İştahım çok açıldı. durduramıyorum

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Çok yiyorum ve son zamanlarda kilo aldım. Zayıflamalıyım ama iştahım çoooook açık. Kesinlikle çikolata abur cubur yemeden duramıyorum:gitme: Olmuyoooooooooooo
Hemde 2 ay sonra düğünüm var. Ama yinede olmuyooooo eyvahedigeldismile :a015:

canım zaten kiloyu abur cubur yapıyor malesef.önce onlardan vazgeçmelisin ilk zamanlar zorlanırsın ama sonra alışırsın.insan zayıflıycam dedikce niyeyse tam tersi oluyo daha çok yiyo.benimde iştahım açık bugünlerde ama benimki hamileliğimden kaynaklanıyo galiba.bide günde üç fincan bitki çayı içmelisin biberiye çayı olabilir.

stresden yıcenı dusunuyom acıkcası..
ama yememelısın saglıklı beslenmen ıcın programlar kurmalısın kendıne..duzene oturtmalısın kılo acısını gectım saglıgın ıcın gereklı ..

düğün stresidir canımmm
kendini at dışarılara arkadaşlarınla buluş
çeyizinle eksiklerinle uğraş ki yemek aklına gelmesin :)))
mutluluklar dilerim canımmmmm umarım mutlu olursun

şu sıralar bende öyleyim bi boşvermişlik var üstümde klio aldım ama hiç tınlamıyorum
sadece yediğimi yakmaya çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum evde spor aletim var
eğer ıvır zıvır yersem yarım saat üstünde tepiniyorumzemuszemus sende dene yedikten sonra yürüyüş felan yap
bide bıngıl bi gelin olmak istemediğini söyle kendine
yerimseniben

Dogum kontröl hapi kullaniyormusun bilmiyorum ama eger kullaniyorsan o hapin cok istah actigini söylüyorlar.
Ne kadar dogru bilememde, benim bu nedenle kilo alan arkadaslarim var.

Dogum kontröl hapi kullaniyormusun bilmiyorum ama eger kullaniyorsan o hapin cok istah actigini söylüyorlar.
Ne kadar dogru bilememde, benim bu nedenle kilo alan arkadaslarim var.

o işin bahanesi :) ne yese yarıyor diyen arkadaşlarım var benimde. bu aralar bende de yeme hastalığı var ama kasmaya çalışıyorum kendimi doğum sonrası 5 kilom kaldı vermem gerek arakadaşımın düğünü var fit olmam lazım diyorum ama çikolata gördümmüüüü akan sular duruyo. bende tatlı isteyince tadımcanın üzümlü fındıklı bir abur cuburu var onu yiyorum tatlı krizime son veriyorum:)

Stresten canım merak etme vur dolaba kiliti gitsin ..

Demesi kolay sempatiksalakcinni dolaba da nasıl kilit vurulur ki asma kilit mi alıcaz nerden almamız gerekiyor bu asma kiliti sempatiksalakcinni

Konu sahibesi,düğün stresindendir çok yemen.Ama kendini frenlemeye çalış.

Gelinliğinin içine giremeyeceğini,gerdek gecesinde göbişinin çıkması müstakbel eşinin açısından ilk defa görüleceği için hoş bir görüntü olmayacağını sempatiksalakcinni felan düşün belki bu düşünce seni abur cuburdan uzak tutar sempatiksalakcinni

ya anlamıorum neden herkes kilo alabilioda ben alamıorum neden herkes kilosundan şikayet edioda ben zayıflıktan yakınıorum adaletmi bu yaa bende kilo almak istiorum lütfen ne olurrrrrrr

vallaha bende bu ara ayıptır söylemesi ayu gibi yiyorum..bende düğün o bu su streside yok :))) erkek arkadaşımla,kuzenimle,abimle yarışıyorum resmen..
iki tabak yiyorum her yemekten :(
gecen gün yine ayıptır söylemesi(diyip sürekli söylemem!) big mac menü yedim üstüne de tek hamburger yedim :( erkek arkadasım bile oha dedi :(((((((

vallaha bende bu ara ayıptır söylemesi ayu gibi yiyorum..bende düğün o bu su streside yok :))) erkek arkadaşımla,kuzenimle,abimle yarışıyorum resmen..
iki tabak yiyorum her yemekten :(
gecen gün yine ayıptır söylemesi(diyip sürekli söylemem!) big mac menü yedim üstüne de tek hamburger yedim :( erkek arkadasım bile oha dedi :(((((((

kaydirigubbakcemile3

Bende düğünüme 2 ay kala rejim yapmıştım,4-5 kilo verdim. Sonra gelinlik bol geldi. :roflol: O zaman çalışıyodum, pek fazla işimde yoktu, bilgisayar başında rahat rahat oturuyodum. Eee boş oturunca insan acıkıyo, abur cubur alıyodum bakkaldan sürekli, ekmek yemeyen ben yemekleri ekmeksiz yememeye başlamıştım. sonra baktım olucak gibi değil, günde 1 öğün k-flakes yedim (Normalde 2 öğün diyolar ama o kadar da aç kalamam yani :P ) , ekmek yerine altınbaşak. sabahları işte az bi zeytin, salatalık yiyodum,öğlen de sulu yemek ama ekmezsiz. Akşamda k-flakes yiyodum (koca bi kase :P ) Hayatımda ilk defa o zaman rejim yaptım işte. Abur cuburu da bırakmıştım, haftada 1-2 kere anca yiyodum.

Bende düğünüme 2 ay kala rejim yapmıştım,4-5 kilo verdim. Sonra gelinlik bol geldi. :roflol: O zaman çalışıyodum, pek fazla işimde yoktu, bilgisayar başında rahat rahat oturuyodum. Eee boş oturunca insan acıkıyo, abur cubur alıyodum bakkaldan sürekli, ekmek yemeyen ben yemekleri ekmeksiz yememeye başlamıştım. sonra baktım olucak gibi değil, günde 1 öğün k-flakes yedim (Normalde 2 öğün diyolar ama o kadar da aç kalamam yani :P ) , ekmek yerine altınbaşak. sabahları işte az bi zeytin, salatalık yiyodum,öğlen de sulu yemek ama ekmezsiz. Akşamda k-flakes yiyodum (koca bi kase :P ) Hayatımda ilk defa o zaman rejim yaptım işte. Abur cuburu da bırakmıştım, haftada 1-2 kere anca yiyodum.

Saol cnm faydalı oldu..
Umarım bende buna benzer bişy uygulayabilirim. Aklım fikrim nişanlımdan çok yemede :kedi:
Yemeyiiiii çok seviyorum çooooook ohaoldumsmile

ya anlamıorum neden herkes kilo alabilioda ben alamıorum neden herkes kilosundan şikayet edioda ben zayıflıktan yakınıorum adaletmi bu yaa bende kilo almak istiorum lütfen ne olurrrrrrr

Üzülme yalnız değilsin aynı dert bende de var. Millet ne yese yarıyor ben ne yersen yiyeyim hiç bir faydası yok. Hatta şu sonzamanlarda hep evdeyim, derdim yok tasam yok arkadaş geçende beni gördü sen zayıflamışsın dedi :1shok: Ne hikmettir anlamadım valla... :1closedeyes:

Çok yiyorum ve son zamanlarda kilo aldım. Zayıflamalıyım ama iştahım çoooook açık. Kesinlikle çikolata abur cubur yemeden duramıyorum:gitme: Olmuyoooooooooooo
Hemde 2 ay sonra düğünüm var. Ama yinede olmuyooooo eyvahedigeldismile :a015:

genelde gelin adayları düğüne yakın kilo verir sende alanlardan olcan sanırım,
stresten yiyosun sanırım, kendini çeyiz ev hazırlıklarına düğün hazırlıklarına vur tümden, gerekli gereksiz işler çıkar başına, koşuştururken en azından yesen bile kilo almazsın
yada çok tombul değilsen ye gitsin, düğünden sonra düzelirsin
:hulya:

Back
X