- 30 Nisan 2021
- 988
- 324
- 33
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Ahahah arabanin bu kadar onemli oldugunu premses yaptigini bilseydm ben onceden aldirirdm vlla arabayıArabasızerkekle bile isteye çıkan sonra kendi kazanmış gibi adamın parasının hesabını tutan kız
Madem tek kriterin araba neden sürekli arabasız fakir ezik erkeklerle çıkıyorsun? Arabalıları bul onlarla çık. Hatta insanlar birbirlerini tanırlarken neyle meşgulsün diye sorarlar ya, sen direkt araban var mı diye sor, hayır derse bas engeli. Arabasız olduğunu bile bile aldırmaya çalışmak ne mana?
Şimdi bana sevgilin arabasız falan dersin, benimkinin 2 arabası var çaldırdığıyla 3.
Monaco prensesiyim. O burayı okuyana kadar yenisini bulmuş olurum. Zaten burdan birkaç arkadaş da yardımcı olacak. Görüşmeler sürüyor. En son model araba kimdeyse onunla olur. Sonuçta çok güzelim....
NaPiMHayatımda makyaj yaptığım sayılıdır. Güzel giyinmeyi severim.
11 yaşından beri okullar tatil olduğunda 3 ay yaz tatillerinde çalışarak başladım o yüzden paramın değerini de bilirim.
başkasının parası üzerinden hesap yapmadım yapmam.
Sevgililik döneminde yeri geldi eşim ödedi yeri geldi ben ödedim. Bu kadar hayatı hesaplı planlı yaşamadım hiç bir zaman.
Kimsenin malını mülkünü kıskanmadım.
Bulunduğum durumda mutlu olmayı öğrendim.
Ayakları üzerinde duran bir bireyim çok şükür.
Yaptığın kıyasın ne kadar saçma olduğunun farkındasındır umarım, diğer türlü güncel euro kuru ve araç vergisi gibi şeylerden haberdar olmanı öneriririm.Avrupa'da 18 yaşındaki çocuk araba sahibi oluyor burda 30u geçkin insanlar otobüs dolmuş fakirlik övüyorlar. He anam he.
Aklıma tüküreyim niye böyle şeyler hiç düşünmedik aklıma dahi gelmediArabasızerkekle bile isteye çıkan sonra kendi kazanmış gibi adamın parasının hesabını tutan kız
Madem tek kriterin araba neden sürekli arabasız fakir ezik erkeklerle çıkıyorsun? Arabalıları bul onlarla çık. Hatta insanlar birbirlerini tanırlarken neyle meşgulsün diye sorarlar ya, sen direkt araban var mı diye sor, hayır derse bas engeli. Arabasız olduğunu bile bile aldırmaya çalışmak ne mana?
Şimdi bana sevgilin arabasız falan dersin, benimkinin 2 arabası var çaldırdığıyla 3.
Başkasının parasının hesabını yapmayın mesela? Çalışın paranızla istediğiniz hesabı yapın mesela?
Napalım elimizde bu vardıArabasızerkekle bile isteye çıkan sonra kendi kazanmış gibi adamın parasının hesabını tutan kız
Kaç taksitBana da jeti,oteli olan bir bey bulsak evi de olsun yatı kesinlikle olsun villası da olsun küçük ev beni basar şimdi
Benim de hayalim özel uçakla yurtdışına sürpriz bir tatile çıkarılmak hep özenirimm hepppp
araba istemiyorum ben
işte karşılığında benjamin button olma ve paketimizde bir özellik daha var menopoza girmeyeceğimin garantisini de veriyorum hadi bakalım
Ne yapayım yazamaz araba ister işe bakBaşkasının parasının hesabını yapmayın mesela? Çalışın paranızla istediğiniz hesabı yapın mesela?
Bir de NAPİM değil ne yapayım olacak
Ucundan kıyısından avrupa görmüş olsaydın insanların arabadan çok toplu taşıma kullandığını, kazandığı paraya ya da titrine bakmaksızın metro vs. kullandığını bilirdin şekerimAblacım okuduğunu anlama sorunun varsa niue burdasın. Nerde yanaşmıyorum araba almaya. 30 kere yazdım eylülde araba alıcam diye. Zaten vardı satmıştım. Pirenseslikle ne alakası var bunun. Araba sahibi olmak pirenseslik mi. Avrupa'da 18 yaşındaki çocuk araba sahibi oluyor burda 30u geçkin insanlar otobüs dolmuş fakirlik övüyorlar. He anam he.
Hahaha evet ısrarla kocanın numarasını istemiştiKocamın numarasını isteyenden sonra benim numaramı isteyen de çıktı çok şükür. Benim çevre hep evli şekerim. Kaptılar hep arabalı çocukları
aa hamişsin sen tamam tamam uğraşmıcam sağlıkla gelsin bebeğinBeni sal bence
Fake olma ihtimalinle ters orantılıKaç taksit
Ekonomik olarak ortalamayım o da ortalama araba almak için acun ılıcalı olmak gerekmiyor zatenArkadaslar beni linclemesin ama guzel kizlarin araba gibi basit bir istegi bulamadigini ben gormedim.
Ayrica demek ki ekonomik olarak siz de iyi durumda degilsiniz karsiniza cikan herkes arabasizsa size denk olan kisiler denk geliyordur. Herkesin cevresi asagi yukari kendi durumuna gore şekillenir girdigi ortamlar vs ona goredir arada istisnalar olur. Gercekci olalim.
Yoksa cidden arabayi özel olarak kriter koyup aramaniza bile gerek olmuyor.
Fakir mi aslaaaa birlikte olmamFake olma ihtimalinle ters orantılı
Ben yurt dışına çok çıktım mesela SuriyeUcundan kıyısından avrupa görmüş olsaydın insanların arabadan çok toplu taşıma kullandığını, kazandığı paraya ya da titrine bakmaksızın metro vs. kullandığını bilirdin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?