İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kadin simdi fala bakiyormu bakmiyor mu ?

bakım yapıyorr....
evet ama tam fal standartlarında değil daha kapsamlı bioenerji uzmanın da olduğu için vucudunda şu var bu vaar ile başlayıp
Büyü var mıya kadar bakabiliyor yanii..
bunların çarelerini veriyor ama taximdeki falcılar gibi değil....
onlar bize hep dönecek şu olcak bu olcak diyip yollluyorlar ama arefeabla olmıcak diosa olmuoo dönecek die kandırmıoo
yada olur ama aranızda şu engel var çözümü bu dio

bir de sadece aşk iin değil işlerimde şu var ters giidio,zorlanıyorum,
yada kısmetim kapalı olcak işim bi anda bozuluoo
yada hırsız kayıp eşyaları buluyor..
bir çok uğrama ve çakra kapalıklarını açıoo,fallardan yada ortamdan alınan negatifi temizlıo
ayrıca bana kurşun da dökmüştü...........
yani sadece falcı değil bakım yapıyor genel anlamdaa

Ben ona simdi problemlerimi ASK is saglik olsun anlatmadan görebiliyormu ? Yoksa ilk önce ona anlatmak mi Lazim?

Binnur Sormagece fal baktıran ve onun yanında onlarca astrologtan dogum harıtası, synastry harıtası cıkaran bırı olarak soyleyecegım sudur: kendısı asla bır astrolog degıldır. kısmetın kapalı kızım, buyu yapılmıs sana, bastır parayı actır kısmetını der kısaca. astrologmus. yok artık.

Ben de numarasını rica ediyorum arkadaşlar, bana da gönderir misiniz????

gel tebi gel gel gel gel
düşünürsen şitle telefonumu yollarım sana :)

he bu arada olgunun sölediği aşk dolu tatil 3 ay gecikmeli bu h.sonu gerçekleşti

Ne ? Ne dedin sen ? Aşk dolu tatil mi E birza detay minikim yaaa :)
Tatlım, e-mail ile cep no göndereceğim, bu akşam unutursam en geç yarın sabah hadi güzel haber ver

Ne ? Ne dedin sen ? Aşk dolu tatil mi E birza detay minikim yaaa :)
Tatlım, e-mail ile cep no göndereceğim, bu akşam unutursam en geç yarın sabah hadi güzel haber ver

Gönderdim bile canım e-maili :) ama bu arada taslaklarda sana yazdığım bir mail buldum, dosyalarla, ama gelmemiş bile olabilir Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…