İssizim

Ay neler var ya Allahım korusun ben bir kez rastladim kucuk bir yerdeyim belki bunun etkisi vardır

Teşekkürler bundan sonrası ben de

Ay neler var ya Allahım korusun ben bir kez rastladim kucuk bir yerdeyim belki bunun etkisi vardır
O kadar çok issiz ve çaresiz insan varki son bi umut bunlara giden ben çıksamda ordan o paraları veren kalanlar vardı ne yapsın onlarda bi umut işte.
Bu devirde en kolay meslek dolandırıcılık malesef.

hal böyleyken siz nasıl işsiz kalabiliyorsunuz !
anladım ya çok tembel yada iş beğenmiyorsunuz!
Ünlem işaretlerinden yola çıkarak ironi yaptığınızı düşündüm. Evet her işsizlik konusunda bu yorumları yapan üyeler var. Birazdan toplaşırlar. Çok sinir bozucular.

Kpss çalış 2020ye. 95+ al. DHMİ'de memur ol, en çok maaş veren devlet kurumu 7500ler havada ucusuyor, memurlar.nete bak bir. Merkezi atamadan oluyor, referans torpil olmuyor.

Ünlem işaretlerinden yola çıkarak ironi yaptığınızı düşündüm. Evet her işsizlik konusunda bu yorumları yapan üyeler var. Birazdan toplaşırlar. Çok sinir bozucular.
iş varda çalışmıyormusunuz
eğer öyleyse siz sinir bozuculuk konusunda kendinizi sorgulayın

iş varda çalışmıyormusunuz
eğer öyleyse siz sinir bozuculuk konusunda kendinizi sorgulayın
Anladım ironi falan bunlar ben çok iyimserim. Gerçekmişsiniz. Ama ben ironi yapacağım şimdi: Evet iş var ama koca parası yiyorum. Eşimin azıcık maaşı ve asosyallik tam hayat amacım. Ömür boyu daha iyi bir gelecek diye bugünlerimi o günlerimi dirsek çürüterek harcamadım. İroniyi burda kapatıyorum. İş yok bu arada. Ama istersem iş olsa da çalışmam neden sinir bozucu oluyor muşum? Diplomamı da uçak yaparım zaten. Alerjik astımlı halimle de temizlikçilik yapar erken yaşta mortu çekerim. Yeter ki aman iş beğenmiyor demesinler değil mi. Herkes sadece para için çalışmaz. Herkes sadece iki insan yüzü görmek için de çalışmaz. Bizi okutan bugünlere getirenlerin emeklerini boşa çıkarmamak için çalışır. Ya da kişisel tatmin için çalışır. Çok şükür aç açık değilim. Annem babam sağolsun. Kocam değil dikkatinizi çekerim. İş var beğenmiyorlar vs vs. İş var temizliğe gidebilirim bu mu yani. Asla bu işi yapanları küçümsemiyorum. Çok zor olduğu için ayrıca saygı duyarım çünkü zaten sağlık durumum el vermez. Çünkü zaten bunun için okumadım. Çünkü zaten isteseydim 18 yaşında temizlik işlerine başlar şimdiye birikim bile yapardım eğer kuvvetim olsaydı ve okumak istemeseydim. Lütfen artık.

Bazılarıda bu çarktan beslendikleri için onların işine bile gelir siz boşverin onları,ayrıca bende temizlik,amelelik vs iş gereği yaptım dediğiniz gibi,he bazı işler var da neyse söylemiyim ne tarz olduğunu ne yapalım bu yaştan sonra kendimizimi bozalım onu u istiyolar.

Hangi ildesin? Alanın dışı işlere başvuru yap en azından geçici de olsa bi işin olur.
Tanıdıklar varsa onlara da haber ver.
Ben tanıdıkla iş bulmayı doğru bulmuyorum nasip
Kocaeli Gölcük'teyim maliye okudum finans muhasebe vs valla ben de yavaş yavaş alan dışı bakmaya başladım ama sanırım yasimdan dolayı olmuyor 28 im

Ben tanıdıkla iş bulmayı doğru bulmuyorum nasip
Kocaeli Gölcük'teyim maliye okudum finans muhasebe vs valla ben de yavaş yavaş alan dışı bakmaya başladım ama sanırım yasimdan dolayı olmuyor 28 im
Kocaeli sanayi
Bölgesi bulursun aslında. X bankasının Çağrı merkezi var Gebze'de servisi de olması Lazım öyle bşy düşünmez misin ?
Tanıdık derken torpil anlamında demedim varsa yakınlarında iş CV verirsin hiç kariyer sitesiyle uğraşmadan doğrudan 1. Elden CV gitmiş olur. O anlamda dedim.

Allah yardımcınız olsun. Çok şükür çalışıyorum ama durum öyle bir halde ki, ya işsiz kalırsam diye her an elim yüreğimde. Bir kaç aya kadar daha büyük kriz var diyorlar. Allah hepimize yardım etsin

Evet 7 aydır issizim ozguven dip takıntılar full terapi görüyorum eşimde bu dönem îssız kaldı ve para harcamayalim diye evden pek cikmiyoruz malum iş bulmakta çok zor issiz kizlar gelin dertleşelim
Esiyle birlkte issiz olan biri daha , yani ben. Ckk kotu Allah kimseye vermesin 3 aydir is ariyorum tik yok cok canm skkin bu duruma . seni cok cok iyi anlyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…