- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Çok bilgi kirliliği var, deprem bölgesine akın akın göç ettikleri konuşuluyor, sosyal medyada yerli halka gitmeyin çağrısı yapan bir sürü insan okudum. Doğuyu resmen işgal ediyorlar gibi ifadeler vardı. Doğruluğunu bilemem tabi ki ama endişelerim büyüdü, ırkçı falan değilim ama etrafta arap - afgan - afrikalı görmekten yaşadığımız kültürel değişimden, güvensiz sokaklardan çok yorgunum artık. Bu yüzden halk olarak fırsat vermemeliyiz bazı durumlara. Bu konuda bence devlet kadar sanayici ve iş adamlarının da harekete geçmesi, bölgede yerli halk için istihdam sağlanması gerekiyor, bu gidişattan endişe duyuyorum![]()
Benimde dikkatimi çekiyor ama hava şartlarına bağlamak istiyorum. Şehrime gelenlerin içinde artık buraliyiz diyenler var ama memleket sevdalıları vardır diyorum
Daha önce hiç bu kadar göç teşvik edilmemişti. 10 il olduğu için hava kötü olduğu içindir diye düşünmek istiyorum.
Bunun adı ırkçılık ise ırkçılık sizi çok iyi anlıyorum özellikle Hatay kültürü bozulmamali maras boşuna mi Kahraman oldu. Antep boşa mı Gazi diyorum..