Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisine bakar. Ben normalde makyajsız gezerim çok bakımlı sayılmam ama ona ayrı özeniyorum. Ama o zaten hep bakımlıymış benim için yaptığı ekstra bir şey yok herhangi bir konuda

Genel aksini söylemiş ama ben seni haklı buldum. Bu yaptığı cimriligini gösterir. Sana da değil kendisine cimri adam. Ne yapacakmış banlkadaki parayı rahatça gezip yiyemedikten sonra. Bir de sana al da rahatça gezelim demesi yüzsüzluk resmen
Biraz daha ölç tart biç olmazsa ayrıl gitsin

Kendisine bakar. Ben normalde makyajsız gezerim çok bakımlı sayılmam ama ona ayrı özeniyorum. Ama o zaten hep bakımlıymış benim için yaptığı ekstra bir şey yok herhangi bir konuda

beni en kötü ve hasta halimle gördüğü halde beni güzel bulmayacak bir erkek en güzel halimi hiçbir zaman haketmez. bu bakış açısını size de öneririm.. :)

Arabasi olmayan sevgili de ne biliyim

Hayır hocam öyle değil. Ben o beğensin diye kendime özeniyorum. Ama benim onu beğenmem onun umrunda değil. Onu anlatmaya çalışıyorum.
Yanına ter kokarak, dişini fırçalamadan, çamaşır sulu tişörtle mi geliyor? Kişisel bakımın karşılığı kişisel bakımdır, araba değil. Bir insanı araba alınca beğenecekseniz beğenmeyin zaten.

İyi de arabayı üzerime mi yapacak
Arabayı üzerine yapmayacak, arabayı üzerine yapmayacak, bodrumda yazlık da alıp üzerine yapmayacak, anladık bunları. Adam parasını kendisi ihtiyaç duymadığı bir şeye harcamak istemiyor. Bankada paranın durması ona huzur veriyor, anla artık. Bir de, 1 haziranda 2 aydır biriyle görüşüyorum demişsin, bugün ayın 11 i, 4 aydır beraberiz diyorsun, bu da şubat ayına denk geliyor, buna karşılık 21 martta kendinden 4 yaş küçük birine aşık olmanla ilgili konu açmışsın. E o zaman bu kişiyle beraberken mi aşık oldun? Zamanlamayla ilgili sıkıntı var, kaldı ki adamın annesiyle ilişkisini bile eleştirmek için konu açmışsınız. Sınırlarınızı bilmekle ilgili sıkıntılarınız var. Eli kolu dolu otobüse binmek zor geliyorsa, kendi arabanızı alın. Elin adamı sizin için yatırımını niye bozsun. Ikide bir üzerime mi yapacak diyip durmayın. ne saçma bir bahane.

Ne kadar güzel kendi alın terinizle kazanmadığınız paranın hesabını yapıyorsunuz, mdiem bulandı.
Size ne ister parasını havaya saçar ister araba alır ister yat kiralar.
Bak bak kendi kişisel bakımı için bir sürü para ödüyormuş o da araba alsınmış, oldu başka.
Diğerlerine yapsaydınız bu baskıyı, neden bu adama yapıyorsunuz çünkü parası var dimi?

yaa üfff gene mi böyle konu denk geldi. ciddili yazmıştım ben ama
şimdi hangi konu gerçek hangisi fake

Hayır hocam öyle değil. Ben o beğensin diye kendime özeniyorum. Ama benim onu beğenmem onun umrunda değil. Onu anlatmaya çalışıyorum.
Adam araba alınca gözünüzde Brad Pitt yakışıklılığına mı ulaşacak? Bu nedir ya

Aslinda sadece arabasi olan biriyle birlikte olmak ve kendimi prenses hissetmek istiyorum dese ben kendi adima bu kadar tepki vermezdim.

Her kiz bunu istemez o ayri, makyaj ürünlerinin hesabini yapmasi ayri olay zaten.
Arabasiz birini bulup sonra da onu al bunu al söylenmeyecek, gidecek hazir arabasi olani bulup kendini de eve biraktiracak. Bu kadar basit.

Kimse o rahat etsin diye araba almak zorunda degil. Bugun var yarin yok sevgili dedigin adam kendine gore plan yapmiş zaten iş yeri evine yakinmiş demekki arabaya ihtiyac duymuyor demek ki.
Eşim işe arabayla gider mecbur ama oturdugumuz yerden dolayi heryere araba ihtiyaci olmayabiliyor. Market, hastane, eczane, spor salonlari, yurume parklari, magaza, cafeler cidden cok yakin yurume masefesinde bazilari arabayi cikarttigina degmiyor ki heryere arabayla gitmiyiruz.

bir piremsesin asli görevi kendisine hizmet ettirip emir erinin herşeyi hakkında karar vermektir. sen de hiç bilmiyorsun bu piremseslik işini

Siz dediniz demedim. Bana hakaret eden birine yazdığım yorum için saldırıya geçmen ayrı facia dediğiniz için olayı anlattım. Sinirden gözüm falan da dönmedi gayet sakin okuyorum yorumları.

bir piremsesin asli görevi kendisine hizmet ettirip emir erinin herşeyi hakkında karar vermektir. sen de hiç bilmiyorsun bu piremseslik işini
Ha şunu bileydin kız. Daha arabayı üstüme yaptırıp burda konu açıcam durun siz durun.

Aklında araba alma fikri yokken daha üç dört aydır sevgilisi olan biri için sevgilisi rahat etsin diye araba alan maddi durumu ortalama olan erkek varsa ben ona dışimdan belki bir şey demem ama içimden enayi derim. Araba alma fikri vardır erkene çeker ama hiç böyle düşüncesi ya da yakın tarihte böyle düşüncesi yoksa kim yapar bunu? Ayrıca bunu yapan varsa da bana göre böyle abartı şeyleri yapanlarda sonradan bir b.kluk çıkıyor kesin :) böyle yazdım da umarım banlanmam ya

Evet emin olamıyorum. Zaten bu ve buna benzer konular yüzünden emin olamıyorum. Sömestra daha çok zaman var. Bir şeyleri gözden geçiriyorum.
Emin olmadığınız ilişkide nişan konuşmaları yapmanız mantıklı mı sizce?

Sizin aklınızda bir sürü olumsuz durum varken oturup su zamanda nişan yaparız diye konuşmanın bir anlamı yok.

Valla premsesler gibi kavanozu dahi sevgilimize açtırmak yerine musluğu bile kendimiz tamir ettiğimiz için kaydebiyoruz Astro, bu dünyada güçlü kadın değil narin kadın olmak lazım.

Yarim saat gec gitmek sizin icin sorunsa ve toplu tasimaya binmek sizi kotu hissettiriyorsa taksiye binebilirsiniz. Kendi paranizla hem de. Bana beklentiniz cok garip geldi. Birinin size prenses gibi hissettirmesini niye bekliyorsunuz, siz kendinize o guveni verin. Ayrica araba almayi cok fuzulu buluyor olabilir gercekten, parasini baska sekilde degerlendirmek istiyor. O parayi siz kazanmadiniz degil mi? Kazanmadiginiz parayi neden yonetmek istiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…