- 31 Ekim 2014
- 356
- 224
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık delirme noktasındayım.yok kac yere denedim olmuyo ilkokul mezunu arkadaşım belediyede yazı işlerinde ben bulamıyorum nerde adalet . Kira oducez diye kartlar patlıcak.küçük çocuğunuz var teşekkür ederiz biz sizi aricaz resmen hayattan biktim.
Ne mezunusunuz önceden is deneyminiz varmi internetteki is arama sitelerine kayit oldunuzmu iskurada kaydinizi yaptirip gorusme yaptirabilirsiniz bende o donemlerden gectimde o yuzden soruyorum yeri geldi kapi kapi is sordugumu bile hatirliyorum allah kolaylik versinArtık delirme noktasındayım.yok kac yere denedim olmuyo ilkokul mezunu arkadaşım belediyede yazı işlerinde ben bulamıyorum nerde adalet . Kira oducez diye kartlar patlıcak.küçük çocuğunuz var teşekkür ederiz biz sizi aricaz resmen hayattan biktim.
Gittim yok canım adam asgari ücret veriyo sabah 8 akşam 10 diyo muhasebe sekreter cay yemek temizlikIskura baktin mi
Canim cocugum küçük kurumsal yerler almiyo eski is yerinde doğumdan sonra haftam doldu çıkışımı verdi çocuklu bayan hele küçük çocuklu bayan duydular mi hortlak görmüş gibi bakiyolarNe mezunusunuz önceden is deneyminiz varmi internetteki is arama sitelerine kayit oldunuzmu iskurada kaydinizi yaptirip gorusme yaptirabilirsiniz bende o donemlerden gectimde o yuzden soruyorum yeri geldi kapi kapi is sordugumu bile hatirliyorum allah kolaylik versin
1 yasindaNe kadarlik
Haklisin kucuk cocukla zor olsa gerek yeni dogumsa eger issizlik maasina basvurma imkanin varmi kosullar uyuyorsa sigorta gun sayin falan bide isten isyerinin cikartmasi falan gerekiyor tabi bu sekilde cocukla is bulman cok zor dogruyu soylemek gerekirse.evde yapilabilen is imkanlari var onlari arastirabilirsin belkiCanim cocugum küçük kurumsal yerler almiyo eski is yerinde doğumdan sonra haftam doldu çıkışımı verdi çocuklu bayan hele küçük çocuklu bayan duydular mi hortlak görmüş gibi bakiyolar
DüzLise ne mezunusun
Siz lise mezunusunuz, arkadaşınız da ilkokul öyle mi?Artık delirme noktasındayım.yok kac yere denedim olmuyo ilkokul mezunu arkadaşım belediyede yazı işlerinde ben bulamıyorum nerde adalet . Kira oducez diye kartlar patlıcak.küçük çocuğunuz var teşekkür ederiz biz sizi aricaz resmen hayattan biktim.