istanbul:(büyük sehirde yaşamak istiyorum

Büyük şehirde yaşarsanda parasızlıktan gezemezsin anacım. Şöyle yapın biriktirin biriktirin büyük şehirlere gezmeye gidin en iyisi :)

Neyi var istanbulun anlamam ki, gözünüze ne görünüyor oralardan. İmkanlari degerlendirin. Haftasonu piknige gidin yazin, sinemaya gidin cocugunuzla vakit gecirin vsvs. Laf söz niye oluyor evlisiniz:/ tabii zihniyet farkliligida vardir ama, sıkılıyorum gezemiyorum diyip küçük bir yerden istanbula eşinizin işide yokken geçerseniz geldiğiniz gibi geri dönersiniz :) büyük sehirden köye kasabaya gitsen anlarimda, keyfii geldi istediklerin

bence bu saatten sonra istanbul hayaline kapılmayın çolukla çocukla gelip buraların düzenine alışmak ohhoooo bir de iş sahibi olmadıktan sonra burda geçinemezsiniz.
istanbulu tavsiye etmem ama izmiri ederim oraya gidince bende rahatlıyorum çünkü istanbul kadar karışık değil bence ama önce geçim derdini halletmeniz lazım yoksa mahvolursunuz

İnsanların saymış olduğu trafik, kalabalıklık bunlara alışmış birini olumsuz etkilemez.
Çünkü kalabalık ve trafiğin ardından yol sonunda vardığım yere değer benim için mesela.

Bir sahiline oturup çekirdek yesem dinlenmiş hissederim.
Öyle lüks bir restaurantta yemek yemem şart değil.

Bu şehirde en lüks yerde yediğim yemek, İstanbul vapurunda yediğim kağıt helvanın yanından
geçemez benim için.

Hiç bir lezzeti yok sanki.

Gezmeler tatsız, keyifsiz. Gezme delisi ben eve kapadım kendimi.

Ahhh İstanbul'um ahh. Çok özledim yine.

Beni o kalabalık metrobüse koysunlar istiyorum.

Şaka değil gerçek :)

Diğerleri tamam da şunu ciddiye alamam nomu

İstanbul yerine bursa gibi eskişehir gibi hem istanbula yakın hem de gelişmiş şehirlerde yaşayın bence.
İstanbul kahrı çekilmez, orada özellikle bulunmanız gerekmiyorsa tabii.

Al valla, öyle bir özlüyorum anla :)
Allah'ım bir gün yerleşmeyi, orada ev kurmayı nasip etsin bana.
Çok seviyorum, para şart değil ben o şehirde para harcamadan mutlu olabiliyorum.
Ay keşke bi imkan olsa da değiş tokuş yasası çıksa
Gitmek isteyenler gitse gelmek isteyenler gelse

Ay keşke bi imkan olsa da değiş tokuş yasası çıksa
Gitmek isteyenler gitse gelmek isteyenler gelse

Ahahah ya aslında ben de neye kızıyorum biliyor musun?

Şu şehri sevmeyen, şikayet eden çok.
Giden de dönmez ne hikmetse yerleşir.
Hiç bana iş güç denmesin yine hepsinin durumu bu değil.
Tayin imkanı olup da şikayet ede ede orada kalmayı seçen bir sürü insan tanıdım.

Gerçekten bu kişiler gitse de güzelim şehir rahatlasa, daha çok yaşanacak hale gelse bari.

Ah ah aynen bi ton şikayet ederler ama gitmezler bi türlü.
Valla beni bu şehre bağlayan hiç birşey yok, inşallah artık bu son aylarım olur bu şehirde. Maalesef burda doğdum işte napim mecbur çekiyoruz
Ya artık emekli olanlar bile geliyor İstanbul'a. Emeklilik İstanbulda geçer mi ya, yerleş bi sahil kasabasına

Son düzenleme:

Hehhh işte tam da buna sinir oluyorum.
Git de mutlu olduğun yerde yaşa, bize de daha rahat bir şehir bırak.
Benim eşim de mesela gözü hep korkmuştur İstanbul'dan neymiş kalabalığı, çalışma şartları,
trafiği bilmem ne!

Şunlar gitse de bu saçma bahaneler tükense, benim gibilerin önü açılsa..

ne gibi mesela zorluk derken ?
Mesela eftelya arkadaşım Ise gitmek bir saat dönmek bir saat yolda ıki saati gidiyor insanın aracın olmadığından servis kullaniyorum buda beni cok yoruyor .sonrasında ben osmangazide annem yildirimda Kayinvalidem niluferde oturuyor bebegimle aile ziyaretleri yapmak zor oluyor .her ikisinede haftada bir gittiğim Icin .bunun .ben yürüme mesafesinde ulasimsan hoşlanıyorum ,her istediğim yere geze ge
ze gitmeyi severim Bunlar sadece aklıma gelenler

ay hadi inşallah allah söyletmiştir, siz bize gitmemiz için dua edin biz de size gelmeniz için dua edelim ortada buluşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…