İssizim

Darknesslady2109

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
142
73
13
38
Evet 7 aydır issizim ozguven dip takıntılar full terapi görüyorum eşimde bu dönem îssız kaldı ve para harcamayalim diye evden pek cikmiyoruz malum iş bulmakta çok zor issiz kizlar gelin dertleşelim

Evet 7 aydır issizim ozguven dip takıntılar full terapi görüyorum eşimde bu dönem îssız kaldı ve para harcamayalim diye evden pek cikmiyoruz malum iş bulmakta çok zor issiz kizlar gelin dertleşelim
Ben de kariyer.netten sürekli başvuru yapıyorum ama dönen yok istanbuldayken hiç zorlanmazdim iş bulmakta

hal böyleyken siz nasıl işsiz kalabiliyorsunuz !
anladım ya çok tembel yada iş beğenmiyorsunuz!

Çeviri veya metin yazarlığı yapabilirsiniz bu gibi is saglayicilarin olduğu çok websitesi var ben uzun suredir bu sekilde calismadigim için hicbirini hatirlamiyorum. Aşırı bir geliri yok ancak hic yoktan iyidir en azından faydalı olma duygusu yaratır.

Teşekkürler teşekkürler
Rece ederim canım sen iş bulda,bende yıllardır arıyorum ama dönüş yok beğenmemezlik değil yani en amele işlere bile başvurdum işletme lisans mezunu olmama rağmen genede tık yok ama size belki faydası olur,özelden ilgilendiğiniz kısım varsa buldukça atarım istersen nasıl olsa sürekli takipteyim bi umut.

Marketlere başvurun hiç yoktan iyidir.
A101 bim şok migros... bu marketlerin genelde personel sıkıntısı olur. Biri olmazsa diğeri kesin alır işe.

Ben şanssız oldugumu düşünüyorum iki üniversite mezunu dört sertifika sahibiyim ama yok bir türlu uzun süren bir ise giremiyorum dayım yok die mi bilmiyorum üstelik bakmam gereken bir bebeğim var
Aynen bende turizm otelcilik ve işletme ama tanıdık çevre olmayınca ilanlarla zor yani,ama dolandırıcılar kesin arıyor onu söyleyeyim dikkat.

Aynen bende turizm otelcilik ve işletme ama tanıdık çevre olmayınca ilanlarla zor yani,ama dolandırıcılar kesin arıyor onu söyleyeyim dikkat.
Evet işin olsun dan geçen bir yere başvuru da bulundum ingilizce eğitim seti satiyorlarmis tabi ben tahsilat uzmani die gittim görüşmeye o zaman öğrendim eve geldim nette arastirdim baya baya dolandiricymis bunlar zorla satiyorlarmis duydunuz mu daha önce bilmiyorum

Şu dönemde krizden dolayı işçi çıkarıyorlar; vasıflı, vasıfsız... Hal böyle olunca durumlar da öyle acı ki...
Sen o kadar oku et, ortada kal işsiz.. Çevremde böyle olan o kadar tanıdık var ki. Çok zor. Allah yardımcınız olsun.
Vasıflı bir işe girmek, üni mezunu olsanız dahi imkansız gibi duruyor şu ortamda. Ancak illa da şu sıra işe girmek istiyorsanız, yani başka çareniz yok ise mağazacılık sektörü en sık personel alan cinsten. Orada şansınızı deneyebilirsiniz.

Çok gördüm mesela şu an bile iş imkanı kosgeb danışmanı diye bi ilan var direkt para istiyolar kanmayın para istiyenlere,ajanslar vs zaten çoğu öyle aman diyim,bi enerji danışmanı diye gittik para istediler güya iş bağlayınca komisyon alıyomuşun hemde ömür boyu,hangi birini sayayım bana danışın size ilanın dolandırıcı olup olmadığını söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…