İstanbulda çoğu insan ev arkadaşıyla yaşıyor. Bu seçeneği değerlendirebilirsiniz bence.Kızlar merhabalar. Bugün daha önceden görüştüğüm bir yerden haber aldım. İstanbul’da bir iş. Yaklaşık 4 bin lira geliri olacak bir iş. Küçük şehirde yaşıyor olsaydım çok mutlu olurdum. Ama İstanbul olunca kafam karıştı. Tek başıma ev tutmam gerekicek. Kira, faturalar vs yapabilir miyim bilmiyorum. Yeter mi bu para bilmiyorum. Ne dersiniz?
İstanbulda çoğu insan ev arkadaşıyla yaşıyor. Bu seçeneği değerlendirebilirsiniz bence.
Aksi halde kiralayacağınız ev ya işinize çok uzak ücra bir semtte olacak ya da tekinsiz bir muhitte.
Semt neresi?Kızlar merhabalar. Bugün daha önceden görüştüğüm bir yerden haber aldım. İstanbul’da bir iş. Yaklaşık 4 bin lira geliri olacak bir iş. Küçük şehirde yaşıyor olsaydım çok mutlu olurdum. Ama İstanbul olunca kafam karıştı. Tek başıma ev tutmam gerekicek. Kira, faturalar vs yapabilir miyim bilmiyorum. Yeter mi bu para bilmiyorum. Ne dersiniz?
Öyledir muhakkak. Kirayı faturaları öder karnını doyurur ancak konu sahibi ev arkadaşı tercih etmezse.of o tekinsiz muhitlere bile zam gelmiştir bence. çok takip etmedim ne zamandır kiraları ama tek başıma adam akıllı bir yerde 1+1de oturayım dersen sadece kira 2000 tl yi aşıyor.
İki kişi çalışıyorlar genelde. Ya da kira vermiyorlar.Bu kadar çalışan insanlar nasıl geçimlerini sağlıyorlar? Yanlış anlamayın meral ettiğim için soruyorum. Yani bir devlet memuru 5-6 bin alıyordur en fazla. Düşünüyorum bu benim için bir fırsat mı diye ama şimdi umutsuzluğa kapıldım.
İki kişi çalışıyoruz tek çalışanların da evi varBu kadar çalışan insanlar nasıl geçimlerini sağlıyorlar? Yanlış anlamayın meral ettiğim için soruyorum. Yani bir devlet memuru 5-6 bin alıyordur en fazla. Düşünüyorum bu benim için bir fırsat mı diye ama şimdi umutsuzluğa kapıldım.
Öyledir muhakkak. Kirayı faturaları öder karnını doyurur ancak konu sahibi ev arkadaşı tercih etmezse.
Yollar
Benimki de yakın şükür. Servis de var. 15 dk evdeyimkız nazar değmesin benim ev ve iş yakın ama yani benimki tamamen şans.
eski havalimanının o taraftayım ve tuzladan gelen var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?