- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
-
Ben de kariyer.netten sürekli başvuru yapıyorum ama dönen yok istanbuldayken hiç zorlanmazdim iş bulmaktaEvet 7 aydır issizim ozguven dip takıntılar full terapi görüyorum eşimde bu dönem îssız kaldı ve para harcamayalim diye evden pek cikmiyoruz malum iş bulmakta çok zor issiz kizlar gelin dertleşelim
https://tr.indeed.com/ tüm sitelerdki ilanları tek bir yerde topluyor bi bak istersen,kariyer.net hariç.Ben de kariyer.netten sürekli başvuru yapıyorum ama dönen yok istanbuldayken hiç zorlanmazdim iş bulmakta
Artıyor zatenGörüyor ve arttırıyorum hem ıssız hem işsizim.
Parti kursak 1. oluruz heralde dediğin gibi hergün artıyor sayı yeni mezunlarla birlikte.Artıyor zaten
Lisans ve halkla ilişkiler mezunuyum nasıl bir iş yapabilirim netten yönlendirirseniz mutlu olurumEgitiminiz ne bilmiyorum ancak internet üzerinden calisabilirsiniz
Teşekkürler teşekkürlerhttps://tr.indeed.com/ tüm sitelerdki ilanları tek bir yerde topluyor bi bak istersen,kariyer.net hariç.
Rece ederim canım sen iş bulda,bende yıllardır arıyorum ama dönüş yok beğenmemezlik değil yani en amele işlere bile başvurdum işletme lisans mezunu olmama rağmen genede tık yok ama size belki faydası olur,özelden ilgilendiğiniz kısım varsa buldukça atarım istersen nasıl olsa sürekli takipteyim bi umut.Teşekkürler teşekkürler
Aynen bende turizm otelcilik ve işletme ama tanıdık çevre olmayınca ilanlarla zor yani,ama dolandırıcılar kesin arıyor onu söyleyeyim dikkat.Ben şanssız oldugumu düşünüyorum iki üniversite mezunu dört sertifika sahibiyim ama yok bir türlu uzun süren bir ise giremiyorum dayım yok die mi bilmiyorum üstelik bakmam gereken bir bebeğim var
Evet işin olsun dan geçen bir yere başvuru da bulundum ingilizce eğitim seti satiyorlarmis tabi ben tahsilat uzmani die gittim görüşmeye o zaman öğrendim eve geldim nette arastirdim baya baya dolandiricymis bunlar zorla satiyorlarmis duydunuz mu daha önce bilmiyorumAynen bende turizm otelcilik ve işletme ama tanıdık çevre olmayınca ilanlarla zor yani,ama dolandırıcılar kesin arıyor onu söyleyeyim dikkat.
Çok gördüm mesela şu an bile iş imkanı kosgeb danışmanı diye bi ilan var direkt para istiyolar kanmayın para istiyenlere,ajanslar vs zaten çoğu öyle aman diyim,bi enerji danışmanı diye gittik para istediler güya iş bağlayınca komisyon alıyomuşun hemde ömür boyu,hangi birini sayayım bana danışın size ilanın dolandırıcı olup olmadığını söyleyeyim.Evet işin olsun dan geçen bir yere başvuru da bulundum ingilizce eğitim seti satiyorlarmis tabi ben tahsilat uzmani die gittim görüşmeye o zaman öğrendim eve geldim nette arastirdim baya baya dolandiricymis bunlar zorla satiyorlarmis duydunuz mu daha önce bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?