• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi İştah Problemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

every

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
131
176
103
Hanımlar selamlar. 3,5 aylık bebeğim var ne yazık ki sütüm kesildiği için mamayla besleniyor. Anne sütünden mamaya geçişte hiçbir problem yaşamadık gayet iştahı yerinde olan bir bebekti. 120 ml mama verdiğimde çok nadir dibinde bıraktığı olurdu ama son birkaç gündür yarısından fazlasını bırakıyor. Karnı hafif doymaya başlayınca etrafını izlemeye başlıyor dikkati dağılıyor hemen. Kalan mamayı da uykusunda vermeye çalışıyorum kısmen işe yarıyor. Bu durum biraz daha sürerse doktora gideceğiz fakat önce elimden geleni yapmak istiyorum. Sizin böyle durumlarda uyguladığınız yöntemler neler?

Hanımlar konuyu bdv ye açsam taşınacaktı ve yediğim banla kalacaktım. Konu benim için önemli fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.

Hanımlar konuyu bdv ye açsam taşınacaktı ve yediğim banla kalacaktım. Konu benim için önemli fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.
Normal canım ya benim oğlumda mamaya büyüdü bazen güzel içerdi bazen 60ml zor içerdi 3 4 saat aç olmasına rağmen. Kilosu eger 500gr 1 kilo arasında artıysa doyuyordur bu ay bak Bi kilosuna ona göre hareket et

Back
X