- Konu Sahibi Maria Brown
-
Ben de bunu savunuyorum ama sabahtan beri yok maddiyat=değer verme yazan sensin ne iki yüzlüsünüz yA sonra bide yorumum gayet normal dönüp baktım diyorsunuz bide komedi gibiAynen öyle. İçinden gelerek alınan her şey çok değerlidir.
Burda verilmesi gereken tavsiyeyi tartışıyoruz aslinda. Adamin ne oldugu belli zaten. Adam basit bi sekilde kendi oluyor
Kalenderler diyo ki sus otur adamin parasi sevgili bulduğuna şükret hatta adam senden daha iyilerine layik pis paragöz.
Benim gibiler de diyo ki bu adam dusuncesiz pinti cacık olmaz.
Siz sonuca odakli dusunmuosunuz.
Yok farklı kişilermiş işte. Mart ayında başkasına aşıkmış. Nisanda bu arabasız adamla birlikte olmaya başlasa maksimum 2 aylık ilişki.
Ya adam sen al da binelim rahat edelim diyo yaşimdi Acun olağan şartlarda araba kullanmıyorsa benim için araba al demek garip olur
ama adamın kapısında 5 çeşit arabası varken konu sahibini almıyorsa tabii ki terden göğe kadar haklı olur
bankada parası olan yahut işte zengin olan bir adamın araba ihtiyacı olmayabilir yahut arabaya ilişkin farklı farklı kaygıları olabilir
ismini burada yazamayacağım ama tüm ülkenin tanıdığı X kişinin arabası yoktu
parası pulu cebinden taşarken yoktu, taksi ile giderdi hatta toplu taşıma kullanırdı
eşinin da ayrı işi gücü araba alacak ekonomik gücü vardı ama arabaları yoktu
çünkü adam arabasının altına yerleştirilecek bombadan korkuyordu
taksiye dahi duraktan çağırıp değil yoldan geçenine biniyordu, toplu taşıma kullanıp kalabalıklara karışıyordu
konudaki adamı tanımıyoruz, belki araba fobisi var, belki yıllar önce kazada kayıpları var, belki cidden arabaya verilecek parayı kenarda tutmayı seviyor
örneğin basit ucuz bir arabamız var
iki araba alacak hatta o arabaları en iyi markalardan alacak arabamız da var
ama dün trafikte dedik ki bu şehrin yolları öldürüyor bizi, bak gıcır mercedes de bekliyor yük yaşındaki tipo da yan yana duruyorlardı
adamın beklentileri ile konu sahibi uymuyorsa ayrılabilir tabii ki
ama ben halen 4 aylık sevgilisi rahat etsin diye 10 yıldır kendisine araba almamış birinin araba alacağını düşünemedim
Bir arkadaşım da konu sahibi gibi. Sevgilisinin arabasına binince en az 5 story atıyorOnun da hakkı değil mi millete sevgilisinin arabasıyla hava atmak.
Hayır numaramı neden silmiş olabilir diye aklıma takıldığı için yazdım. Rapor getirmek zorunda değilim. Şubat sonu şimdiki sevgilimle tanıştım.Hayatınızda biri varken bir başka erkeğe duyduğunuz aşk için konu açtınız yani. Peki...
Hımmm, peki.Hayır numaramı neden silmiş olabilir diye aklıma takıldığı için yazdım. Rapor getirmek zorunda değilim. Şubat sonu şimdiki sevgilimle tanıştım.
soru sordum cevap vermediniz üstüne hakaret ettiniz. arkadaş sağolsun cevap vermiş sizin yerinize. Bu kadar sinirli olmak cildinizin erken kırışmasına neden olur. biraz sakin olun benceBen de bunu savunuyorum ama sabahtan beri yok maddiyat=değer verme yazan sensin ne iki yüzlüsünüz yA sonra bide yorumum gayet normal dönüp baktım diyorsunuz bide komedi gibi
Kıvır babam kıvır. Kim ağlıyormuş ya ben erkek arkadaşıma araba al demedim kendim alacağım dedim. Bir kere bile araba lafı geçirmedim ne araba ne para. Kendi evlenmeden üzerine ev araba yaptırtır burda da güçlü kadın tribine girerSenin aksine ben aglayarak yaptirmadim. Sen aglasan da yaptiramiyorsun zaten. Ben senin araba beklentini baştan bari garip karsilamiyorum.
Diyorum ki eger prenses olmak istiyorsan gider oyle birini bulursun sonra kendini evine biraktirirsin. Buna kimse bisey demez zaten yani ben demezdim.
Sen arabasi olmayan biriyle bile bile birlikte olup sikayet ediyorsun, adamin kenardaki parasini mevzu ediyorsun. Olay bu.
Ben sevgiliyken birini yolacak olsam yolardim, amacim o olsaydi. Ozel olarak evlilik teklfinden sonra diye neden belirttim? Sevgili olsak ben kabul etmezdim benden once ailem beni paralardi zaten eve getirmezdim oyle bi hediyeyi.
Bence adam bariz cimri ya , arabadan önce bunu düşünün
Böyle şeyler kadin olsun erkek olsun söylenmez zaten. Dile getirmek ayip. Konu sahibi de soyleyemedigi icin buraya yazio zaten. Git araba al beni dolandirma dolmuslarda derdi diyebilcek olsa o tiynette olsa burda bize dil dokmezdi.ben dedim valla konu sahibine
yol ver gitsin
kimse kimseyi yemesin yaa herkes bir şeyler bekler
bir de yüzsüz yüzsüz al gezeriz demiş.
3 4 ay çok çok erken bir süre değil.
ben eşimle 4 ay içinde eve çıkmak için eşya almıştım daha ortada teklif yok bir şey yok.
sonra evlendik ev eşyamız oldu.
bu arada eşimin arabası yoktu benim arabamla gidiyorduk her yere.
ama mesela yine aynı konu sahibinin sevgilisi gibi biriyle tanışmıştım eşimden bir öncekiydi.
güya araba karşıtı ve arabası da vardı bu arada
ama işe mişe arabayla gitmiyor olabilir pekala
sonra bi tatil mevzusu döndü dedi ki aa iyi ben şuraya gidicem sen de beni geçerken alırsın
o gün verdim kararımı aha dedim boş beleş erkek.
ben kadın halimle buraya gidiyorum geçerken beni alırsın asla demedim bir sevgilime
ya da araba al ne güzel gezeriz de bir nevi bir çıkar beklemektir.
Yok zerre ışık görmedim.
anlatmak istediğim maddiyat değil hayat görüşü.
cevaplarını merak edip edip geliyorum yasoru sordum cevap vermediniz üstüne hakaret ettiniz. arkadaş sağolsun cevap vermiş sizin yerinize. Bu kadar sinirli olmak cildinizin erken kırışmasına neden olur. biraz sakin olun bence
Ya adam sen al da binelim rahat edelim diyo yakiz kendi kendine beklenti icine girmiş adama bisey dememis. O da mi yasak arkadas. Beklentimiz de mi olmasin su hayatta. Beni düşünse alsa rahat ettirse mutlu olurum diye geçirmiş içinden. Suikaste falan nasi geldi konu tobe tanrima ya.
Böyle şeyler kadin olsun erkek olsun söylenmez zaten. Dile getirmek ayip. Konu sahibi de soyleyemedigi icin buraya yazio zaten. Git araba al beni dolandirma dolmuslarda derdi diyebilcek olsa o tiynette olsa burda bize dil dokmezdi.
Yalniz ben cok tok gozluyum, eşime diyemedim yıllardır böyle biseyi, bana kimler neler aldi da ben bunlara degil onun insanligina deger vermesine tav oldum, gibi laflar da aslında birinci tekil ağızdan duyulmasının komik olduğu laflar. Mütevaziyim diye övünmek de bi görgüsüzlük. Size demiorum bunu ayri yazacaktım cevap verirken birlesti :)
İnsanları anlayıp dinlemeden mal mülk sevdalısı gibi lanse edip bunu yapmaya devam edersiniz siz ve bi kaç üye açıklama yapmama rağmen ısrarla devam etti yok araba ile değer ölçmüyoruz bizde ölçmüyoruz zaten o araba benim üstüme de alınmadı ama bu hadisiz yorumlarınız sizin ne kadar esas paragöz ve ahlak seviyesinden yoksun olduğunuzu gösteriyor , siz o kul hakkı ile ne yapacaksınız peki ben yaşlanırım sorun değil takılmam öyle şeyleresoru sordum cevap vermediniz üstüne hakaret ettiniz. arkadaş sağolsun cevap vermiş sizin yerinize. Bu kadar sinirli olmak cildinizin erken kırışmasına neden olur. biraz sakin olun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?