İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar size bişe sorucam ben burdaki çogu falcıya gittimde tekrar ihtiyacım var bnm:/ neşe ablayla emel ablaya çok gittim aynı şeyleri dediler neşe abla daha detylı ztn..ama yarın bakırköyde olucam yine sizde kime gidiim yeni bildiiniz? çigdeme mi gitsem ne dersiniz yada baskası??

Telefonda bakıyor mu ? Gelecek hakkında yorum yapıyormu ?
sorun varsa yanına mı gitmek gerekiyor ?

Ne ? Ne dedin sen ? Aşk dolu tatil mi E birza detay minikim yaaa :)
Tatlım, e-mail ile cep no göndereceğim, bu akşam unutursam en geç yarın sabah hadi güzel haber ver

Gönderdim bile canım e-maili :) ama bu arada taslaklarda sana yazdığım bir mail buldum, dosyalarla, ama gelmemiş bile olabilir Öpüyorum
ayrıntıları pazar anlatcam sana
ivit tatil , hemide buram buram aşk kokan tebi dönüşü eccüg rezil oldu emme ağvadan istanbula ayakta döndük
senin ayarlıcan tatili diceni bildiğim içün erken davrandım veeeeeeeeeeeeee benim ayarlıcam işten bu kadar hayır çıkar dedim.
oda utandı ben seni tepemde taşır ölede dönerim istanbul'a didi
aldım mailini hemencik mesajda cektim saana
bekle pazar günü biz buluşuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleyen: Moderatör:

Elmira bildi baya bişeyi ama hay bilmez olaydı... Anlattığım herif büyücü karıyla evlenip bide çoçuğ yapçeklermiş Aynını Birsel abla da demişti hem de yaa... Valla dediğim gibi Dilek bana hiçbişey bilememişti bu manyakla evlencen annesi de seni çok sevicek gibi zımbırtılar demişti hatta..
Pazar günü minik saolsun buluşma organize ediyo cnm okumuşundur Sen de gel de dertleşürük, zira beni biliyosun ne kadar dertleşsem de bitebilecek gibi değil :) çok çok öptüm görüşürüz inş

Saol tubilicim valla iyiki sana çıkmamış dedikleri Bir de diyorum ki şu Allahından bulası eski heriflerin hepsini toplayıp bi çuvala koyup atık geri dönüşüm ünitesine mi versek? Zira bunlar doğayı da kirletiyolar yahu..

Bir de şu Arefe teyzenin telini bana da özele atar mısın? çook teşekkürleerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…