Bebek Beslenmesi İştahsız bebek yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Teşekkür ederimm cidden rahatladım cok enerjik ve haraketli bir bebek oyüzden zayıf düşcek diyeydi korkum

Reçel yerine doğal pekmez verin. Daha ne olsun annesi. Bak bizimki de bunları hiç yemedi. 2 yaşına kadar tek yediği yumurta oldu. Peynir yemedi diye sorun etmedim sonuçta yoğurt süt alıyordu.
Pekmezde yer doğal annanem yapar köyde, reçelide ben yaptım kendi ellerimle aynı şekilde balını bile köylü akrabalardan alıyorum, pekmez demişken sorayım hergün 1 tatlı kaşığı pekmez fazlamı sence ? Sen nasıl veriyorsun doktora sormayı atlamışım bal reçel vs verebilirsin yaşına geldi artk demşti pekmezi sormayı unutmşm

Evet bişey çıkmadı şükür

Benimki hiç pekmez yemedi hala yemez. O yuzden bilmiyorum malesef. Ama pekmezdense kırmızı etin daha çok demir icerdiğini bildiğimden dert etmedim hiç

Arka dişler zorluıyordur şu an tam zamanı...
Ara ara hiçbir şey yemek istemez..Hatta sevdiği şeyleri dahil yemeyebilir..
Yoğurdu ve meyveyi soğuk geldiği damaklarını rahatlattığı için tercih ediyorlar aslında..
Zeytinyağlı sebze yemeği yapıp soğuk vermeyi deneyin...sadece haslayıp soğutup verebilirsiniz..

Aynen kizimda yemiyor istah surubu istedim dr.yazdi2 hafta kullandik o ay 3kilo almisti kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…