Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir. O kadar çok güçlü ol kendin al erkek parası yeme tarzı yorum aldım ki sanki parasız kendine yetmeyen bir insanım dq arabayı kendi üzerime istiyormuşum gibi. Seni de onlarla karıştırmış olabilirim. Özür dilerim yanlış anlaşılma olduysa.

peki mesela nasıl yani cimri mi gerçekten
bi de benim için araba çok çok önemliydi yaa hala önemli bir kriter bir özgürlük çünkü
her yere toplu taşımayla gidemezsin hadi gittin diyelim istediğin kadar kalamazsın.
en sonunda kendim aldım allah satmak zorunda bırakmasın ama tofaş mofaş artık onları bile öğrenirim kullanmayı mecbur kalırsam. yani ondan belki de çok hak verdim size.
sadece merakım gerçekten sırf araba mı önemsiz yoksa başka emareler de var mı pinti mi yani

Arkadaş sıkıntılı mısın sen ya demedim diyorum gelmiş bana dedin dedin diyorsun ben o söylemese ne kadar parası olacağını nasıl bilebilirdim kendi anlattı araba alacağım deyince de iyi daha rahat gezeriz dedi. Aynen almıycam sana hoş görünmek için alcam diyorum beni takdir et güçlü kadın de diye. Tipe bak ya

Hay ağzın bal yesin :)

ben bir de şunu anlamıyorum. Erkeklerin kadınlardan biiiir sürü beklentisi oluyor. Kadınların da gayet maddi beklentileri olabilir. Bu kötü bir şey değil ki.
Allah bilir meanwhile konusahibinin erkek arkadasi bi sap ortaminda şunları diyo "oğlum ben çalışan kadın buldum bu sefer kafam rahat en güzeli çalışan kadınmış vala yakinda araba da alir ben masraftan kurtulurum almasa da zaten toplu tasimaya da laf eden biri degil. Dirdirsiz geçinip gidioruz iste aşk meşk yalanmis bu hayatta rahat ediceksin rahaaat"

2 ayda adamın "ısrarla" araba almadığını nasıl anlayacaktı zaten? Birinin bir şeyi "ısrarla" yapmadığı fikrine kapılmam için onu uzun süredir tanıyor olmam gerektiğini düşünüyorum, haa başının etini yiyerek sorarsam daha kısa sürede de anlayabilirim

büyük ihtimal

Bana hoş görünmene gerek yok sen yatırımını iyi yap ürünlerine ne de olsa sevgiline güzel görünmek için çok fazla para harcıyorsun

İnanılmaz bir kendilerini ispat çabaları var gördüğüm kadarıyla. Biz kimseye muhtaç değiliz tribi. E ulan ben başka şeyden bahsediyorum ama ona odaklansana. Hayır para araba paragöz kendin al paragöz Şeyma subaşı para PARA

Şuan bu konuda ortalik aynen boyle kahkaha attim
Şu ortadaki de ben

Kişi kendinden bilir işiiiiiiiii

O kadar da hicbiseye muhtac degilsek niye evleniyoruz yahu dimi :) kiminin cocuklara bakacak bir babaya ihtiyaci var, kiminin perdeyi asacak uzun boylu bir adama, kiminin yatagi sıcak tutacak kıllı bir orangutana, kiminin sarilmaya kiminin gülmeye. İlişkiler en temelinde zaten bi çıkara illa ki bagli biraz o seni kullanacak biraz sen onu kullanacaksin. Çok bireyselsen sevgili olma evlenme zaten tek ayakta mi duruosun iki ayak ustunde mi keyfin bilir.

Gariban övücülüğü yapsın demedim sadece şuan sevgili olduğunuz biri neden sizin için araba alsın. Rahat etmek istiyorsanız alın kendinize araba alın, binin. Nasıl bu yüzü bulabiliyorsunuz ona şaşırıyorum Bu arada eşim sagolsun düşüncelidir. O kadar düşüncelidir ki evlenmeden önce böyle deseydim genel olarak erkeklerin düşüneceği gibi acaba beni kullanacak mı diyr düşünür acaba derdi. Çok şükür kendimin olmayan hiçbir maddiyata ilgili hayal kurmuyorum.

Herkes bu kadar karakterciyse kendinden başka kimseye muhtaç değilse neden işsiz arkadaşlarım evlenecek kimseyi bulamıyor? Neden atanmadığı için terk edilen bir sürü insan var? Neden çirkine değil yakışıklıya bakıp tercih ediyoruz? Bu toplum sağlam ikiyüzlü ama neyse ki gerçekleri görmek için bir reel hayat var. Yemiyoruz hanımlar bu tripleri:)

Benim hiç yoktan bilinçaltım dökülmüş, sizin direkt bilinciniz burda ayan beyan.
Kimse kimseyi yemiyor. Benim hangi cümlemden sonra sevgilisini yolmak yemek istiyor fikrine kapıldjnız anlamıyorum. Sevgilimin beni eve bırakmasını istemem mi yemek? Bilinçaltınız pislik dolu cidden. Yansıtma psikolojisi de olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…