ya. Büyükşehirde yaşıyoruz şu yaşımızda sıkış tepiş otobüslerde sürünüyoruz. Geçen otobüs gelmediği için yarım saat geç kaldım olsun canım önemi yok diyor:) Neymiş arabayla adam olmazmış. Neymiş arabanın kaskosu zartı zurtu masrafmış. Yahu insan hiç mi düşünmez şu kızı rahat ettireyim sonuçta her kız kendini sevgilisinin yanında prenses gibi hissetmek ister. Ama yok ilişkide erkek tarafı benim sanki.
Beni paragöz biri sanmayın yeri geliyor hesabı da ben ödüyorum asla pahalı hediye vs kabul etmem hatta pırlanta alacakmış sözde ama alma o kadar pahalıya kaçma dedim. Ben onun gözüne hitap edeyim diye saça makyaja parfüme tonla para döküyorum adam kaskonun sigortanın lafını yapıyor. Hadi parasız olsa anlarım ama binlerce lirası var bankada istesem alırım ama almıycam diyor.
Evet aynen hepimizin gözünü açtın hayata bakış acimizi değiştirip baska penceden bakmamızı sağladınEvet ben de yorumları hayretle okuyorum ve çoğuna gülüyorum. Çoğunun dürüst olmadığından adım gibi eminim ama sosyal medya böyle bir yer işte ne yaparsın :) herkes ultra feminist herkes çok güçlü kadın herkes makyajı sadece kendi için yapıyor kimse sevgilisi beğensin diye özenmiyor kimse hemcinsini kıskanmıyor kimse sevgilisi veya eşinin maddi durumunu önemsemiyor falan. Gerçek hayatı görmesem inanıcam. Neyse sayemde ne kadar erdemli tokgözlü ve güçlü falan filan olduklarını kanıtlamış oldular birbirlerine. Yorumun için teşekkür ederim bu arada..
Bu kadar net ve açık olursan insanlar seni takdir etmek yerine genelde yerer küçümser bu insanların kendilerini yüceltme biçimidir aslinda. Kimse icinden geçenleri dillendirebilecek kadar cesur olamaz bir iliskide hele. Sünepe gibi yaşarlar hayati ve bunun takdir görmesi gerektigini düşünürler. Ama ben seni cok iyi anladim ve de takdir ettim ve senin yerinde olsam bu dusuncelerimi aynen o hiyara da söylerdim çünkü bu laflar gerçek bi hıyar turnusolu gibi. Adam eger kendine cekiduzen verirse devam edersin vermezse bitirmek icin sebep olur işte. Ben almam kasko pahali sen al seninkiyle gezeriz diyen biri evlenince sen ben ayrimi yapacak bi andavaldir ve tum düşüncelerini hislerini kalbinin kirilmasi ihtimali gözetilmeksizin duymayi hak ediodur.
Sizin bakış açınız zaten belli. Sadece gizliyorsunuz:) rica ederim efendim.Evet aynen hepimizin gözünü açtın hayata bakış acimizi değiştirip baska penceden bakmamızı sağladın
Bizde sana teşekkür ederiz
Bir süredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
Size soruyorum 32 yaşında istese 1 değil 2 araba satın alacak kadar birikimi olan birisi neden araba almaz. Hayatında biri varken hem de. Bana kızacaksınız paragöz vs diyeceksiniz ama konu o değil. Ben hep sevgilisi tarafından evden alınan eve bırakılan kızlara özendim durdum. Ama ne bu ne de bundan öncekiler bunu yaşatmadı bana. Hadi ondan öncekilerin parası yoktu bir şey demedim normal ama bu beyin parası da var. Benim normalde arabam vardı ama sattım geçen yıl biraz birikim yapıp Eylül ekim gibi yenisini alıcam. Diyor ki iyi daha rahat gezeriz şaka gibi ya. Büyükşehirde yaşıyoruz şu yaşımızda sıkış tepiş otobüslerde sürünüyoruz. Geçen otobüs gelmediği için yarım saat geç kaldım olsun canım önemi yok diyor:) Neymiş arabayla adam olmazmış. Neymiş arabanın kaskosu zartı zurtu masrafmış. Yahu insan hiç mi düşünmez şu kızı rahat ettireyim sonuçta her kız kendini sevgilisinin yanında prenses gibi hissetmek ister. Ama yok ilişkide erkek tarafı benim sanki.
Beni paragöz biri sanmayın yeri geliyor hesabı da ben ödüyorum asla pahalı hediye vs kabul etmem hatta pırlanta alacakmış sözde ama alma o kadar pahalıya kaçma dedim. Ben onun gözüne hitap edeyim diye saça makyaja parfüme tonla para döküyorum adam kaskonun sigortanın lafını yapıyor. Hadi parasız olsa anlarım ama binlerce lirası var bankada istesem alırım ama almıycam diyor.
Ne bileyim nasıl ki hayata bakış açımSizin bakış açınız zaten belli. Sadece gizliyorsunuz:) rica ederim efendim.
Arabalısını bul ayrılayım. Kolay mı öyle hem arabası olacak hem de benim şoförlüğümü yapacak falan.E ayrılsın o zaman o kadar kötüyse bu adam. Neden evlenmeyi planlıyor? Daha iyisini, arabalısını, eve bırakanını, premses yapanını bulsun. Ne uğraşıyor elin cimrisiyle evlencem diye?
“Herkes benim gibi de söyleyemiyo bla bla “ Evet Buda bazı kadınların kendini kandırma şekli işte...Evet ben de yorumları hayretle okuyorum ve çoğuna gülüyorum. Çoğunun dürüst olmadığından adım gibi eminim ama sosyal medya böyle bir yer işte ne yaparsın :) herkes ultra feminist herkes çok güçlü kadın herkes makyajı sadece kendi için yapıyor kimse sevgilisi beğensin diye özenmiyor kimse hemcinsini kıskanmıyor kimse sevgilisi veya eşinin maddi durumunu önemsemiyor falan. Gerçek hayatı görmesem inanıcam. Neyse sayemde ne kadar erdemli tokgözlü ve güçlü falan filan olduklarını kanıtlamış oldular birbirlerine. Yorumun için teşekkür ederim bu arada..
Evi var.Haklisin heleki sen alicam dediginde iyi rahat ederiz demesi utanmazlik resmen bende senin gibi dusunurdum. Hee yarin evlenirsiniz o parayla size oturacaginiz evi alir ozaman arabada benden olsun sorun degil :)
Üstelik seviyor sayılırım dedigi adamdan bahsediyoruzE ayrılsın o zaman o kadar kötüyse bu adam. Neden evlenmeyi planlıyor? Daha iyisini, arabalısını, eve bırakanını, premses yapanını bulsun. Ne uğraşıyor elin cimrisiyle evlencem diye?
Ben konu sahibinin yazdıklarından, sürekli adama araba alması konusunda baskı yaptığı fikrine kapıldım, zira buraya da öyle yazmış, biz de ne dedik? 'O ihtiyaç duymuyor, almıyor, sen kendi arabanı al' e adam da öyle demiştir. Bana lazım değil, sen alacaksan al diyebilir yani, sonra da şakaya vurup onunla gezeriz de der, konu sahibi de kendi arabası, ister gezdirir ister gezdirmez.Burdaki problem adamin araba almayi tercih etmemesinin sacma veya pintice olmasi degil. Bi insan araba almak istemeyebilir evi ise yakindir, trafige girmeyi cekemiodur, parayi baska seylerde degerlemdirmek istiodur almaz buna da kimsenin laf etmeye tabiki hakki olamaz. Ama kiz ben araba alcam dediğinde piskin piskin al bineriz demesi rezalet. Kendine gelince tutumlu bu adam sadece demek ki. Yani pinti ve düşüncesiz. Sen de alma ne geregi var dese konu sahibi haksiz olurdu.
Kendini kandırmak mı hahaha“Herkes benim gibi de söyleyemiyo bla bla “ Evet Buda bazı kadınların kendini kandırma şekli işte...
Burdaki problem adamin araba almayi tercih etmemesinin sacma veya pintice olmasi degil. Bi insan araba almak istemeyebilir evi ise yakindir, trafige girmeyi cekemiodur, parayi baska seylerde degerlemdirmek istiodur almaz buna da kimsenin laf etmeye tabiki hakki olamaz. Ama kiz ben araba alcam dediğinde piskin piskin al bineriz demesi rezalet. Kendine gelince tutumlu bu adam sadece demek ki. Yani pinti ve düşüncesiz. Sen de alma ne geregi var dese konu sahibi haksiz olurdu.
Bir süredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?