İstanbul'da Fal - Falcılar

Tekirdağ tarafında şarköye giderken yol üzerinde bir köy varmış bu bahsettikleriniz orada mı acaba?

son deneyımlerım ulku hanım besıktasta ulku hanım telefonla gelıyor ama yorumları kotu ve genel ben begenmedım
rea cafe sevgı bence cok ıyı baharıyede
nısantası melek cok genel ve agzından laf alıyor cok soru soruyor
bu kadar sımdılık arkadaslar

tubili su kadının nosunu banada yollayında bende baktırıyım haftasonu bari aylar oldu fal baktırmayalı ii falcı dedinizmi ben duramam=)

Nasilsin ? Falina cok güzel baktin bir daha tesekür ediyorum !

teşekkürler iyiyim, sen nasılsın? dediğim gibi dediklerim çıkar mı ya da doğru mu bilmiyorum gördüklerimi bir şeylere benzetip yorumladım işte kısa oldu kusura bakma

selamm!
uzun süredir care rea'nın yerini merak ediyordum.tarif edebilir misin acaba

Kizlar kursun demisken, gecenlerde Arca Cafe'ye gittim Ayse icin, yerle bir olmus yaw :/.. nerelerde oldugunu bi bileniniz varmi acaba? Gitmisken bi fal baktiriyim dedim onun yerine Varojan adinda bi adam bakiyodu, tarot agirlikli.. gayette memnun kaldim. Ailemin oturdugu yeri aynen tarif etti :S.. iliskimi gecmiste olan seyleri bildi, sirasiyla guzel ilerledi diyebilirim, bide adamdaki ceneden dolayi fal bayagi uzun surdu, sanirim diger kizida sirf bu yuzden kovmus olabilirler, buda elden gitmese bari . Orda calisan bi bey ayrica kursun doktuklerini soyledi.. diger yerlerde bildigim kadariyla 100 lira ile 150 arasinda degisiyo.. ama 50 liraya yaptiklarini soylediler. Valla psikolojikmidir yoksa isemi yaradi bilmiyorum, ama islerim rast gitmeye basladi. Daha uygun bilen birisi varsa soylesin, ara sira yaptirmakta fayda var, uzerimdeki nazarlardan artik iyice rahatsizlanmaya baslamistim. Bi isim iyi gidiyor derken hoop bozuluyor yada diger seyler ters gidiyo :120:

arkadaşlar topiği takip ediyorum ..payalaşımlarınız çok güzel..teşekkür ederim..sizden ricam soğanlıkta emine hanım varmış onun iletişim adresini yollamanız...yardımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…