- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Kız suriyedekiler bize çıkıyor sen niye oraya çıktınBen yurt dışına çok çıktım mesela Suriye
Napıyım ya herkes benle dalga geçince ben de artık dalgaya vurdumArkadaşlar son mesajlarda konu sahibi dalga geçiyor niye ciddiye alıp kiziyorsunuz
Arıyorum bulsam bu arabasız fakirle zaman geçirir miyimKız suriyedekiler bize çıkıyor sen niye oraya çıktın
Petrol kralı filan mi buldun
Niye duygularımla oynuyorsun o zaman evlilerseKocamın numarasını isteyenden sonra benim numaramı isteyen de çıktı çok şükür. Benim çevre hep evli şekerim. Kaptılar hep arabalı çocukları
Böyle mi dua edilir aşk olsun.Allah kurtarsın
Konu sahibinin geçmişte arabası olduğuna ve tekrar alacağına zerre inanmıyorum zira aksi olsaydı bu kadar takmazdı. Araba almayı kolay sanıyor cümlelere bak arabası olan insan piyasayı fiyatları bilirdi. Kendisi özendiği hayatı istiyor ama kaçırdığı şey var kendi parası değil adam istediğini yapar. Çok meraklıysa gider arabalı bulur biraz daha yüzüne yatırım yapıp ya da nasılsa kolaymış çalışır kendine alırUcundan kıyısından avrupa görmüş olsaydın insanların arabadan çok toplu taşıma kullandığını, kazandığı paraya ya da titrine bakmaksızın metro vs. kullandığını bilirdin şekerim
Tepeler atti cok guzelmisArkadaşlar son mesajlarda konu sahibi dalga geçiyor niye ciddiye alıp kiziyorsunuz
Eee bırak o zaman fakiri niye güzelliğini harcıyorsun boşuna süsleniyorsun kiArıyorum bulsam bu arabasız fakirle zaman geçirir miyim
Burnum yere düşse almam çünkü babam başını dik tut sen kralın kızısın falan dediO zaman yolun açık olsun o son model arabası olanla bir yere toslama da aman ALLAH korusun burnun yere düşer
Biz o kadar fakirdik ki İngilizce dersinde öğretmenim bana mother fakir derdiEee bırak o zaman fakiri niye güzelliğini harcıyorsun boşuna süsleniyorsun ki
Porsche fena araba değilTamam kız bulucam sana.
Araba tercihin var mı, porsche bile mevcut bizde.
Belli zaten kral kızısın daBurnum yere düşse almam çünkü babam başını dik tut sen kralın kızısın falan dedi
O kelimenin aslı "napim"dir. Yanlış bilip de doğrusunu öyretmeye kalkmainNe yapayım yazamaz araba ister işe bakdemek ki kendi sosyo ekonomik düzeyine göre ilişkileri olmuş zira durumu olan insanlar kendilerine uygun düzeyde insanlarla ilişkileri olur istisnalar kaideyi bozmaz
Öyle ki bir ki geçer ki zaman kiBelli zaten kral kızısın da
Nerenin ki kralı ki babam
Kajfjsjdj nee?O kelimenin aslı "napim"dir. Yanlış bilip de doğrusunu öyretmeye kalkmain
Valla bekar da olsalar kendi sosyo-kültürel düzeylerinde bir hatun isterlerdi şekerim, üzgünümNiye duygularımla oynuyorsun o zaman evlilerse
Ne yapalım olacakNapalım elimizde bu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?