Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avrupada 18 yaşındaki çocuk arabayı kaç euro ya alıyor? Aylık kazancı ve giderleri ne? Yaşam standardı, ama en önemlisi alım gücü ne? Kıyaslama çok saçma olmuş ama yaa bizim ülkenin şartları belli. Bize gelen arabanın kendi öz fiyatından önce bir o kadar belki daha fazla vergisi var. Avrupa fiyatlarını türk lirasına çevirmeden, birim olarak bakmak lazım diyerek konuyu az daha saptırıp, gidiyorum

Ben sizi az çok anladım ya. Hani bence arabası olmaması değil de, sizin arabayla rahat rahat gezeriz demesi sinir bozucu. Kaç yaşına gelmiş adam, kendisi alsın rahat gezmek istiyorsa canım. Ki bunu söyleyen ben, kendime araba aldım ama eşim kullanıyor arabayı. Bu durumu zerre sorun etmiyorum ama gelip de bana kasko muhabbeti falan yapsaydı, ben de sinir olurdum. Bence bu adam pinti. Kaçın.

Konu sahibinin geçmişte arabası olduğuna ve tekrar alacağına zerre inanmıyorum zira aksi olsaydı bu kadar takmazdı. Araba almayı kolay sanıyor cümlelere bak arabası olan insan piyasayı fiyatları bilirdi. Kendisi özendiği hayatı istiyor ama kaçırdığı şey var kendi parası değil adam istediğini yapar. Çok meraklıysa gider arabalı bulur biraz daha yüzüne yatırım yapıp ya da nasılsa kolaymış çalışır kendine alır

Ne yapayım yazamaz araba ister işe bak demek ki kendi sosyo ekonomik düzeyine göre ilişkileri olmuş zira durumu olan insanlar kendilerine uygun düzeyde insanlarla ilişkileri olur istisnalar kaideyi bozmaz
O kelimenin aslı "napim"dir. Yanlış bilip de doğrusunu öyretmeye kalkmain

Çok enteresan yorumlar var; gerçekten şaşırıp kalıyorum ve bu instagramdaki ünlüleri takip edip bir de üzerine saldırgan yorumlar yapan insanlar buradaymis diyorum. Ya arkadaşım kız diyor ki; 'durumu iyi iken bir araba almıyor. Ben araba alacağımı soyledigimde al da gezelim diyor.' siz okudugunuzu mu anlamiyorsunuz? Kız ona ' araba al ve üzerime yap' demiyor. Bu adam buz gibi cimri bir adam. Ayrılır ya da ayrılmaz bu kız. O onun bileceği iş. Çok komiksiniz gerçekten. Yok konteynerdaki ceset parçasıymış, yok eve bırakılmak isteyen kız tribiymis. Konteynerda cesedimiz bulunacaksa bunun için araba veya başka bir şeye ihtiyacı yok bu insanlarin. Manyagina denk geldiğinde görücü usulü evlendigin adam da senin cesedini konteynera koyabilir. Sacmalamayin lütfen! Bu kızın kimseye ihtiyacı olmadığı belli zaten. Kendi arabasini alacağını söylüyor. Sadece adamın muhtemel cimriliginden yakınıyor. Ama kime anlatıyor ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…