- 30 Aralık 2009
- 23.878
- 96.078
- 1.123
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Allah arabalandırsın o halde.Böul
Böyle mi dua edilir aşk olsun.allah arabalandırsın dicen.sonuçta 15 yıllık patlıcanım o benim
Suriyenin kralıBelli zaten kral kızısın da
Nerenin kralı ki babam
Evet.... Allah böyle yaratmış. Çirkiniz diye bmw ye binmeye hakkımız yok muDemek ki baya baya çirkinsin yoksa kapmıştın arabayı anfjbf
Yok.Evet.... Allah böyle yaratmış. Çirkiniz diye bmw ye binmeye hakkımız yok mu
Tabi okadar susleniyo makyajlara para veeiyomus ya biz hic vermiyoz dogal guzelligimizDemek ki baya baya çirkinsin yoksa kapmıştın arabayı anfjbf
Sosyo mu kültürelValla bekar da olsalar kendi sosyo-kültürel düzeylerinde bir hatun isterlerdi şekerim, üzgünüm
Yokk bmw nin icindeki de onemli cunkuEvet.... Allah böyle yaratmış. Çirkiniz diye bmw ye binmeye hakkımız yok mu
Biz kıza hak verirsek adamın cimriliği otomatik olarak yok olacak heraldeÇok enteresan yorumlar var; gerçekten şaşırıp kalıyorum ve bu instagramdaki ünlüleri takip edip bir de üzerine saldırgan yorumlar yapan insanlar buradaymis diyorum. Ya arkadaşım kız diyor ki; 'durumu iyi iken bir araba almıyor. Ben araba alacağımı soyledigimde al da gezelim diyor.' siz okudugunuzu mu anlamiyorsunuz? Kız ona ' araba al ve üzerime yap' demiyor. Bu adam buz gibi cimri bir adam. Ayrılır ya da ayrılmaz bu kız. O onun bileceği iş. Çok komiksiniz gerçekten. Yok konteynerdaki ceset parçasıymış, yok eve bırakılmak isteyen kız tribiymis. Konteynerda cesedimiz bulunacaksa bunun için araba veya başka bir şeye ihtiyacı yok bu insanlarin. Manyagina denk geldiğinde görücü usulü evlendigin adam da senin cesedini konteynera koyabilir. Sacmalamayin lütfen! Bu kızın kimseye ihtiyacı olmadığı belli zaten. Kendi arabasini alacağını söylüyor. Sadece adamın muhtemel cimriliginden yakınıyor. Ama kime anlatıyor ki...
O makyajın altındakini gördüyse çocuk demek ki.Tabi okadar susleniyo makyajlara para veeiyomus ya biz hic vermiyoz dogal guzelligimiz
Bir sürü makyaj yapıyormuş. En pahalı ürünleri alıyormuş amaDemek ki baya baya çirkinsin yoksa kapmıştın arabayı anfjbf
Bacım boşver ben laf anlatamayacağımı anlayınca saldım. Burası en azılı feminist manyak duyguların tatmin edileceği en uygun yerÇok enteresan yorumlar var; gerçekten şaşırıp kalıyorum ve bu instagramdaki ünlüleri takip edip bir de üzerine saldırgan yorumlar yapan insanlar buradaymis diyorum. Ya arkadaşım kız diyor ki; 'durumu iyi iken bir araba almıyor. Ben araba alacağımı soyledigimde al da gezelim diyor.' siz okudugunuzu mu anlamiyorsunuz? Kız ona ' araba al ve üzerime yap' demiyor. Bu adam buz gibi cimri bir adam. Ayrılır ya da ayrılmaz bu kız. O onun bileceği iş. Çok komiksiniz gerçekten. Yok konteynerdaki ceset parçasıymış, yok eve bırakılmak isteyen kız tribiymis. Konteynerda cesedimiz bulunacaksa bunun için araba veya başka bir şeye ihtiyacı yok bu insanlarin. Manyagina denk geldiğinde görücü usulü evlendigin adam da senin cesedini konteynera koyabilir. Sacmalamayin lütfen! Bu kızın kimseye ihtiyacı olmadığı belli zaten. Kendi arabasini alacağını söylüyor. Sadece adamın muhtemel cimriliginden yakınıyor. Ama kime anlatıyor ki...
İvit, hem sosyo hem kültürel. Hem sosyo hem ekonomik değil. Sosyo ve kültürelSosyo mu kültürel
Tabi adam karisi icin araba almiyo coluk cocuk oluyoda ole simdi sevgilisine ne alacak yaaO makyajın altındakini gördüyse çocuk demek ki.
Ben olsam yatırım yapmazdım.
Otobüse binsin.,
Manken olsa bindiririm arabaya mesela.
Sosyo kültürel miPinti erkeklerin iticiliği kadar komik olmaya çalışıp olamayan kadın iticiliğini de tekrardan hatırlamış oldum.
Ben sizin 28 yaşında olduğunuza inanmak istemiyorum. Acilen sosyal medyayı biraz bırakın, kendinizi geliştirmeye çalışın. Biri bana açıklama yapsa "napim" yazmam ergen çocuk gibi. Ne kadar ayıp ya. Erkek arkadaşınız yerinde olsam siz rahat edin diye araba almak yerine bir kütüphane kiralardım size ki sosyo-kültürel becerileri artsın bir tanecik prensesimin.
Onlara verecegine araba alsaymış kendisine.Bir sürü makyaj yapıyormuş. En pahalı ürünleri alıyormuş ama
Sosyo derken??????????İvit, hem sosyo hem kültürel. Hem sosyo hem ekonomik değil. Sosyo ve kültürel
Otobüste sagına soluna dokunmuş olabilirler bu bayanın.Tabi adam karisi icin araba almiyo coluk cocuk oluyoda ole simdi sevgilisine ne alacak yaasacmalik adam bence kaçsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?