ısrarla selam veren insan

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
Merhaba arkadaşlar
Benim başlamadan biten bi ilişkim oldu
Yani anlaşamadık bi türlü
Son konuşmamızda dedim ki, karşılaşırsak merhabayı keselim
Ara ara karşılaşma durumumuzun olduğu bi ortam var
Peki tamam sen bilirsin dedi
Fakat her karşılaşmamızda nasılsın iyimisin diye selam atıyor
Yada dikilip yüzüme dik dik bakıyor, ben yok olana kadar bakıyor arkamdan
Ben bu erkekleri hiç anlayamadım
Nedir bu?

Zaten başlamadan bitti diyorsun yani yaşanmışlık yok o yüzden anormal gelmedi. Aynı ortamda bulunuyorsanız sürekli görmezden gelmeye çalışıp kendini kasmak yerine selam vermekte bir şey yok bence.

Zaten başlamadan bitti diyorsun yani yaşanmışlık yok o yüzden anormal gelmedi. Aynı ortamda bulunuyorsanız sürekli görmezden gelmeye çalışıp kendini kasmak yerine selam vermekte bir şey yok bence.
yani zaten o merhaba deyince mecbur kalıyorum iyiyim demeye
etrafımda dolanıp duruyor
nasıl davranıcamı şaşırdım

Yok olana kadar arkanızdan baktığını nasıl anladınız?

Bilmiyorum, bir merhaba da sorun yok bence. Aynı apartmanda tanımadığım insanlarla merhabalaşıyorum ben.

Bir kötülüğü dokunmadıysa, tanıdık bir insanı görmezden gelmek daha tuhaf geliyor bana.

Turunun son ornegi degil ki canim
Uc asagi bes yukari hepsi de ayni mokun laciverti

Ona öyle bir davran o bile varlığından şüphe etsin ya unutamamış yada hayla seviyor yada amacı rahatsız etmek başka bi açıklaması yok

Elindeyken kıymetini bilmezler kaybedince bön bön bakarlar vak'ası
Hay o yazan ellerini yiyeyim. Katiliyorum. Kiymet bilinemeyince nokta konuldugunda söm söm böm böm bakarlar iste. Veya aman bizimle olmadi ben bunu yine huzursuz ve rahatsiz edeyim takintilari.

Görmemezlikten gelmek en iyisi.

Seni deniyo bence.sen yuz verme takma

Merhabayı keselim dediğini hatırlıyor mu acaba.
Görme görmezden gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…