- 30 Nisan 2021
- 988
- 324
- 33
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Hiç...Tabiki hayatim kralice olmus toprak atan yok ustune bizim neyimiz eksik ayol
Ya bana şey komik geliyor şuan yine komik geldi o beğensin diye yapıyorum yok o mutlu olsun diye yapıyorum....Onu dememin sebebi ben o beni beğensin diye masraf yapıyorum normalde o kadat bakımlı değilim onun için para döküyorum "o beğensin diye". Ama o işi hep cimriliğe vuruyor. Benim bakımlı olmamı seviyor ne bileyim gözüne hitap ediyorum yani onun için normalde yapmayacağım masrafı yapıyorum ama o kız arkadaşımla daha rahat gezeriz her şey daha konforlu olur diye düşünüp parasına kıyamıyor. Anlatmak istediğim bu. Ben ikimiz diyorum o bireyselci bakıyor olaya..
Kocamın numarasını isteyenden sonra benim numaramı isteyen de çıktı çok şükür. Benim çevre hep evli şekerim. Kaptılar hep arabalı çocuklarıNumaramı atıyorum sana. Arkadaş olalım da işlemler hızlansın.
Estetik yaptırırsam yalı almak zorunda bu sefer. Gereği yok.Sizin yaptiginiz daha tehlikeli ha.
Bu adamla evlenseniz yine normalde yapmadiginiz bakimlari yapmaya devam eder misiniz omur boyu.Bu kandirmacaaa resmen
Sevgilinizin begenebilmesi icin bu kadar dile getireceginiz sekilde asiri masrafa giriyorsaniz direkt estetik yaptirin kurtulun madem o kadar ihtiyac var, kalici makyaja vs verin o paralaritek tek seferde kurtulun.
Makyajı bakımı kendi için yapanlardanım bir erkek için asla yapmadım. Zira aynaya baktığımda özensiz görürsem modum düşer ve modum için evin içinde bile bakımlar yaparım.Şu kadar özeniyorum para harcıyorum onun için vs çok ezikçe geliyor. Başkası için bakım yapıyorsan zaten enteresanEvet ben de yorumları hayretle okuyorum ve çoğuna gülüyorum. Çoğunun dürüst olmadığından adım gibi eminim ama sosyal medya böyle bir yer işte ne yaparsın :) herkes ultra feminist herkes çok güçlü kadın herkes makyajı sadece kendi için yapıyor kimse sevgilisi beğensin diye özenmiyor kimse hemcinsini kıskanmıyor kimse sevgilisi veya eşinin maddi durumunu önemsemiyor falan. Gerçek hayatı görmesem inanıcam. Neyse sayemde ne kadar erdemli tokgözlü ve güçlü falan filan olduklarını kanıtlamış oldular birbirlerine. Yorumun için teşekkür ederim bu arada..
Estetik yaptırırsam yalı almak zorunda bu sefer. Gereği yok.
Hahah atsana kiz bi resmini bakim bizden ne kadar daa guzelsn allasenn kızMonaco prensesiyim. O burayı okuyana kadar yenisini bulmuş olurum. Zaten burdan birkaç arkadaş da yardımcı olacak. Görüşmeler sürüyor. En son model araba kimdeyse onunla olur. Sonuçta çok güzelim....
O zaman yolun açık olsun o son model arabası olanla bir yere toslama da aman ALLAH korusun burnun yere düşerMonaco prensesiyim. O burayı okuyana kadar yenisini bulmuş olurum. Zaten burdan birkaç arkadaş da yardımcı olacak. Görüşmeler sürüyor. En son model araba kimdeyse onunla olur. Sonuçta çok güzelim....
Bulamıyormuş arabalı. Yardım istiyor, el atıver de bulsun.Arabasızerkekle bile isteye çıkan sonra kendi kazanmış gibi adamın parasının hesabını tutan kız
Madem tek kriterin araba neden sürekli arabasız fakir ezik erkeklerle çıkıyorsun? Arabalıları bul onlarla çık. Hatta insanlar birbirlerini tanırlarken neyle meşgulsün diye sorarlar ya, sen direkt araban var mı diye sor, hayır derse bas engeli. Arabasız olduğunu bile bile aldırmaya çalışmak ne mana?
Şimdi bana sevgilin arabasız falan dersin, benimkinin 2 arabası var çaldırdığıyla 3.
Beni sal bence
Ne var etsen. Beceriksizim işte bulamıyorum. İnsanlık resmen ölmüş.Ee seninde biriyle görüşmen için tek kriterim araba olsun, sen kendin arabalısını seçemiyosun, biz mi yardım edelim sana. Oldu canım.
Şimdi ben bulurum arabalı, ileride çocuktan "herkesin kocası karısına ev aldı kirada oturtmuyor, bana ev al" falan der, amaan Allah korusun çocuğun başını yakamam. Yoksa üst segment arabası olan, kendi işi olan bir sürü arkadaşım var.Bulamıyormuş arabalı. Yardım istiyor, el atıver de bulsun.
Allah kurtarsınArabalı erkek candır.gerisi patlıcandır.Benimki de patlıcangillerden
Görüp ozendiginiz şeylerin iç yüzü her zaman dışarıdan görünen gibi olmuyor. O yüzden ne kendinizi ne ilişkinizi kimseyle kıyaslamayın. Bakın değer görmeyi herkes ister. Bunda zaten hiçbir sorun yok. Sorun sizin değeri yanlış değerlendirmeniz de (bence). Mesela adamın cimriliginden örnek verir misiniz biraz ilişkinizden? Hesap geldiginde sürekli cüzdanı evde unuttum, üstümde de hiç nakit yok numarası mi yapiyor? Size sizi degersiz hissettiren davranışları saysaniz (araba dışında) belki daha doğru yorumlanır. Bazen odaklanmamiz gereken konular dururken çok başka sorunları dert edindiğimiz/edinenler oluyor. Bu forumda da mesela denk geldim. Ben eşimi kıskanıyorum nasıl duzelebilirim konusu var. Böyle bakınca kadın haksız ama olayın detayına girince kıskanmaktan öte çok daha ciddi sorunlar olduğu görülüyordu.Evet çok değer görmedim doğrudur. Yazdım da zaten. Konu kira ödememek evi var meselesi değil. Beni düşünmemesi ve ekstra bir şey yapmaması . Sonuçta asker arkadaşı değilim ya da komşu kızı. Sana ölüyorum bitiyorum demesini biliyor. Evlenmek de istiyor. Ama en ufak konuda sigortası şu kadar tutar kaskosu bu kadar diye küçük hesaplara giriyor. Ben zaten alıcam araba ama etrafımda görüp özendiğim görmek istediğim değeri göremedim bunda da.
Tamam kız bulucam sana.Ne var etsen. Beceriksizim işte bulamıyorum. İnsanlık resmen ölmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?