Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bana şey komik geliyor şuan yine komik geldi o beğensin diye yapıyorum yok o mutlu olsun diye yapıyorum....

yaaa geçelim şimdi sadece ben sırf onun için yapıyorum işlerini
Sizi beğenmesi hoşunuza gittiği için yapıyorsunuz
E sizin de hoşuna gidiyor durum sırf biri için kimse bir şey yapmaz

yaptığı şey onu dolaylı yoldan mutlu ediyordur onun için yapar

Estetik yaptırırsam yalı almak zorunda bu sefer. Gereği yok.

Makyajı bakımı kendi için yapanlardanım bir erkek için asla yapmadım. Zira aynaya baktığımda özensiz görürsem modum düşer ve modum için evin içinde bile bakımlar yaparım.Şu kadar özeniyorum para harcıyorum onun için vs çok ezikçe geliyor. Başkası için bakım yapıyorsan zaten enteresan

Monaco prensesiyim. O burayı okuyana kadar yenisini bulmuş olurum. Zaten burdan birkaç arkadaş da yardımcı olacak. Görüşmeler sürüyor. En son model araba kimdeyse onunla olur. Sonuçta çok güzelim....
Hahah atsana kiz bi resmini bakim bizden ne kadar daa guzelsn allasenn kız

Monaco prensesiyim. O burayı okuyana kadar yenisini bulmuş olurum. Zaten burdan birkaç arkadaş da yardımcı olacak. Görüşmeler sürüyor. En son model araba kimdeyse onunla olur. Sonuçta çok güzelim....
O zaman yolun açık olsun o son model arabası olanla bir yere toslama da aman ALLAH korusun burnun yere düşer

Bulamıyormuş arabalı. Yardım istiyor, el atıver de bulsun.

Bu iş ticaret işiyse makyajla arabayı karşılaştırıyorsak iş çirkinleşir ya
Araba hep değer kazanıyor
Ama insan yıllar içinde illaki yaşlanıyor

evlenirseniz bu makyaj işi güzellik işi ortaklaşa bir yatırıma döneceği için ve yıllar yıllar süreceği için araba almasına bence de gerek yok

Bulamıyormuş arabalı. Yardım istiyor, el atıver de bulsun.
Şimdi ben bulurum arabalı, ileride çocuktan "herkesin kocası karısına ev aldı kirada oturtmuyor, bana ev al" falan der, amaan Allah korusun çocuğun başını yakamam. Yoksa üst segment arabası olan, kendi işi olan bir sürü arkadaşım var.

Görüp ozendiginiz şeylerin iç yüzü her zaman dışarıdan görünen gibi olmuyor. O yüzden ne kendinizi ne ilişkinizi kimseyle kıyaslamayın. Bakın değer görmeyi herkes ister. Bunda zaten hiçbir sorun yok. Sorun sizin değeri yanlış değerlendirmeniz de (bence). Mesela adamın cimriliginden örnek verir misiniz biraz ilişkinizden? Hesap geldiginde sürekli cüzdanı evde unuttum, üstümde de hiç nakit yok numarası mi yapiyor? Size sizi degersiz hissettiren davranışları saysaniz (araba dışında) belki daha doğru yorumlanır. Bazen odaklanmamiz gereken konular dururken çok başka sorunları dert edindiğimiz/edinenler oluyor. Bu forumda da mesela denk geldim. Ben eşimi kıskanıyorum nasıl duzelebilirim konusu var. Böyle bakınca kadın haksız ama olayın detayına girince kıskanmaktan öte çok daha ciddi sorunlar olduğu görülüyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…