Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rahatlığının farkında olmama rağmen ehliyet ve araba almaya karşı bir heves duymuyorum çünkü endişelerim var belki size bahsetmediği olumsuz bir deneyimi, korkusu vardır her ikinizde de yaşlarının olgunluğunu taşıyan bireyler göremedim üslup çok önemli hayatınızdaki insana ben diliyle değil de onun daha rahat edebilecek şansı varken neden almadığını tatlı tatlı sorabilirsiniz buna rağmen sen al da rahat edelim diyorsa sorundur ama benim aldığım izlenime göre siz açıkça söylememiş de olsanız tavırlarınızla rahatsızlığınızı yansıtıyorsunuz belki o da bundan hoşlanmıyordur daha çok yeni ilişkiniz bu tutumunuz sizdeki değerini yadırgamasına sebep oluyordur inat ediyordur çünkü bir arkadaşım ısrarla çiçek istediğini söylüyordu halbuki 50₺ bir şey adam alamaz mı alır ama arkadaşımın tavrından dolayı almayı tercih etmediğini düşünüyorum o hesap gibi geldi bana

Aynen öyle. İçinden gelerek alınan her şey çok değerlidir.
Ben de bunu savunuyorum ama sabahtan beri yok maddiyat=değer verme yazan sensin ne iki yüzlüsünüz yA sonra bide yorumum gayet normal dönüp baktım diyorsunuz bide komedi gibi

ben dedim valla konu sahibine
yol ver gitsin
kimse kimseyi yemesin yaa herkes bir şeyler bekler
bir de yüzsüz yüzsüz al gezeriz demiş.
3 4 ay çok çok erken bir süre değil.
ben eşimle 4 ay içinde eve çıkmak için eşya almıştım daha ortada teklif yok bir şey yok.
sonra evlendik ev eşyamız oldu.
bu arada eşimin arabası yoktu benim arabamla gidiyorduk her yere.
ama mesela yine aynı konu sahibinin sevgilisi gibi biriyle tanışmıştım eşimden bir öncekiydi.
güya araba karşıtı ve arabası da vardı bu arada
ama işe mişe arabayla gitmiyor olabilir pekala
sonra bi tatil mevzusu döndü dedi ki aa iyi ben şuraya gidicem sen de beni geçerken alırsın
o gün verdim kararımı aha dedim boş beleş erkek.
ben kadın halimle buraya gidiyorum geçerken beni alırsın asla demedim bir sevgilime
ya da araba al ne güzel gezeriz de bir nevi bir çıkar beklemektir.
Yok zerre ışık görmedim.
anlatmak istediğim maddiyat değil hayat görüşü.

Yok farklı kişilermiş işte. Mart ayında başkasına aşıkmış. Nisanda bu arabasız adamla birlikte olmaya başlasa maksimum 2 aylık ilişki.
aslinda sacma durum yani adami zorluyo araba da araba die sevgilier birde kisa sureli bunun agzina mi bakacak adam sirf bu ozeniyo die

Ya adam sen al da binelim rahat edelim diyo ya kiz kendi kendine beklenti icine girmiş adama bisey dememis. O da mi yasak arkadas. Beklentimiz de mi olmasin su hayatta. Beni düşünse alsa rahat ettirse mutlu olurum diye geçirmiş içinden. Suikaste falan nasi geldi konu tobe tanrima ya.

Hayatınızda biri varken bir başka erkeğe duyduğunuz aşk için konu açtınız yani. Peki...
Hayır numaramı neden silmiş olabilir diye aklıma takıldığı için yazdım. Rapor getirmek zorunda değilim. Şubat sonu şimdiki sevgilimle tanıştım.

Konuyu yariya kadar okumuştum devamında sen al diyerek herseyi size yıkıyor ve para harcamaktan imtina ediyorsa cimridir eee cimri adama da ısrar işlemez yani ayrildan baska laf edilmez ama o da sizin bileceginiz bir sey

Konuuu gittikce uzamis arkadaslar millet senin araban yuzunden tartismaya girmis yahu bu ne bole kisacasi su ; Adamin parasi var ama araba almak istemiyor onun parasi naparsa yapsin yani sevgilisinz sonucta almaz alma yaa zorunda mi senet mi imzalattin al die adama . Sen alican iste gez kendin dolas birak adami kendi haline sende hem bi ton para verip guzellesmezsin. Hem bankacisin sen iyidr durumun napcan cimri adami git bankdan bul arabali hazir birini

Ben de bunu savunuyorum ama sabahtan beri yok maddiyat=değer verme yazan sensin ne iki yüzlüsünüz yA sonra bide yorumum gayet normal dönüp baktım diyorsunuz bide komedi gibi
soru sordum cevap vermediniz üstüne hakaret ettiniz. arkadaş sağolsun cevap vermiş sizin yerinize. Bu kadar sinirli olmak cildinizin erken kırışmasına neden olur. biraz sakin olun bence

Kıvır babam kıvır. Kim ağlıyormuş ya ben erkek arkadaşıma araba al demedim kendim alacağım dedim. Bir kere bile araba lafı geçirmedim ne araba ne para. Kendi evlenmeden üzerine ev araba yaptırtır burda da güçlü kadın tribine girer

Bence adam bariz cimri ya , arabadan önce bunu düşünün

++?
Çuvalla paran var ama kaskoya sebep araba alamıyorsan cimrisindir çünkü Türkiyede toplu taşıma berbattt tıklım tıkış. Virüs de var artık, toplu taşıma tehlikeli üstelik

Eleman ya cimri ya arsız ya kafadan sakat neyse artık ben olsam kaçardım konu sahibesi

Böyle şeyler kadin olsun erkek olsun söylenmez zaten. Dile getirmek ayip. Konu sahibi de soyleyemedigi icin buraya yazio zaten. Git araba al beni dolandirma dolmuslarda derdi diyebilcek olsa o tiynette olsa burda bize dil dokmezdi.

Yalniz ben cok tok gozluyum, eşime diyemedim yıllardır böyle biseyi, bana kimler neler aldi da ben bunlara degil onun insanligina deger vermesine tav oldum, gibi laflar da aslında birinci tekil ağızdan duyulmasının komik olduğu laflar. Mütevaziyim diye övünmek de bi görgüsüzlük. Size demiorum bunu ayri yazacaktım cevap verirken birlesti :)

Ben katılıyorum, konu sahibine kezban yazıcaz diye insanlar saçmalamış artıkyorumlarda. Sünepe, dikili ağacı olmayan, sen araba al beni gezdir diyen erkekten burda yorum yapan kadınlar fersah fersah kaçar beni yemesinler

ben de anlamadım inanın
millet sevgilisine araba almış ya la, sevgilisineeeee
konu sahibine şimdi 800 kere hak verdim

iste kız isteyenin bi yüzü kara M Maria Brown

soru sordum cevap vermediniz üstüne hakaret ettiniz. arkadaş sağolsun cevap vermiş sizin yerinize. Bu kadar sinirli olmak cildinizin erken kırışmasına neden olur. biraz sakin olun bence
İnsanları anlayıp dinlemeden mal mülk sevdalısı gibi lanse edip bunu yapmaya devam edersiniz siz ve bi kaç üye açıklama yapmama rağmen ısrarla devam etti yok araba ile değer ölçmüyoruz bizde ölçmüyoruz zaten o araba benim üstüme de alınmadı ama bu hadisiz yorumlarınız sizin ne kadar esas paragöz ve ahlak seviyesinden yoksun olduğunuzu gösteriyor , siz o kul hakkı ile ne yapacaksınız peki ben yaşlanırım sorun değil takılmam öyle şeylere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…