Bu kadin simdi fala bakiyormu bakmiyor mu ?
bakım yapıyorr....
evet ama tam fal standartlarında değil daha kapsamlı bioenerji uzmanın da olduğu için vucudunda şu var bu vaar ile başlayıp
Büyü var mıya kadar bakabiliyor yanii..
bunların çarelerini veriyor ama taximdeki falcılar gibi değil....
onlar bize hep dönecek şu olcak bu olcak diyip yollluyorlar ama arefeabla olmıcak diosa olmuoo dönecek die kandırmıoo
yada olur ama aranızda şu engel var çözümü bu dio
bir de sadece aşk iin değil işlerimde şu var ters giidio,zorlanıyorum,
yada kısmetim kapalı olcak işim bi anda bozuluoo
yada hırsız kayıp eşyaları buluyor..
bir çok uğrama ve çakra kapalıklarını açıoo,fallardan yada ortamdan alınan negatifi temizlıo
ayrıca bana kurşun da dökmüştü...........
yani sadece falcı değil bakım yapıyor genel anlamdaa
Merhaba, öncelikle ben Binnur Sormageç e tam 3,5 yıldır gidiyorum. Her dediği kelime kelime çıkıyor ve asla başka falcı da düşünmüyorum. Zaten Binnur abla falcı değil, astrolog. Kahve falıyla ise uzaktan yakından alakası yok. Bunu herhalde kendini meslektaşı olarak gören biri çamur atmak için söylemiş olmalı. Meyve veren ağacın taşlanması gayet doğal. Ayrıca Binnur abla çok marka giyinir, asla terziyle işi olacak bir kadın değil. Televizyonlarda ne kadar şık olduğunu zaten görüyorsunuz. Ben herkese öneriyorum kendini lara tarotu Türkiye'de ilk ve tek bakan kişi kendisi ve dediği her şey harfi harfine çıkıyor. Onu çok seviyorum. Gitmeye de devam edeceğim, tüm akrabalarım ve arkadaşlarımla da gidiyorum.
87 tane yazmışım daha sonra bende özelden msj atabilcem:)
özel mesaj hakkı olan bir arkadaşa da verenbbilirim tekirdağdaki falcının numarasını o isteyen herkese yollayabilirr..
şimdilik sadece burdan mailini veren arkadaşlara yollaybiliorumm
25 pazar dediniz di mi :) ben de gelsem mi acaba ya? o tarafta olursam belki uğrar bir merhaba derim :)
Ben de numarasını rica ediyorum arkadaşlar, bana da gönderir misiniz????
mail adresini verirsen yollayabilirimmm
mail adresini verirsen yollayabilirimmm
kuzum özel mesaj hakkın doğmuş hayırlı uğurlu olsun haber verim didim
benim 100 mesaj hakkım dolmuş
özelden artık msj atabiliorum isteyen herkese yollayabilirim
Bana da atabilir misin peki, yoksa mail adresimi mi vermem gerekiyor? :)
gönderdim cnm özelden
gel tebi gel gel gel gel
düşünürsen şitle telefonumu yollarım sana :)
he bu arada olgunun sölediği aşk dolu tatil 3 ay gecikmeli bu h.sonu gerçekleşti
gönderdim cnm özelden
canımcım sanırım telefondan da bakım yapıyor bu kadın illa tekirdağa gitmemize gerek yok dimi? bana da yollar mısın acaba sana zahmet
Ne ? Ne dedin sen ? Aşk dolu tatil mi E birza detay minikim yaaa :)
Tatlım, e-mail ile cep no göndereceğim, bu akşam unutursam en geç yarın sabahhadi güzel haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?