çalışmıyorsun tabi?Ankarada yasamis bir olarak dogu bolgesi
kendine göre avantajları ve dezavantajları var.benim eşim de istanbula gitmeyi çok istiyor ama ben istemiyorum.çünkü bizimki gibi küçük şehirlerde çocuğu zaptetmek daha kolay geliyor bana belki de yanlış bilmiyorum ama ben büyük şehirde çocuk büyütmekten çok korkuyorum
Evet ozgurluk istiyorm rahat giyinmek kendim olmak istiyorum esimle ara sira disari cikip birseyler yemek iatiyorum ailesi hep hayatimizdalar bir haftaligina istanbula gittik sanmislar biz onlari birakip kactik ortaligi ayaklandirdilar.yani onlarin yasadigi yerden gitmek asil amac butuk sehir ondan istiyorumBenim eşimde bir emekli olsam da istanbuldan gitsem diyor. Ben ise istanbulu çok seviyorum.Zorlukları da var ama insan nerede büyümüş olsa orayı daha çok benimsiyor.Yazları 15 günlüğüne köye gidiyoruz,biran önce gelmek için can atıyorum.Birde ailelerin de etkisi var.Ailem İstanbulda olduğu için kopmak istemiyorum.Siz bence İstanbul değil özgürlük istiyorsunuz
Buna hiç katılmıyorum Ipek .kendine göre avantajları ve dezavantajları var.
Ama küçük yerde çocukları büyütmek daha dezavantajlı bence.
Siz çocukları okutmayı düşünmüyorsanız doğru yapıyorsunuz ama çocuklar okusun derseniz, birden büyük şehre gitmeleri daha fazla travma yatarabilir.
yaşadıgınız yer kucuk yer olmanın dısında yobaz bır sehır sanırım, ınsan esıylede gezemeyecekse kımınle gezecek ????Yasadigim yerkucuk bir sehir gezme alanim kısıtlı esimle istedigimiz gibi gezemiyoruz.hemen laf soz oluyor.cocuklarimin geleceginide dusunuyorum esimede gidelim diyorum ama ailesinden kopamaz cunku onlara bagli kendi meslegi yok ben kadrolu hemsire degilim ama istedigim yer de calisabilirim bilmiyorum sıkıldım burdan.cocuk yaptiktan sonra çalısamiyorum 7.24 evdeyim.kafayi yemek uzereyim.keske istanbul izmir gibi yerlerde yasasam
bende bursadayım , öncesınde ankarada yasadım, ist bulu da ıyı bılırım...Bence bulunduğunuz yerden keyf almak Icin çaba sarfedin ,buyuksehirde yaşamak cok zoraksine bizde biraz işlerimizi toparlayıp küçük bir yere yerleselim diyoruz .bu kargaşadan kurtulmak Icin oyle ki biz bursadayiz ,ıstanbul u düşünmek bile istemiyorum
Siz nerde yasiyorsunuzyaşadıgınız yer kucuk yer olmanın dısında yobaz bır sehır sanırım, ınsan esıylede gezemeyecekse kımınle gezecek ????
esınız aılesıne bagımlı durumda, ee sızde su an çalışmıyor musunuz.. iş ayarlamadan bırıkım olmadan sehır degıstırmek ımkansız gıbı bırsey, bence esınızın aılesı orada ıse sızde calısın, bebege kv baksın , hem sosyalleşmiş olursunuz hem canınız sıkılmaz..
bırde istanbul ızmır vs buyuk sehırde gecınmek oyle kolay degıl sırf evın kırasına en az 700-800 gıder aylık o da vasat evler...
bursadayım..Siz nerde yasiyorsunuz
Bursada çok güzel ama çok ruzgarli memleket ama ucuz kaliteli olduğu yer ben herşeyi bursadan aliyorum ama ben sansliyim ki iki şehidin arasindayim bursa keski şehidin arasında. Arabamizla gidip geliyoruz.bursadayım..
ucuz bır sehır degıl aslında,ben burada hiçbirşey bulamıyorum....Bursada çok güzel ama çok ruzgarli memleket ama ucuz kaliteli olduğu yer ben herşeyi bursadan aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?