canım ben istanbulluyum ama aslen köken tekirdağ o dedidiğin hocayı biliyorum bundan beş sene önce kuzenimle gitmiştik ama kadın büyücü tekirdağda sağlamtaş diye bir yer var zaten oraya gidiyorum dersen herkes hocaya gittiğini anlıyor.çok enteresan bir yerdi benim zamanımda otobüs falan yok arabayla gitcen
zaten meydana geldiğinde ayşe hocaya gitcem de evini gösterirler. bütün hocaların evleri yanyana :) dediğim gibi çok enteresan bir yer ben çok korkmuştum biz gittiğimide kara fatma iyidir ona git dediler.benim kuzenim baktırmıştı sevgilisi için o dediki ona bu çocukla sizin yıldızınız hiç birşeyiniz tutmuyor hiç uğraşma ben sana su vereyim onunla yıkan kalbine soğukluk gelsin dedi. iyi dedik bizde aldık ama yapmadık korktuk.benim o aralar sevgilim olmadığı için ben baktırmadım çünkü o zamanın parasıyla hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın ama iyi bir paraydı bu zamanın yüz milyonu diyim aşyağı yukarı ama dediğim gibi tekirdağda falcı yok büyücü var
benim şahsi fikrim kesinlikle gitme gitmek istiyorum dersen zaten yıldıznameye bakıyor kuran acıyor baksın öyle ama yok şunu al şunu göm der aklına girer kafir olursun
çünkü bunlar kuranı tersten yazıp birşeyler yapıyorlar ben gözümle gördüm dediğim gibi bana bakmadı ben o sıralar mutluydum kendi çapımda kuzenime baktı işte bu çocuğu unut tek sen kalsan tek o kalsa yine olmaz kaderiniz ayrı dedi gerçekten de olmadı kuzenim evli şimdi başkasınla genelde cin çarpmışlar gidiyor garip garip insanlar vardı ben çok korkmuştum
tubili su kadının nosunu banada yollayında bende baktırıyım haftasonu bari aylar oldu fal baktırmayalı ii falcı dedinizmi ben duramam=)
İstanbulda kurşun döken biri arıyorum. özelime mesaj atarsanız çok makbule geçicek aylardır arıyorum bulamadım
yolladımm cnmmmmmmmmmm
İstanbulda kurşun döken biri arıyorum. özelime mesaj atarsanız çok makbule geçicek aylardır arıyorum bulamadım
yolladımm cnmmmmmmmmmm
Nasilsin ? Falina cok güzel baktin bir daha tesekür ediyorum !
son deneyımlerım ulku hanım besıktasta ulku hanım telefonla gelıyor ama yorumları kotu ve genel ben begenmedım
rea cafe sevgı bence cok ıyı baharıyede
nısantası melek cok genel ve agzından laf alıyor cok soru soruyor
bu kadar sımdılık arkadaslar
aynen ben de arıyordum aylardır. Cmts gitcem birinin tavsiyesiyle bakalım eğer iyiyse haber ederim
sen fal mı bakıyorsun
neye bakıyorsun
kahve mi tarot mu
bana da bakar mısın
kurşun döken kişi iyiyse ben de bilgilerini isterim
teşekkürler
dün tekirdağdaki falcıya baktırabilen arkadaşlar neredesiniz
güzel miydi
değer mi baktırmaya
fikirlerinizi bekliyoruz
ben de çok merak ediyorum bu tekirdağdaki falcıyı kızlar yorumlar lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?