- 22 Mayıs 2020
- 793
- 5.262
- 138
- Konu Sahibi Maria Brown
-
1 hazirandaki konusunda 2 aydır görüştüğüm diyor, şimdi de şubat sonu başladı diyor. Kafalar karışıkHayatınızda biri varken bir başka erkeğe duyduğunuz aşk için konu açtınız yani. Peki...
Bu adam bu kadar rahat bunu söylüyorsa o da söylesin o zaman.Ya adam sen al da binelim rahat edelim diyo yakiz kendi kendine beklenti icine girmiş adama bisey dememis. O da mi yasak arkadas. Beklentimiz de mi olmasin su hayatta. Beni düşünse alsa rahat ettirse mutlu olurum diye geçirmiş içinden. Suikaste falan nasi geldi konu tobe tanrima ya.
Herkes hayata bi kere gelio ya 11 yasimdan beri calisiorum diyen bile var çocuk isci olmak güzel bisey mi yaBen katılıyorum, konu sahibine kezban yazıcaz diye insanlar saçmalamış artıkyorumlarda. Sünepe, dikili ağacı olmayan, sen araba al beni gezdir diyen erkekten burda yorum yapan kadınlar fersah fersah kaçar beni yemesinler
Ben de onu diyorum iste. De ve iş nereye gidiosa gitsin diorum.Bu adam bu kadar rahat bunu söylüyorsa o da söylesin o zaman.
Yav arkadaş bir arkadaş tanıştırdı 1 ay telde konuştuk sonra görüştük ne uzattınız be her ayrıntıyı öğrenmek zorunda mısınız. Ya fake konu açsam böyle bir şey mi açarım1 hazirandaki konusunda 2 aydır görüştüğüm diyor, şimdi de şubat sonu başladı diyor. Kafalar karışık
Sorma biz tek kuruş hediye kabul etmeyiz hesabı beraber öderiz adam kendi üstüne araba aldı sırf benim için bana da almadı He demedikleri kalmadı biraz daha deşilse hayatlarında neler çıkacak koskaca ev aldırmış bide mal mülk sevdalısı biz oluyoruz kimin kendine değer biçtiği aşikar sonra burda böyle kadınız böyle güçlüyüz bi gidin yAKıvır babam kıvır. Kim ağlıyormuş ya ben erkek arkadaşıma araba al demedim kendim alacağım dedim. Bir kere bile araba lafı geçirmedim ne araba ne para. Kendi evlenmeden üzerine ev araba yaptırtır burda da güçlü kadın tribine girer
Ben bir de bana al demedim kendisine alması gerektiğini düşündüm onun için konu açtım millet hızlı tabiben de anlamadım inanın
millet sevgilisine araba almış ya la, sevgilisineeeee
konu sahibine şimdi 800 kere hak verdim
iste kız isteyenin bi yüzü karaM Maria Brown
Ben cimri olduğunu düşünmüyorum sırf araba almıyor diye niye cimri olsun? Adamın işi metroyla yakın gerek duymuyor keyfi istemiyor ya da ileride evlilik için birikim yapıyor. Adam bekar sırf 2 aylık sevgilisi prenses hissetsin diye niye tüm birikimini arabaya yatırsın hemde ihtiyacı olmamasına rağmen++?
Çuvalla paran var ama kaskoya sebep araba alamıyorsan cimrisindir çünkü Türkiyede toplu taşıma berbattt tıklım tıkış. Virüs de var artık, toplu taşıma tehlikeli üstelik
Eleman ya cimri ya arsız ya kafadan sakat neyse artık ben olsam kaçardım konu sahibesi
Kıvır babam kıvır. Kim ağlıyormuş ya ben erkek arkadaşıma araba al demedim kendim alacağım dedim. Bir kere bile araba lafı geçirmedim ne araba ne para. Kendi evlenmeden üzerine ev araba yaptırtır burda da güçlü kadın tribine girer
Burdaki topluluğun çoğunun ikiyüzlü olduğunu söylemiştimSorma biz tek kuruş hediye kabul etmeyiz hesabı beraber öderiz adam kendi üstüne araba aldı sırf benim için bana da almadı He demedikleri kalmadı biraz daha deşilse hayatlarında neler çıkacak koskaca ev aldırmış bide mal mülk sevdalısı biz oluyoruz kimin kendine değer biçtiği aşikar sonra burda böyle kadınız böyle güçlüyüz bi gidin yA
Hay ağzın bal yesin :)Böyle şeyler kadin olsun erkek olsun söylenmez zaten. Dile getirmek ayip. Konu sahibi de soyleyemedigi icin buraya yazio zaten. Git araba al beni dolandirma dolmuslarda derdi diyebilcek olsa o tiynette olsa burda bize dil dokmezdi.
Yalniz ben cok tok gozluyum, eşime diyemedim yıllardır böyle biseyi, bana kimler neler aldi da ben bunlara degil onun insanligina deger vermesine tav oldum, gibi laflar da aslında birinci tekil ağızdan duyulmasının komik olduğu laflar. Mütevaziyim diye övünmek de bi görgüsüzlük. Size demiorum bunu ayri yazacaktım cevap verirken birlesti :)
Ablacım haklı çıkmadığını anlayınca yalana başvurmanı anlıyorum da ben ona araba al demedim kendime araba alacağımı söyleyince onu dedi şu konuları gözünüzle okursanız böyle sorunlar çıkmazBen cimri olduğunu düşünmüyorum sırf araba almıyor diye niye cimri olsun? Adamın işi metroyla yakın gerek duymuyor keyfi istemiyor ya da ileride evlilik için birikim yapıyor. Adam bekar sırf 2 aylık sevgilisi prenses hissetsin diye niye tüm birikimini arabaya yatırsın hemde ihtiyacı olmamasına rağmenEvde iki araç var. Şahsen İstanbul gibi bir yerde metroyu kullanıyorum arabayla yarım saatlik yere 3 saate gidiyorum niye eziyet çekeyim. Ki benzin kasko muayene şu bu cidden masraflı mantıken baktığında maaşlar ülkede belliyken elde avuçta olanı arabanın giderlerine vermek istemiyordur. Konu sahibi bu kadar taktığına göre adama bunları sürekli demediğinin mümkünatı yok oda sen al kullanalım cevabını yapıştırmıştır.
Amaaan ne biliyim, seviyorum ben böyle şeyleri kurcalamayıYav arkadaş bir arkadaş tanıştırdı 1 ay telde konuştuk sonra görüştük ne uzattınız be her ayrıntıyı öğrenmek zorunda mısınız. Ya fake konu açsam böyle bir şey mi açarım
Helal olsun sana koca yürekli sherlock holmesAmaaan ne biliyim, seviyorum ben böyle şeyleri kurcalamayı
Resmen aydınlandım ya saf gibi 2 pıt fondöten kullaniyorum meselaHayır işte kimse kendi için yapmıyormuş, ama herkes konu sahibi gibi açık olmadığı için söyleyemiyormuşMesela ben eşimle sevgiliyken yeterli düzeyde makyaj yapmadığım için araba almamıştı, sürünmüştük dolmuşlar da ...Yeterli puan toplayamamışım demek ki, daha makyajlı olmalıydım çok üzüldüm şimdi ya
Eylülde zaten alacağımı daha kaç kere yazayım anlaman için. 500?Araba isteyen kadin arabalı sevgili istemek yerine kendisi araba alacak.
++?
Çuvalla paran var ama kaskoya sebep araba alamıyorsan cimrisindir çünkü Türkiyede toplu taşıma berbattt tıklım tıkış. Virüs de var artık, toplu taşıma tehlikeli üstelik
Eleman ya cimri ya arsız ya kafadan sakat neyse artık ben olsam kaçardım konu sahibesi
off yeme bizi bu kadar takan insan sevgilisine söylemeyecek birde kusura bakma yorumlarında adamın tepesine bile çıkmışsındır imajı var. 2 aylık ilişkide araba beklentisi olan onu suratınada pek ala söyler. Hem araba alacağına zerre inanmıyorum. Araban olsa gider direk arabalı bulurdun dimi mantık ilişkisi yapardın. Başkasından hoşlanan sen sevmediğin adamın bankadaki birikiminin çetelesini tutacağına direk arabalı bulsaydınAblacım haklı çıkmadığını anlayınca yalana başvurmanı anlıyorum da ben ona araba al demedim kendime araba alacağımı söyleyince onu dedi şu konuları gözünüzle okursanız böyle sorunlar çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?