Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam bu kadar rahat bunu söylüyorsa o da söylesin o zaman.

Herkes hayata bi kere gelio ya 11 yasimdan beri calisiorum diyen bile var çocuk isci olmak güzel bisey mi ya sinirlerim bozuldu ya hahahah. Çulsuz pinti düşüncesiz kim varsa hayrına verelim de bari tecavüzler biraz azalsin. Amme hizmetine döndü iş

1 hazirandaki konusunda 2 aydır görüştüğüm diyor, şimdi de şubat sonu başladı diyor. Kafalar karışık
Yav arkadaş bir arkadaş tanıştırdı 1 ay telde konuştuk sonra görüştük ne uzattınız be her ayrıntıyı öğrenmek zorunda mısınız. Ya fake konu açsam böyle bir şey mi açarım

Sorma biz tek kuruş hediye kabul etmeyiz hesabı beraber öderiz adam kendi üstüne araba aldı sırf benim için bana da almadı He demedikleri kalmadı biraz daha deşilse hayatlarında neler çıkacak koskaca ev aldırmış bide mal mülk sevdalısı biz oluyoruz kimin kendine değer biçtiği aşikar sonra burda böyle kadınız böyle güçlüyüz bi gidin yA

ben de anlamadım inanın
millet sevgilisine araba almış ya la, sevgilisineeeee
konu sahibine şimdi 800 kere hak verdim

iste kız isteyenin bi yüzü kara M Maria Brown
Ben bir de bana al demedim kendisine alması gerektiğini düşündüm onun için konu açtım millet hızlı tabi

Ben cimri olduğunu düşünmüyorum sırf araba almıyor diye niye cimri olsun? Adamın işi metroyla yakın gerek duymuyor keyfi istemiyor ya da ileride evlilik için birikim yapıyor. Adam bekar sırf 2 aylık sevgilisi prenses hissetsin diye niye tüm birikimini arabaya yatırsın hemde ihtiyacı olmamasına rağmen Evde iki araç var. Şahsen İstanbul gibi bir yerde metroyu kullanıyorum arabayla yarım saatlik yere 3 saate gidiyorum niye eziyet çekeyim. Ki benzin kasko muayene şu bu cidden masraflı mantıken baktığında maaşlar ülkede belliyken elde avuçta olanı arabanın giderlerine vermek istemiyordur. Konu sahibi bu kadar taktığına göre adama bunları sürekli demediğinin mümkünatı yok oda sen al kullanalım cevabını yapıştırmıştır.

Guclu kadin degilim ben nerede oyle birsey dedim yahu. Ben guclu kadinim benim kimseden beklentim olmaz filan yazdigimi hic hatirlamiyorum. Benim yorumlarim aklinda olmadigi icin baskalarinin yazdiklarini ben yazmiş gibi yorumluyorsun.

Calismiyorum da bak koca parasi yiyorum ben? Guclu ve beklentisiz ayaklari ustunde duran gadin tribinde degilim yani.
Ama sevgiliyken beni aşan hediyeleri kabul etmedim hatta yeni yuzuk taktigimizda bile etmedim. Bu konu benim icin onemli rica edicigimmm.

Benim sizde elestidigim olay cok baska.

Burdaki topluluğun çoğunun ikiyüzlü olduğunu söylemiştim

Hay ağzın bal yesin :)

ben bir de şunu anlamıyorum. Erkeklerin kadınlardan biiiir sürü beklentisi oluyor. Kadınların da gayet maddi beklentileri olabilir. Bu kötü bir şey değil ki.

Ablacım haklı çıkmadığını anlayınca yalana başvurmanı anlıyorum da ben ona araba al demedim kendime araba alacağımı söyleyince onu dedi şu konuları gözünüzle okursanız böyle sorunlar çıkmaz

Resmen aydınlandım ya saf gibi 2 pıt fondöten kullaniyorum mesela
Günlük 1 tüp süreyim ben onu

Ben araba alayım deyince rahat edeceğimizi söyleyen adam, parasi olmasina rağmen bizi rahat ettirmek adına niye kendi almayı düşünemiyor diyor. Bu konunun özeti DÜŞÜNCESİZLİK. Konuda para ev araba gibi kelimeler geçtiği için ana fikirden şaşıyorsunuz. Feriha nerdesin

bunlarda haklısın

ama konumuz bu değil ki

yani adamın bu şartlarda araba almamasına rağmen sevgilim rahat etsin diye araba alması gerekliliği

yani maddi değil manevi

konu sahibi bu şekilde bana değer verdiğini hissedeyim diyor :)))

adam kendisi için araba almamış -hangi sebeple ise artık- ama konu sahibi rahat etsin diye almalı mı hususunu konuşuyoruz

adama da söylememiş de adamın bunu düşünüp araba almamasına içerlemiş benim anladığım

ben diyorum ki 4 aylık sevgililikte yıllarca kendine araba almayan adamın "sevgilim rahat etsin" diye araba almasını beklemek fazla, yani adama bu şekilde ilgisiz, sevgilisini düşünmüyor, sevgilisi için fedakarlık yapmıyor diyemeyiz ama evet cimri belki deriz ama adamın yaşam şartlarını bilmiyoruz

evimizi X yere taşıyabilirsek arabayı kullanmamayı düşünüyoruz zira bazı saat aralıklarında -hatta artık nerede ise tüm gün- metro ile ulaşım araba ile ulaşımdan kısa sürüyor, bunun şartlarını da evi metroya yakına taşımak ile olgunlaştırmayı düşünüyoruz

çevredeki herkes vay arabayı bırakıp metroya biniyor desinler hiç umrum olmaz zira evime 30 dakika önce gelmek lüks olur

off yeme bizi bu kadar takan insan sevgilisine söylemeyecek birde kusura bakma yorumlarında adamın tepesine bile çıkmışsındır imajı var. 2 aylık ilişkide araba beklentisi olan onu suratınada pek ala söyler. Hem araba alacağına zerre inanmıyorum. Araban olsa gider direk arabalı bulurdun dimi mantık ilişkisi yapardın. Başkasından hoşlanan sen sevmediğin adamın bankadaki birikiminin çetelesini tutacağına direk arabalı bulsaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…