Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahah arabanin bu kadar onemli oldugunu premses yaptigini bilseydm ben onceden aldirirdm vlla arabayı

Monaco prensesiyim. O burayı okuyana kadar yenisini bulmuş olurum. Zaten burdan birkaç arkadaş da yardımcı olacak. Görüşmeler sürüyor. En son model araba kimdeyse onunla olur. Sonuçta çok güzelim....

Arkadaslar beni linclemesin ama guzel kizlarin araba gibi basit bir istegi bulamadigini ben gormedim.

Ayrica demek ki ekonomik olarak siz de iyi durumda degilsiniz karsiniza cikan herkes arabasizsa size denk olan kisiler denk geliyordur. Herkesin cevresi asagi yukari kendi durumuna gore şekillenir girdigi ortamlar vs ona goredir arada istisnalar olur. Gercekci olalim.
Yoksa cidden arabayi özel olarak kriter koyup aramaniza bile gerek olmuyor.

NaPiM

Avrupa'da 18 yaşındaki çocuk araba sahibi oluyor burda 30u geçkin insanlar otobüs dolmuş fakirlik övüyorlar. He anam he.
Yaptığın kıyasın ne kadar saçma olduğunun farkındasındır umarım, diğer türlü güncel euro kuru ve araç vergisi gibi şeylerden haberdar olmanı öneriririm.

İstersen yarın araba alacak ol ama yine de şu an sahip olmadığın şeyi karşı taraftan beklemen ve onu suçlaman çok komik.

Böyle beklentilerin iki günde oluşmamıştır herhalde. En başından maddi durumu iyi olan biriyle biriyle ilişkiye başlarsın ve kafan rahat olur. Birkaç aydır görüştüğün adamın planlarını senin için değiştirmesini beklemekle uğraşmazsın.

Aklıma tüküreyim niye böyle şeyler hiç düşünmedik aklıma dahi gelmedi
Ne yiyorlar ne içiyorlar da bu havale bu simarikliklar

Kardeşimin arabası vardı eşinin yoktu kullanıyorlar sorun yok galiba biz dünyaya erken geldik
Konu sahibi
Kendisi limuzinler de büyüdü ondan x5 de özel soferler de kapısı açıldı iste hayat bee

Parayla ev almayı düşünüyor olabilir belki araba almak zorunda değil, ama kasko bilmem neyi bahane edip sizin almanıza olumlu yaklaşıyorsa bu işte bir şey var demektir

Bana da jeti,oteli olan bir bey bulsak evi de olsun yatı kesinlikle olsun villası da olsun küçük ev beni basar şimdi
Benim de hayalim özel uçakla yurtdışına sürpriz bir tatile çıkarılmak hep özenirimm hepppp
araba istemiyorum ben

işte karşılığında benjamin button olma ve paketimizde bir özellik daha var menopoza girmeyeceğimin garantisini de veriyorum hadi bakalım

Napalım elimizde bu vardı

Kaç taksit

Başkasının parasının hesabını yapmayın mesela? Çalışın paranızla istediğiniz hesabı yapın mesela?
Bir de NAPİM değil ne yapayım olacak
Ne yapayım yazamaz araba ister işe bak demek ki kendi sosyo ekonomik düzeyine göre ilişkileri olmuş zira durumu olan insanlar kendilerine uygun düzeyde insanlarla ilişkileri olur istisnalar kaideyi bozmaz

Ucundan kıyısından avrupa görmüş olsaydın insanların arabadan çok toplu taşıma kullandığını, kazandığı paraya ya da titrine bakmaksızın metro vs. kullandığını bilirdin şekerim

Kocamın numarasını isteyenden sonra benim numaramı isteyen de çıktı çok şükür. Benim çevre hep evli şekerim. Kaptılar hep arabalı çocukları
Hahaha evet ısrarla kocanın numarasını istemişti
Millet kadin görsün diye
Şimdi sen arabalı birini mi bulucam eee hadi hayirlisi

Ekonomik olarak ortalamayım o da ortalama araba almak için acun ılıcalı olmak gerekmiyor zaten

Özendiğiniz şey gerçekten evden arabayla alınıp bırakılmak mı bi insan niye buna özenir ki.
Neyse onu geçelim, adamın parasını nereye harcayacağından size ne? Ister araba alır ister almaz. Daha 3 4 aylık bir ilişkide bunlar ne biçim istekler

Ben yurt dışına çok çıktım mesela Suriye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…