- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Ha şunu bileydin kız. Daha arabayı üstüme yaptırıp burda konu açıcam durun siz durun.
Valla premsesler gibi kavanozu dahi sevgilimize açtırmak yerine musluğu bile kendimiz tamir ettiğimiz için kaydebiyoruz Astro, bu dünyada güçlü kadın değil narin kadın olmak lazım.
Arabamu satmak zorunda kaldım. Paranın bir kısmını aileme verdim. İsteyerek satmadım yani paraya ihtiyacım oldu. Şimdi üstüne koyup yeni bir araba alıcam. Haksız bulunmak mesele değil kötü veya alaycı bir üslupla konuşulması sıkıntı. Biz ikimiz de belli yaşın üstünde insanlarız. Size garip gelebilir ama sömestrda nişan yapalım diye konuşuyoruz. Üstelik bunu o istiyor. Ben öyle ya da böyle ciddiye aldım kendisini. Bireysel bakamıyorsun her zaman. Onub parası onun osu bunun busu banane diyemiyorsun. Paranı bana ver araba al üzerime yap demiyorum. Sadece değer görmek istedim. Size komik gelebilir ama sevgilisi yorulmasın diye onu evden alıp eve bırakan kişilere imrendim.
Benim babam da abim de eniştem de arkadaşlarım da hayatlarındaki insqna bunu yaptılar çünkü.
ay ben öğrendim. kavanozu iice açılcak kıvama getirip zorlanıyorum sen açsana diyorum. hemen açılıverince havaya giriyor. ben de tek ayağımı havaya kaldırıp canım prensime öpücük konduruyorum.
fslfklşkfdş
Bu erkeklerin sen daha iyi yapıyorsun lafı beni bitiriyor yalnızben daha öğrenemedim
geçen bulaşık makinesinin tuz haznesi sıkıştı
ikimiz de uğraştık açamadık
eşim uzun uğraşlar verdi açılmadı
sonra elimi dokundum tık diye açıldı
açtım açtım diye koşarak salona gittim
sonuç sen halledersin şeklindeki değerlendirmelere bir yenisi daha eklendi, "sen daha iyi yapıyorsun, nasıl yapıyordun bir el atsana" der artık herşeye
ben daha öğrenemedim
geçen bulaşık makinesinin tuz haznesi sıkıştı
ikimiz de uğraştık açamadık
eşim uzun uğraşlar verdi açılmadı
sonra elimi dokundum tık diye açıldı
açtım açtım diye koşarak salona gittim
sonuç sen halledersin şeklindeki değerlendirmelere bir yenisi daha eklendi, "sen daha iyi yapıyorsun, nasıl yapıyordun bir el atsana" der artık herşeye
Araba dediğin nedir ki 4 Lâstik 4 teneke kapiHa şunu bileydin kız. Daha arabayı üstüme yaptırıp burda konu açıcam durun siz durun.
İlişkilerdeki bu taktik için özel ders veriyorsaniz alabilirim, fazla odunum sanırım"sen çok uzun süre emek verdiğin için yapabildim, yoksa mümkün değil olmazdı, iyi ki varsın, hayatımı kolaylaştırdın"
cümlesi sihirli bir değnek gibi değiştirebilir herşeyi :)
Evet ben de yorumları hayretle okuyorum ve çoğuna gülüyorum. Çoğunun dürüst olmadığından adım gibi eminim ama sosyal medya böyle bir yer işte ne yaparsın :) herkes ultra feminist herkes çok güçlü kadın herkes makyajı sadece kendi için yapıyor kimse sevgilisi beğensin diye özenmiyor kimse hemcinsini kıskanmıyor kimse sevgilisi veya eşinin maddi durumunu önemsemiyor falan. Gerçek hayatı görmesem inanıcam. Neyse sayemde ne kadar erdemli tokgözlü ve güçlü falan filan olduklarını kanıtlamış oldular birbirlerine. Yorumun için teşekkür ederim bu arada..Bu kadar net ve açık olursan insanlar seni takdir etmek yerine genelde yerer küçümser bu insanların kendilerini yüceltme biçimidir aslinda. Kimse icinden geçenleri dillendirebilecek kadar cesur olamaz bir iliskide hele. Sünepe gibi yaşarlar hayati ve bunun takdir görmesi gerektigini düşünürler. Ama ben seni cok iyi anladim ve de takdir ettim ve senin yerinde olsam bu dusuncelerimi aynen o hiyara da söylerdim çünkü bu laflar gerçek bi hıyar turnusolu gibi. Adam eger kendine cekiduzen verirse devam edersin vermezse bitirmek icin sebep olur işte. Ben almam kasko pahali sen al seninkiyle gezeriz diyen biri evlenince sen ben ayrimi yapacak bi andavaldir ve tum düşüncelerini hislerini kalbinin kirilmasi ihtimali gözetilmeksizin duymayi hak ediodur.
İlişkilerdeki bu taktik için özel ders veriyorsaniz alabilirim, fazla odunum sanırım
"sen çok uzun süre emek verdiğin için yapabildim, yoksa mümkün değil olmazdı, iyi ki varsın, hayatımı kolaylaştırdın"
cümlesi sihirli bir değnek gibi değiştirebilir herşeyi :)
Adam kendini rahat ettirmiyor seni mi rahat ettiricekBir süredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
Size soruyorum 32 yaşında istese 1 değil 2 araba satın alacak kadar birikimi olan birisi neden araba almaz. Hayatında biri varken hem de. Bana kızacaksınız paragöz vs diyeceksiniz ama konu o değil. Ben hep sevgilisi tarafından evden alınan eve bırakılan kızlara özendim durdum. Ama ne bu ne de bundan öncekiler bunu yaşatmadı bana. Hadi ondan öncekilerin parası yoktu bir şey demedim normal ama bu beyin parası da var. Benim normalde arabam vardı ama sattım geçen yıl biraz birikim yapıp Eylül ekim gibi yenisini alıcam. Diyor ki iyi daha rahat gezeriz şaka gibi ya. Büyükşehirde yaşıyoruz şu yaşımızda sıkış tepiş otobüslerde sürünüyoruz. Geçen otobüs gelmediği için yarım saat geç kaldım olsun canım önemi yok diyor:) Neymiş arabayla adam olmazmış. Neymiş arabanın kaskosu zartı zurtu masrafmış. Yahu insan hiç mi düşünmez şu kızı rahat ettireyim sonuçta her kız kendini sevgilisinin yanında prenses gibi hissetmek ister. Ama yok ilişkide erkek tarafı benim sanki.
Beni paragöz biri sanmayın yeri geliyor hesabı da ben ödüyorum asla pahalı hediye vs kabul etmem hatta pırlanta alacakmış sözde ama alma o kadar pahalıya kaçma dedim. Ben onun gözüne hitap edeyim diye saça makyaja parfüme tonla para döküyorum adam kaskonun sigortanın lafını yapıyor. Hadi parasız olsa anlarım ama binlerce lirası var bankada istesem alırım ama almıycam diyor.
Eşimin açamadığı kavanoz kapağını açmıştım aklıma o geldi bu yorumu okuyu caValla premsesler gibi kavanozu dahi sevgilimize açtırmak yerine musluğu bile kendimiz tamir ettiğimiz için kaydebiyoruz Astro, bu dünyada güçlü kadın değil narin kadın olmak lazım.
E ayrılsın o zaman o kadar kötüyse bu adam. Neden evlenmeyi planlıyor? Daha iyisini, arabalısını, eve bırakanını, premses yapanını bulsun. Ne uğraşıyor elin cimrisiyle evlencem diye?Burdaki problem adamin araba almayi tercih etmemesinin sacma veya pintice olmasi degil. Bi insan araba almak istemeyebilir evi ise yakindir, trafige girmeyi cekemiodur, parayi baska seylerde degerlemdirmek istiodur almaz buna da kimsenin laf etmeye tabiki hakki olamaz. Ama kiz ben araba alcam dediğinde piskin piskin al bineriz demesi rezalet. Kendine gelince tutumlu bu adam sadece demek ki. Yani pinti ve düşüncesiz. Sen de alma ne geregi var dese konu sahibi haksiz olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?