Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla premsesler gibi kavanozu dahi sevgilimize açtırmak yerine musluğu bile kendimiz tamir ettiğimiz için kaydebiyoruz Astro, bu dünyada güçlü kadın değil narin kadın olmak lazım.

ay ben öğrendim. kavanozu iice açılcak kıvama getirip zorlanıyorum sen açsana diyorum. hemen açılıverince havaya giriyor. ben de tek ayağımı havaya kaldırıp canım prensime öpücük konduruyorum.
fslfklşkfdş

aslında bu anlattıklarınıza bakınca pencerelerinizin farklı olduğunu görüyorum

yani ikiniz de pencereden bakıyor ama çok farklı şeyler görüyorsunuz

adam evlenmek istiyor, her kuruşunu da muhtemel evlilik için ayırıyor araba almak problem değil ama masrafı çok şu an gerek yok cümlesi de bunu içeriyor

siz arabayı ihtiyaç olarak hissediyorsun uz ve sevgilinizin bunu giderebilecek halde olmasına rağmen buna özenmemesini, sizin için bu yola girmemesini irdeliyorsunuz

bu şekilde önemsendiğinizin hissettirilmesini umuyorsunuz, muhtemelen daha önce arabanız olduğu ve şimdi olmadığı için eksikliğini hiç arabası olmayan birinden daha fazla hissediyorsunuz

Benim babam da abim de eniştem de arkadaşlarım da hayatlarındaki insqna bunu yaptılar çünkü.

ama burada iş düğümlenir

yani babanız abiniz enişteniz ve çevredeki örneklerden hangisi arabası yokken gidip araba aldı sadece sevgilisini almak için

burada bir konu daha vardı sevgilim ailesinin arabasını almıyor da benim arabamla geziyoruz diye

sevgilimin arabası var, ama benzin çok gidiyor diye beni almadı, 2 saatlik yere ikimiz de otobüste indi bindi gittik diye olsaydı konunuz tepkimiz daha farklı olurdu

siz araba alınması gerektiğini, sizin rahatınızı düşünmesi gerektiğini söylüyor ama zaten arabası olanın sevgilisini evden almasını örnek veriyorsunuz

adam hiç araba ile bir yere gidip gelmedi ise onun konforunu da bilmez ki

öğrenci iken minibüs ile gittiğim yere şimdi taksi ile gidiyorum, o bir yaşam kültürü, alışkanlık vs

bence ayrıntılı olarak beklentilerinizi karşılıklı irdeleyin, geleceğe ilişkin hayallerinizi paylaşın vs

çok yakınlarımda bir akrabamız var, bir yere gideceği zaman arabasını almak yerine birisine yamanmayı yahut otobüs ile gitmeyi tercih eder

paralarını bankada desteler ama onun bunun ağzına bu tarz davranışları nedeni ile sakız olur

ben daha öğrenemedim

geçen bulaşık makinesinin tuz haznesi sıkıştı

ikimiz de uğraştık açamadık

eşim uzun uğraşlar verdi açılmadı

sonra elimi dokundum tık diye açıldı

açtım açtım diye koşarak salona gittim

sonuç sen halledersin şeklindeki değerlendirmelere bir yenisi daha eklendi, "sen daha iyi yapıyorsun, nasıl yapıyordun bir el atsana" der artık herşeye

Bu kadar net ve açık olursan insanlar seni takdir etmek yerine genelde yerer küçümser bu insanların kendilerini yüceltme biçimidir aslinda. Kimse icinden geçenleri dillendirebilecek kadar cesur olamaz bir iliskide hele. Sünepe gibi yaşarlar hayati ve bunun takdir görmesi gerektigini düşünürler. Ama ben seni cok iyi anladim ve de takdir ettim ve senin yerinde olsam bu dusuncelerimi aynen o hiyara da söylerdim çünkü bu laflar gerçek bi hıyar turnusolu gibi. Adam eger kendine cekiduzen verirse devam edersin vermezse bitirmek icin sebep olur işte. Ben almam kasko pahali sen al seninkiyle gezeriz diyen biri evlenince sen ben ayrimi yapacak bi andavaldir ve tum düşüncelerini hislerini kalbinin kirilmasi ihtimali gözetilmeksizin duymayi hak ediodur.

Bu erkeklerin sen daha iyi yapıyorsun lafı beni bitiriyor yalnız
Aynııı benimki.
Bende geçen arabasını yıkadım, ne zaman benzinliğe gitsek "aşkım ya kimse senin gibi yıkayamıyo hadi arabamızı yıka" diyor

"sen çok uzun süre emek verdiğin için yapabildim, yoksa mümkün değil olmazdı, iyi ki varsın, hayatımı kolaylaştırdın"

cümlesi sihirli bir değnek gibi değiştirebilir herşeyi :)

Evi supururken kanter icinde kaldim da az dinleneyim dedim. Tam da bu konuya denk geldim. Konu sahibi coook hakli en dogrusunu yapiyor. Bazen ben de diyorum gencligimde keske kendimi premses sansaydim da kimseleri begenmeseydim. Aferin kuzum neymis oyle otobuslerde taksilerde surundircek seni. Evlenme sakin bu cocukla. Hem herkesin arabasi kendine dimi ama.

Ha şunu bileydin kız. Daha arabayı üstüme yaptırıp burda konu açıcam durun siz durun.
Araba dediğin nedir ki 4 Lâstik 4 teneke kapi
Hakkindir 4 aylık emeğin var sonucta
Yürü kız soy soğana cevir seni kim tutar

Haklisin heleki sen alicam dediginde iyi rahat ederiz demesi utanmazlik resmen bende senin gibi dusunurdum. Hee yarin evlenirsiniz o parayla size oturacaginiz evi alir ozaman arabada benden olsun sorun degil :)

Burdaki problem adamin araba almayi tercih etmemesinin sacma veya pintice olmasi degil. Bi insan araba almak istemeyebilir evi ise yakindir, trafige girmeyi cekemiodur, parayi baska seylerde degerlemdirmek istiodur almaz buna da kimsenin laf etmeye tabiki hakki olamaz. Ama kiz ben araba alcam dediğinde piskin piskin al bineriz demesi rezalet. Kendine gelince tutumlu bu adam sadece demek ki. Yani pinti ve düşüncesiz. Sen de alma ne geregi var dese konu sahibi haksiz olurdu.

Sizin kafanızla düşünürsek, demekki sizin için araba alacak kadar önemsemiyor ve sevmiyor sizi

Evet ben de yorumları hayretle okuyorum ve çoğuna gülüyorum. Çoğunun dürüst olmadığından adım gibi eminim ama sosyal medya böyle bir yer işte ne yaparsın :) herkes ultra feminist herkes çok güçlü kadın herkes makyajı sadece kendi için yapıyor kimse sevgilisi beğensin diye özenmiyor kimse hemcinsini kıskanmıyor kimse sevgilisi veya eşinin maddi durumunu önemsemiyor falan. Gerçek hayatı görmesem inanıcam. Neyse sayemde ne kadar erdemli tokgözlü ve güçlü falan filan olduklarını kanıtlamış oldular birbirlerine. Yorumun için teşekkür ederim bu arada..

"sen çok uzun süre emek verdiğin için yapabildim, yoksa mümkün değil olmazdı, iyi ki varsın, hayatımı kolaylaştırdın"

cümlesi sihirli bir değnek gibi değiştirebilir herşeyi :)

kaçar mı benden

tabii ki söyledim, sen başta çok gevşetmiştin senin sayende açtım, yoksa ben onunla daha önce de uğraşmıştım vs vs

ama adam bunu yer mi yemezzzzzz

o işine geleni hatırlar, sen halledersin der geçer :)))

Adam kendini rahat ettirmiyor seni mi rahat ettiricek hemde parası varsa istediği yere kullanabilir sevgili olarak buna karışmaniz pek uygun değil açıkçası üstüne düşmeyin para hususunda bence sonra yanlış anlaşılır siniz

Valla premsesler gibi kavanozu dahi sevgilimize açtırmak yerine musluğu bile kendimiz tamir ettiğimiz için kaydebiyoruz Astro, bu dünyada güçlü kadın değil narin kadın olmak lazım.
Eşimin açamadığı kavanoz kapağını açmıştım aklıma o geldi bu yorumu okuyu ca

E ayrılsın o zaman o kadar kötüyse bu adam. Neden evlenmeyi planlıyor? Daha iyisini, arabalısını, eve bırakanını, premses yapanını bulsun. Ne uğraşıyor elin cimrisiyle evlencem diye?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…